EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
اینجاکسی ژائو فیلیکس ۸۹ جلوش خورده ؟ ( کارت ویکند لیگو مد نظرمه )
اگه اره چطور بازیکنیه ؟
اگه خوب بود برم کارت گلدشو اپگرید کنم
ببین اینو قبلا هم گفتم.التیمت رو نباید براساس دنیای واقعی و چیزی که واقعا از فوتبال دوست داری بازی کنی.مثلا چلسی دوست داری بگی حتما فلان بازیکن چلسی رو بذارم تو ترکیبم.اینجا فقط یه سری بازیکن هستن که خوبن و 99 درصد پلیرها هم دنبال همونا هستن.ولی مثلا ژائو فلیکس من حتی یه نفرم ندیدم امسال استفاده کنه و این یعنی از پایه خوب ساخته نشده.حالا 10 تا کارت مختلف ازش بدن بیرون یا تو اولوشن هم بذاریش باز فرقی نمیکنه.

بیشتر دنبال این باش که مثلا تو این مقطع از بازی چه بازیکنهایی بیشتر استفاده میشن برو دنبال همونا.

• Like
Reactions: VICE and *CATALAN*
ببین اینو قبلا هم گفتم.التیمت رو نباید براساس دنیای واقعی و چیزی که واقعا از فوتبال دوست داری بازی کنی.مثلا چلسی دوست داری بگی حتما فلان بازیکن چلسی رو بذارم تو ترکیبم.اینجا فقط یه سری بازیکن هستن که خوبن و 99 درصد پلیرها هم دنبال همونا هستن.ولی مثلا ژائو فلیکس من حتی یه نفرم ندیدم امسال استفاده کنه و این یعنی از پایه خوب ساخته نشده.حالا 10 تا کارت مختلف ازش بدن بیرون یا تو اولوشن هم بذاریش باز فرقی نمیکنه.

بیشتر دنبال این باش که مثلا تو این مقطع از بازی چه بازیکنهایی بیشتر استفاده میشن برو دنبال همونا.
الان به نظرت این اولشن

Prolific Scorer​

Start Your Engine​

چ بازیکنی بذارم ؟ ( به جز اون بخش popular فوتبین)

الان به نظرت این اولشن

Prolific Scorer​

Start Your Engine​

چ بازیکنی بذارم ؟ ( به جز اون بخش popular فوتبین)
اینو من انجام ندادم ولی اون Toty evo star 1 &2 که چند روز پیش گفتم انجام دادی؟دفاعت رو میکنه 90 و کارتش TOTY میشه.مجانیه و چند روز هم بیشتر نیست.اول اینو انجام بده به نظرم

کسی کارت توت ندراورد ؟
فقط تا ۵ روز دیگه موجوده ! تونستیم که هیچ ،اگر نه دیگه خلاص
ما که دمپایی درنیاوردیم
دوستم ۳ تا درآورد !! ۲ تا انترید و یکی ترید
3 تا توتی؟ 😲
بعد به من میگید شانس داری...کلا یدونه miyama گیرم اومد که روز اول 2 میلیون پولش بود الان شده 600k 😩

• Smile
Reactions: *CATALAN*
اینو من انجام ندادم ولی اون Toty evo star 1 &2 که چند روز پیش گفتم انجام دادی؟دفاعت رو میکنه 90 و کارتش TOTY میشه.مجانیه و چند روز هم بیشتر نیست.اول اینو انجام بده به نظرم
من کله دفاع هام اینان که هیچ فقط
مایکون و تورام و ماکنگو و استونز و زی روبرتو با تعویضی دیمارکو استفاده میکنم که شامل هیچ کدوم از این toty evo star ها نمیشه
0.png

کسی کارت توت ندراورد ؟
فقط تا ۵ روز دیگه موجوده ! تونستیم که هیچ ،اگر نه دیگه خلاص
ما که دمپایی درنیاوردیم
دوستم ۳ تا درآورد !! ۲ تا انترید و یکی ترید
رفیق من تو این sbc 83x10 دیشب هالند 95 در اورد
خودم تو پک گلد بازیکن سیلور

3 تا توتی؟ 😲
بعد به من میگید شانس داری...کلا یدونه miyama گیرم اومد که روز اول 2 میلیون پولش بود الان شده 600k 😩
اره ولا ( اسمیت و مارتینز انترید ، کارواخال ترید )
من هر موقع پک باز میکنم میگم خدا ته راه رو آبی بشه ، بعد یه صدای میاد میگه بیه 👍
خیلی وقته چیزی نداده واقعا
آخرین بار والورده ۱ میل سکه بود و دیگر هیچ
اینم از تیم مناطق محروم
ولا باید کارت خوبی بهم بده 🤣😂 پینا دارم ev میزنم 😐😶‍🌫️😂
IMG_20250125_042550.jpg

اره ولا ( اسمیت و مارتینز انترید ، کارواخال ترید )
من هر موقع پک باز میکنم میگم خدا ته راه رو آبی بشه ، بعد یه صدای میاد میگه بیه 👍
خیلی وقته چیزی نداده واقعا
آخرین بار والورده ۱ میل سکه بود و دیگر هیچ
اینم از تیم مناطق محروم
ولا باید کارت خوبی بهم بده 🤣😂 پینا دارم ev میزنم 😐😶‍🌫️😂
View attachment 365117
چرا تیم های شما اسم داره ولی ماله من زده sherrifield شایدم sheffield
ولی تو بازی اسم تیممو مینویسه
---------------------------------------
امروز بازی آخر دایو 3 که داشتم میرفتم دایو 2 ، 3-1 جلو بودم لفت خوردم به خاطر نت مزخرف
زد نمیدونم نتیجه ریویو میشه اعلام میشه

من کله دفاع هام اینان که هیچ فقط
مایکون و تورام و ماکنگو و استونز و زی روبرتو با تعویضی دیمارکو استفاده میکنم که شامل هیچ کدوم از این toty evo star ها نمیشه
اینو اولوشن که گفتم الان نگاه کردم مرحله 3-4-5 هم اومده و دفاع تا 91 میبره بالا.واقعا حیفه از دستش بدی مخصوصا جای makengo
برو یه دفاع گلد بخر بعد ارتقاش بده.اگه سالیبا داری یا تونستی بخری خیلی خوبه ولی تقریبا هر دفاع گلدی میتونی بذاری.الان اینو ببین مثلا حیف نیست همچین دفاعی رو از دست بدی؟
این الان مرحله 5 هست.قبلش باید 4 تای قبلی رو کامل کنی بعد میلیتائو گلد میشه همچین چیزی...گابریل-کوناته-استامپ بیس و...

Screenshot 2025-01-25 191333.png

• Like
Reactions: VICE
چرا تیم های شما اسم داره ولی ماله من زده sherrifield شایدم sheffield
ولی تو بازی اسم تیممو مینویسه
---------------------------------------
امروز بازی آخر دایو 3 که داشتم میرفتم دایو 2 ، 3-1 جلو بودم لفت خوردم به خاطر نت مزخرف
زد نمیدونم نتیجه ریویو میشه اعلام میشه
اصلا تیم من اسمش این نیست تو بازی اسم تیمم Darkk هست 😶‍🌫️😒😬
کلا لوز میزنه
من قشگ ۴ بازی دیس خورد هر ۴ بازی چند گل جلو بودم

• Like
Reactions: VICE
اینو اولوشن که گفتم الان نگاه کردم مرحله 3-4-5 هم اومده و دفاع تا 91 میبره بالا.واقعا حیفه از دستش بدی مخصوصا جای makengo
برو یه دفاع گلد بخر بعد ارتقاش بده.اگه سالیبا داری یا تونستی بخری خیلی خوبه ولی تقریبا هر دفاع گلدی میتونی بذاری.الان اینو ببین مثلا حیف نیست همچین دفاعی رو از دست بدی؟
این الان مرحله 5 هست.قبلش باید 4 تای قبلی رو کامل کنی بعد میلیتائو گلد میشه همچین چیزی...گابریل-کوناته-استامپ بیس و...

View attachment 365119

اولوشن evo star رو انجام نمیدی؟ :-?
یا چرا زیدانت هنوز 90 هست؟
بنظرم چیز چرتیه ! فقط شماره الکی میزنه ولی در عملکرد بازیکن پشم هم نمیشه !!
اسمالینک رو آزاد کردم بعد این ایو رو فعال کردم سرعتش از ۸۱ به ۸۶ شد ولی دقیقاً همون سرعت قبل داره و انگار داره رو هوا میدوه

اولوشن evo star رو انجام نمیدی؟ :-?
یا چرا زیدانت هنوز 90 هست؟
نمیشه چون ضاهرا فقط اونایی که ۲۴ بازی کردن میشه 😐 که من بازی کردم البته با اکانت دیگه بودم

بنظرم چیز چرتیه ! فقط شماره الکی میزنه ولی در عملکرد بازیکن پشم هم نمیشه !!
اسمالینک رو آزاد کردم بعد این ایو رو فعال کردم سرعتش از ۸۱ به ۸۶ شد ولی دقیقاً همون سرعت قبل داره و انگار داره رو هوا میدوه
نه بابا من گابریل 2 مرحله اش رو انجام دادم واقعا فرق کرده....یا همون کونده گلد بخر و ارتقا بده بشه 91...به نظر من که حیفه چون مجانی هم هست.بعد فقط سرعتش نیست مثلا پلی استایل جدید میده یا فیزیک و بالانس رو بهتر میکنه.همه اینا باز تاثیر داره.
وقتی هم مجانی هست واقعا نباید از دستش داد

• Like
Reactions: *CATALAN*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or