EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
وقت طلاق دادن دار دسته سربازان گمنام لیگ عربستان هست 😂😐😅

( حالا بماند که اون پک تور انگلستان رو من فکر کردم یک بار کامل تکمیل کنی اسمالینک بهم میده تو نگو باید دوبل تکمیل کنی 🫤😐 پدرسوخته خود انگلستان هم او تیم های که واسه sbc گذاشتی هم نمیشناسن ! دقیقا تیم ها ناف کوچه لندن ازت بازیکن میخواد !)

دیگه جوابگو نیست اوبا امشب پی بردم که تو چمپ جلوی اون همه آیکون پشمک حاج عبدالله هست ! 😒😬
دو تا هیرو بستم یکی ویالی و دیگری اون زنه ویلیام داد یکی از یکی چپر چلاقتر
کلا دیگه فودر که هیچ دمپایی هم ندارم 😂

حمید دریاب کی ببندیم 🤣 مدیر فنی

وقت طلاق دادن دار دسته سربازان گمنام لیگ عربستان هست 😂😐😅

( حالا بماند که اون پک تور انگلستان رو من فکر کردم یک بار کامل تکمیل کنی اسمالینک بهم میده تو نگو باید دوبل تکمیل کنی 🫤😐 پدرسوخته خود انگلستان هم او تیم های که واسه sbc گذاشتی هم نمیشناسن ! دقیقا تیم ها ناف کوچه لندن ازت بازیکن میخواد !)

دیگه جوابگو نیست اوبا امشب پی بردم که تو چمپ جلوی اون همه آیکون پشمک حاج عبدالله هست ! 😒😬
دو تا هیرو بستم یکی ویالی و دیگری اون زنه ویلیام داد یکی از یکی چپر چلاقتر
کلا دیگه فودر که هیچ دمپایی هم ندارم 😂

حمید دریاب کی ببندیم 🤣 مدیر فنی
به جای اینا بوترا رو میبستی.یکم ریزه میزه هست ولی واقعا خوبه.اون فرضیش رو بگیر چندتا بازیکن ببین نظرت چیه.

من خودم به همه میگم پول خرج بازی نکنید ولی الان 1 میلیون دارم نمیدونم چی کارش کنم!!! :-?
وسوسه شدم یه بازیکن خوب بخرم...دلم امباپه میخواست ولی لامصب گلدش هم بالای 2 تومنه :D

• Like
Reactions: *CATALAN*
به جای اینا بوترا رو میبستی.یکم ریزه میزه هست ولی واقعا خوبه.اون فرضیش رو بگیر چندتا بازیکن ببین نظرت چیه.

من خودم به همه میگم پول خرج بازی نکنید ولی الان 1 میلیون دارم نمیدونم چی کارش کنم!!! :-?
وسوسه شدم یه بازیکن خوب بخرم...دلم امباپه میخواست ولی لامصب گلدش هم بالای 2 تومنه :D
مومن بوترا ۱۳ تا ترکیب میخواد 😐 😂
زی روبروتو و نونو مندز جمعا ۹ ترکیب ۸۴ و ۸۶ بود

امروز کلود ماکلله بهم چشمک زد که sbc رو تکمیل کنم ، کلاب لیست رو دیدم فقط ترکیب اصلیم بود با ۶ تا یار تعویضی باقی زیر ۸۳😐
😂
خدایش امشب که نه سحر بود ! رفتم درفت توکن رو زدم لامصب کاکا داد چه دلبری میکرد تو cam وحشتناک بود می‌رفت دفاع می‌رفت حمله اصلا خیلی روون بود ، دلمون خواست 😬

بفروش بره سکه رو

مومن بوترا ۱۳ تا ترکیب میخواد 😐 😂
زی روبروتو و نونو مندز جمعا ۹ ترکیب ۸۴ و ۸۶ بود

امروز کلود ماکلله بهم چشمک زد که sbc رو تکمیل کنم ، کلاب لیست رو دیدم فقط ترکیب اصلیم بود با ۶ تا یار تعویضی باقی زیر ۸۳😐
😂
خدایش امشب که نه سحر بود ! رفتم درفت توکن رو زدم لامصب کاکا داد چه دلبری میکرد تو cam وحشتناک بود می‌رفت دفاع می‌رفت حمله اصلا خیلی روون بود ، دلمون خواست 😬

بفروش بره سکه رو
من حداقل یه چیزی در مورد خودم فهمیدم...اگه روزی 1000 تا sbc الکی نبندم میتونم همه بازیکنهای گرون رو ببندم ولی لامصب کرم داره :D
مثلا رفتم 2 تا هیرو و 4 تا آیکان تو این یک هفته بستم که دسته بیل هم بهم نداد و میتونستم به جاش برم مثل آدم یه آیکان مثل دسایی ببندم...ولی نمیتونم ;))

• Smile
من حداقل یه چیزی در مورد خودم فهمیدم...اگه روزی 1000 تا sbc الکی نبندم میتونم همه بازیکنهای گرون رو ببندم ولی لامصب کرم داره :D
مثلا رفتم 2 تا هیرو و 4 تا آیکان تو این یک هفته بستم که دسته بیل هم بهم نداد و میتونستم به جاش برم مثل آدم یه آیکان مثل دسایی ببندم...ولی نمیتونم ;))
عجیب کرم داره !! من بعد از مدتها پک هیرو زدم اون دو تا چپر چلاغ رو داد ، آیکون که نزدم !
راستی چند وین زدی چمپ رو ؟

• Like
Reactions: hamid_barca
عجیب کرم داره !! من بعد از مدتها پک هیرو زدم اون دو تا چپر چلاغ رو داد ، آیکون که نزدم !
راستی چند وین زدی چمپ رو ؟
من کلا امسال بین 8 تا 9 وین میارم...بعدش هر کاری کنم انگار نمیذاره بیشتر بشه 😐
هفته پیش آمارم 8 به 2 بود که از اون 2 باخت هم یکیش اینترنت قطع شد.یه اعتماد به نفس عجیبی داشتم که دیگه رنک 2 رو میزنم ولی همه بازیها رو باختم و فقط آخری رو به زور تونستم ببرم :D

• Like
من کلا امسال بین 8 تا 9 وین میارم...بعدش هر کاری کنم انگار نمیذاره بیشتر بشه 😐
هفته پیش آمارم 8 به 2 بود که از اون 2 باخت هم یکیش اینترنت قطع شد.یه اعتماد به نفس عجیبی داشتم که دیگه رنک 2 رو میزنم ولی همه بازیها رو باختم و فقط آخری رو به زور تونستم ببرم :D
والا خوبه
من با یک برد صدقه ای شدم ۷ تا ( صدقه ای هم خدا وکیلی ترکیبو دیدم گفتم میشم تونل 😂 سوتو که زد پاس عقب داد زد تو گل خودش بعد لفت داد ، فکر کنم گفت این بشر با این ترکیب لگنش بذار بهش حال بدم 😂)

دوستم عکس فرستاد ۱۲ وین 😐 لعنتی چی هستی 😐 ترکیبشو ببینی میگن با این ترکیب ۱۲ وین آخه

• Like
والا خوبه
من با یک برد صدقه ای شدم ۷ تا ( صدقه ای هم خدا وکیلی ترکیبو دیدم گفتم میشم تونل 😂 سوتو که زد پاس عقب داد زد تو گل خودش بعد لفت داد ، فکر کنم گفت این بشر با این ترکیب لگنش بذار بهش حال بدم 😂)

دوستم عکس فرستاد ۱۲ وین 😐 لعنتی چی هستی 😐 ترکیبشو ببینی میگن با این ترکیب ۱۲ وین آخه
خب اینکه بعضیها واقعا بازیشون خوبه و تو یه لول دیگه هست که شکی نیست.ولی واقعا مشکل اینترنت هم هست.یه بازی انگار سرور کنارته و کاملا روان بازی میکنی ولی بازی بعد انگار سرور تو جنگلهای آموزنه و یه پاس ساده هم نمیشه داد :D

در کل من چمپ رو دیگه سعی میکنم زیاد جوش نزنم و هر چی شد راضیم چون فهمیدم بیشتر از این دیگه کاری از دستم برنمیاد ;))

• Like
خب اینکه بعضیها واقعا بازیشون خوبه و تو یه لول دیگه هست که شکی نیست.ولی واقعا مشکل اینترنت هم هست.یه بازی انگار سرور کنارته و کاملا روان بازی میکنی ولی بازی بعد انگار سرور تو جنگلهای آموزنه و یه پاس ساده هم نمیشه داد :D

در کل من چمپ رو دیگه سعی میکنم زیاد جوش نزنم و هر چی شد راضیم چون فهمیدم بیشتر از این دیگه کاری از دستم برنمیاد ;))
نه این بشر بازیش خیلی خوبه

منکه وضعیت نتم وحشتناکه
تعجب کردم که با این نت تا این تعداد وین کسب کردم 😅
کلا این بازی اگر نتت خوب باشه ، و با اعصاب بازی نکنی ! میتونی بیشتر وین بگیری !

• Like
این پک میستری ها یه 85x30 تا گرفتم
1 دونه موند امروز هم احتمالا 1 دیگه برای رایوالز داده
تا جوایز اسکواد بتل صبر کنم یا ممکنه قبلش تموم شه
رایولز و چمپیون که دیگه توکن مستری ندارن.هفته پیش تموم شد.فقط اسکواد بتل مونده بود که اونم یک شنبه آخریش بود.ضمن اینکه خود اون بخش هم یکی دو روز دیگه تموم میشه و از دسترس خارج میشه.هر چی توکن داری برو خرج کن و پکها رو بگیر.پکها رو هم که گرفتی میتونی 2 هفته ای بازشون نکنی و بذاری برای TOTY

• Like
Reactions: VICE
یعنی خود پشتیبان داره میگه تحریم کردیم بعد تو قبول نمیکنی؟روسیه هم خودشون فیلتر کردن؟بلاروس هم خودشون فیلتر کردن؟ایران اگه فیلتر کرده چرا پس با فیلتر شکن نمیشه رفت داخلش؟اصلا چرا بعدش اومده دی ان اس داده که بتونی بری داخلش؟تنها راهی که میشه یه بخش از بازی رو ببندن همینه که خود ea بیاد دسترسی رو محدود کنه که حتی با فیلتر شکن هم نتونی بری داخلش.بعد همینو اصلا فارسی سرچ کن کلی سایت میاره که نوشته خود ea تحریم کرده.یعنی فکر کردی این همه وقت کسی پیگیر نبوده جز تو؟اگه از داخل بسته شده بود معلوم میشد بالاخره.
من با فیلترشکن میتونم وارد آلتیمیت بشم ولی پینگ زیاده.منم فکر نکنم مشکل از طرف ea و یا ایران باشه.یه ایرادی پیش اومده که نه ea گردن میگیره و نه سرویس دهنده های داخلی.مشکل هماهنگی وجود داره که اونم به خاطر بی صاحاب بودن مملکته

من با فیلترشکن میتونم وارد آلتیمیت بشم ولی پینگ زیاده.منم فکر نکنم مشکل از طرف ea و یا ایران باشه.یه ایرادی پیش اومده که نه ea گردن میگیره و نه سرویس دهنده های داخلی.مشکل هماهنگی وجود داره که اونم به خاطر بی صاحاب بودن مملکته
باور کنید ea خودش بسته.تمام کشورهایی که تحریم هستن نمیتونن وارد التیمیت بشن.حتی ea app هم فیلتر از داخل نیست و خود ea برای تحریم رو ما بسته.حالا شما قندشکن میتونی وارد بشی احتمالا قندشکن خاصی داری که dns رو هم عوض میکنه یا همچین چیزی

• Like
Reactions: Seyyedmasoud
باور کنید ea خودش بسته.تمام کشورهایی که تحریم هستن نمیتونن وارد التیمیت بشن.حتی ea app هم فیلتر از داخل نیست و خود ea برای تحریم رو ما بسته.حالا شما قندشکن میتونی وارد بشی احتمالا قندشکن خاصی داری که dns رو هم عوض میکنه یا همچین چیزی
ببین حمید چن وقت پیش برای شاتل فیلتر نبود بازی راحت میرفت تو ,وب اپ هم من کار میکردم بدون vpn ولی هفته پیش دوباره بفاک رفت واسه همین بنظرم از داخل باشه ..

...................
اینم تیم تا toty , هفته پیش هم رنک 2 زدم :D ( با مالن جا وینی البته)

Attachments

• FC 25 UT Hub (In Menus)_5.jpg
    FC 25 UT Hub (In Menus)_5.jpg
    103.2 KB · مشاهده: 4
ببین حمید چن وقت پیش برای شاتل فیلتر نبود بازی راحت میرفت تو ,وب اپ هم من کار میکردم بدون vpn ولی هفته پیش دوباره بفاک رفت واسه همین بنظرم از داخل باشه ..
شاتل چون رو گیمینگ تبلیغات میده حتما یه سرویسی چیزی پیاده کرده بوده یا شاید خود ea داشته رو سرویسهاش کار میکرده و معلوم نیست از چی بوده که 2-3 روز وصل شده.ولی کلا منطقی نیست که روسیه و بلاروس هم مشکل ما رو داشته باشن که اونا هم عین ما تو لیست تحریم هستن.اگه فقط مشکل ایران بود میتونستم قبول کنم.

در هر صورت کاری که از دست ما برنمیاد چه مشکل از اینطرف باشه چون اونطرف و مجبوریم تحمل کنیم :D

آخرین ویرایش:
  • Sad
Reactions: mamad2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or