EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
چرا

چرا بازیکن بخری ؟ فودر نداری ؟
بتونی اون دو تا فنچ لیگ زنان بارسا رو که sbc ش اومده بزنی خیلی خوبن( guijarro وpajor) یکی ۴ روز مونده اونیکی هم ۱۹ روز
فودر چیه
پاجور 88 یا 89 دارم
ولی با میدما بهتر بازی میکنم
قبلا هم گفتم که بازیکن با کوین خریدن برای ما اشتباهه.ما نه عرب پولداریم نه پلیر سرشناس.شمو کوینتو ببر بفروش به جاش بازیکن از تو پک و sbs و اینطرف اونطرف گیر بیار.

من تو تیمم یدونه بازیکن هم نخریدم چون اعتقادی به خرج کردن ندارم.
شمو چیه ؟
خوب استاد sbc چیدن خودش هزینه میخواد
من کلی بازیکن 85-88 و... دادم بهم یه گومز 88 داد یه کلایورت 86

شمو چیه ؟
شمو تو شیرازی همون شما هست :D

میگم شما کوین نده برای خرید بازیکن.ببر بفروش حالشو ببر.الان 700 کا داری.یا باید 3-4 تا بازیکن معمولی بخری که فایده نداره یا یدونه بازیکن خوب بخری که با این ترکیبی که داری بازم فایده نداره.یعنی یدونه بازیکن خوب با کلی بازیکن ضعیف که تا بخوای اونا رو هم جایگزین کنی اون بازیکن گرونی هم که خریدی نصف قیمت شده.

sbs هم یه جور قماره که باید انجام بدی.چندتا بد میده ولی یهو یدونه بازیکن خوبم میده که چند ماه تو ترکیبته.

• Like
Reactions: VICE
شمو تو شیرازی همون شما هست :D

میگم شما کوین نده برای خرید بازیکن.ببر بفروش حالشو ببر.الان 700 کا داری.یا باید 3-4 تا بازیکن معمولی بخری که فایده نداره یا یدونه بازیکن خوب بخری که با این ترکیبی که داری بازم فایده نداره.یعنی یدونه بازیکن خوب با کلی بازیکن ضعیف که تا بخوای اونا رو هم جایگزین کنی اون بازیکن گرونی هم که خریدی نصف قیمت شده.

sbs هم یه جور قماره که باید انجام بدی.چندتا بد میده ولی یهو یدونه بازیکن خوبم میده که چند ماه تو ترکیبته.
حالا 600 تا رو چند میخرن ؟

فودر چیه
پاجور 88 یا 89 دارم
ولی با میدما بهتر بازی میکنم

شمو چیه ؟
فودر همون کارت‌های انترید که میگیری
چیکارشون میکنی ؟ ازشون استفاده کن برای sbc

حالا 600 تا رو چند میخرن ؟
الان کنسول هر ۱۰۰ کا ۲۰۰ هزاره
پی سی باید کمتر باشه

• Like
Reactions: VICE
احتمالا مشکل از نت خودته چون من مشکل وارد نشدن یا بیرون افتادن ندارم با رادار و الکترو.شلتر هم میتونی تست کنی

برنامه گیرآپ بوستر هم اگه تست نکردی 1 روز رایگان میده
قبلا اره حمید چون روی خط تلفن بود نویز داشتم ولی الان یه ۲ ماهی هستش که انداختن روی تجهیزات بلوک دیگه مشکل نداره اخه یکی از دوستامم نتش مخابرات هستش اونم گهگداری مشکل منو داره بعضی موقع ها هم منو رو میخوای عوض کنی بری منوی بعدی یکم تاخیر داره
گیر آپ دارم باید امتحان کنم
از کدوم کنسول استفاده میکنی ؟
پلی که من بدون دی اس آن با نت همراه اسکواد فقط میزنم بدون مشکل ( چون اشتراک پلاس ندارم نمیتونم بگم که تو آنلاین هم همینطوره)
با ایکس باکس هم من ترکیبی استفاده میکنم ! مثلا اولی رادار دوی الکترو !
مثلاً
78.157.42.100
185.51.200.2
شما هم تست کن
با پلی بازی میکنم نتم هم شاتل هستش

• Like
Reactions: hamid_barca
یه حرکت فوق متا میخوام بهتون یاد بدم که 100% سانترها رو تبدیل میکنه به یک موقعیت خطرناک.داشتم مسابقات اخیر رو میدیدم که مانوئل با این سانتر به ورگنگ گل زد و بعد اون استریمر داشت توضیح میداد که امسال این نوع سانتر متا هست

وقتی میخواید از 2 طرف محوطه سانتر کنید، اگه همینطور سانتر کنید یه جوری قوس دار میندازه که خیلی خطرناک نیست مگر اینکه بازیکنی مثل بکام داشته باشید ولی اگه قبلش یدونه ball roll به داخل بزنید(حتما باید به سمت داخل یعنی یه طرف خط محوطه جریمه باشه)بعد سانتر کنید به طرز عجیبی خطرناک میفرسته و از بین همه رد میشه و زارت میرسه به مهاجمتون.اینو حتی با بازیکنهای معمولی هم بزنید باز خطرناکه.

پ.ن:بین ball roll و سانتر نباید فاصله باشه و باید بلافاصله سانتر کنید

آخرین ویرایش:
یه حرکت فوق متا میخوام بهتون یاد بدم که 100% سانترها رو تبدیل میکنه به یک موقعیت خطرناک.داشتم مسابقات اخیر رو میدیدم که مانوئل با این سانتر به ورگنگ گل زد و بعد اون استریمر داشت توضیح میداد که امسال این نوع سانتر متا هست

وقتی میخواید از 2 طرف محوطه سانتر کنید، اگه همینطور سانتر کنید یه جوری قوس دار میندازه که خیلی خطرناک نیست مگر اینکه بازیکنی مثل بکام داشته باشید ولی اگه قبلش یدونه ball roll به داخل بزنید(حتما باید به سمت داخل یعنی یه طرف خط محوطه جریمه باشه)بعد سانتر کنید به طرز عجیبی خطرناک میفرسته و از بین همه رد میشه و زارت میرسه به مهاجمتون.اینو حتی با بازیکنهای معمولی هم بزنید باز خطرناکه.

پ.ن:بین ball roll و سانتر نباید فاصله باشه و باید بلافاصله سانتر کنید
عجب حرکت متایی آقا حمید!ولی باورت میشه یه مچ اینقدر وضع نت خراب بود که اون پ نوشتتو نمیتونستم رعایت کنم بعد بال رول یه لاس میزد تا بفرسته همین کارو خراب میکرد! :Cheesygrin:

• Like
Reactions: hamid_barca
عجب حرکت متایی آقا حمید!ولی باورت میشه یه مچ اینقدر وضع نت خراب بود که اون پ نوشتتو نمیتونستم رعایت کنم بعد بال رول یه لاس میزد تا بفرسته همین کارو خراب میکرد! :Cheesygrin:
ما کلا باید 2-3 ثانیه جلوتر رو پیش بینی کنیم :D

اگه سانتر بلافاصله بعد از بال رول نباشه خاصیتش رو از دست میده و باز تبدیل میشه به سانتر عادی

• Like
Reactions: omiid72
اخر سر من متوجه نشدم دفاع رو روی چه حالتی بزارم که وسط خالی نشه یهو بعد این مود Clearances Assistance روی چه حالتی باشه بهتره و اینکه در آخر پکای خوب از کجا بگیرم اصلا بازیکن درست و درمون ندارم

اخر سر من متوجه نشدم دفاع رو روی چه حالتی بزارم که وسط خالی نشه یهو بعد این مود Clearances Assistance روی چه حالتی باشه بهتره و اینکه در آخر پکای خوب از کجا بگیرم اصلا بازیکن درست و درمون ندارم
پک اینطوری نیست که بگیم چی خوبه و همون رو باز کن...سیستمش اینطوری که اینقدر باید پک باز کنی که چندتا چیز خوبم داخلش باشه.من پک +87 باز کردم توش 2 تا دقیق 87 داده بعد +83 هم باز کردم توش بکام 91 بوده

برای دفاع اگه حرفه ای نیستی بذار رو تاکتیکال ولی برای بقیه بخشها که رو چه حالتی باشن تو این ویدئو به طور دقیق دونه به دونه گزینه ها رو توضیح داده و گفته کدوم امسال بهتره

• Like
Reactions: гадюка
دیشب یه عرب نیمه ایکون خورده بود به من
طرف از تو دفاع راست میکشید برای LW ش
یا قرینش
قشنگ موقعیت تک به تک میشد
به خاطر نت فاجعه 5-5 تموم شد
بازی بلد نبود

پک اینطوری نیست که بگیم چی خوبه و همون رو باز کن...سیستمش اینطوری که اینقدر باید پک باز کنی که چندتا چیز خوبم داخلش باشه.من پک +87 باز کردم توش 2 تا دقیق 87 داده بعد +83 هم باز کردم توش بکام 91 بوده

برای دفاع اگه حرفه ای نیستی بذار رو تاکتیکال ولی برای بقیه بخشها که رو چه حالتی باشن تو این ویدئو به طور دقیق دونه به دونه گزینه ها رو توضیح داده و گفته کدوم امسال بهتره

ددى حميد اسلايدر ها رو واسه كرير مود چه تنظيماتى بذاريم؟ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or