EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
گیرآپ چه مشکلی داره ؟
مشکلی نداره ولی هزینه اضافه هست.رادار و الکترو هم تا چند وقت پیش آنچنان بد نبودن که احتیاج باشه برم یه هزینه اضافه بدم.الان ولی اگه همینطوری باشه مجبورم باز گیرآپ رو بخرم.

• Like
Reactions: Seyyedmasoud
افتضاح افتضاح این اینترنت این خراب شده مارو سرویس کرد
هنوز بازی شروع نشده پینگ60 میده میری داخل بازی بعد از 5 مین پینگ طوری می‌ره بالا در حد 200 و دیگر هیچ
میری اسکواد پتل 5 مین بعد دیسکانکت میشه !
اصلا هیچ معلوم نیست چی به چیه

• Like
Reactions: Seyyedmasoud
هنوز بازی شروع نشده پینگ60 میده میری داخل بازی بعد از 5 مین پینگ طوری می‌ره بالا در حد 200 و دیگر هیچ
اه من فکر کردم فقط من این مشکلو دارم
من مبینن نت هم دارم
ولی اون که اصلا به سرور ea و برنامه ea app کانکت نمیشه

اه من فکر کردم فقط من این مشکلو دارم
من مبینن نت هم دارم
ولی اون که اصلا به سرور ea و برنامه ea app کانکت نمیشه
اصلا چیز عجیبیه
با همین نتم دوستم شهر دیگه مثل یه فرد عادی بازی می‌کنه بدون مشکل
دقیقا یه دوست دیگه دارم با نت مبین نت شهر دیگه بدون مشکل بازی می‌کنه با دی اس آن الکترو ( نت شما هم مبین نت هست )
حالا من این مشکل رو ایکس باکس دارم نمیدونم رو پلی۵ هم این مشکل هست ؟!

اصلا چیز عجیبیه
با همین نتم دوستم شهر دیگه مثل یه فرد عادی بازی می‌کنه بدون مشکل
دقیقا یه دوست دیگه دارم با نت مبین نت شهر دیگه بدون مشکل بازی می‌کنه با دی اس آن الکترو ( نت شما هم مبین نت هست )
حالا من این مشکل رو ایکس باکس دارم نمیدونم رو پلی۵ هم این مشکل هست ؟!
من pc ام
باید 2 تا اپ باز کنم (اپ ea و اپ steam )
تا نت دارم
مخابرات و مبین نت
مخابرات که کلا هر 5 مین قطع میشه تازه تو اول منو سرچ آنلاین میزنه پینگ 60-80میرم تو بازی میشه 800
مبین نت که کلا اپ ea بالا نمیاد
vpn پولی میزنم پینگ از حد تصور هم بالا تر میره در حدی که یه کلیک ساده تو منو هم اذیت میکنه
نهایت همت کنم بتونم روزی 3-4 دست اسکواد بتل بزنم
شده اسکواد بتل بازیو بردم سوت پایانو زدن
قبل پول دادن لفت خوردم دیدم 3-0باختم

• Sad
Reactions: *CATALAN*
این lagofast رو که بالا معرفی کرد تست کن ببین فرقی میکنه یا نه؟

مثلا میذاری رو سرور بحرین بعد خودش کلی لاین رو تست میکنه و بهترین رو پیشنهاد میده.من چند دست بازی کردم پینگ اصلا تکون نمیخورد.هرچند به طور کلی بازی برام کنده با این اینترنت فعلی ولی با lagofast تقریبا نوسان نداشتم

مبین نت ولی طبیعیه که بد باشه و نوسان داشته باشه.این در واقع همون سیم کارت موبایله و اینترنت موبایل هم فقط سرعت داره ولی پینگ ثابت نداره

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
من pc ام
باید 2 تا اپ باز کنم (اپ ea و اپ steam )
تا نت دارم
مخابرات و مبین نت
مخابرات که کلا هر 5 مین قطع میشه تازه تو اول منو سرچ آنلاین میزنه پینگ 60-80میرم تو بازی میشه 800
مبین نت که کلا اپ ea بالا نمیاد
vpn پولی میزنم پینگ از حد تصور هم بالا تر میره در حدی که یه کلیک ساده تو منو هم اذیت میکنه
نهایت همت کنم بتونم روزی 3-4 دست اسکواد بتل بزنم
شده اسکواد بتل بازیو بردم سوت پایانو زدن
قبل پول دادن لفت خوردم دیدم 3-0باختم
کلا چیز عجیبیه نمیدونم نت این خراب شدس یا از طرف ea هست
من دی اس آن شلتر هم خریدم نه وصل نشد نه چیزی
جالب اینجاس یکی از دوستان خرید وضعیت پایداری و پینگش عالی شد 😐
شاید رو پلی مشکل نباشه برام دیروز خواستم اکانت رو از دوستم قرض بگیرم دیدم عمویش فوت کرد 😐 شانسو
عملا زده شدم از بازی ، تو دو روز اول بازی فقط تونستم پول بازیرو دربیارم اگر نت خوب بود بیشتر می‌تونستم دربیارم !

این lagofast رو که بالا معرفی کرد تست کن ببین فرقی میکنه یا نه؟

مثلا میذاری رو سرور بحرین بعد خودش کلی لاین رو تست میکنه و بهترین رو پیشنهاد میده.من چند دست بازی کردم پینگ اصلا تکون نمیخورد.هرچند به طور کلی بازی برام کنده با این اینترنت فعلی ولی با lagofast تقریبا نوسان نداشتم

مبین نت ولی طبیعیه که بد باشه و نوسان داشته باشه.این در واقع همون سیم کارت موبایله و اینترنت موبایل هم فقط سرعت داره ولی پینگ ثابت نداره
اون که ۳ هفته پیش خواستم تست کنم دیگه نمیدونم چی شد که اصلا یادم رفت استفاده کنم و اون مهلت تست ۴۸ یا ۷۲. ساعت تموم شد دیگه پیگیر نشدم متاسفانه!
ببینم با ایمیل دیگه تست کنم ببینم میده یا نه

• Like
Reactions: VICE
اتفاقا وقتی با مبین نت وصل میشم دیسکانکت نمیشم
با مخابرات دیسکانکت میشم
ولی خوب پینگ مبین نت فرای داغونه
ولی کلا به سختی به ea کانکت میشه
اول بازیو باز میکنم ، تغیر نت میدم یا وصل میشه یا نه
کلا کوفتم شده بازی اینکه نشه 2 دست مثل آدم بازی کرد

اتفاقا وقتی با مبین نت وصل میشم دیسکانکت نمیشم
با مخابرات دیسکانکت میشم
ولی خوب پینگ مبین نت فرای داغونه
ولی کلا به سختی به ea کانکت میشه
اول بازیو باز میکنم ، تغیر نت میدم یا وصل میشه یا نه
کلا کوفتم شده بازی اینکه نشه 2 دست مثل آدم بازی کرد
دیسکانکت شدنت ربطی به بازی نداره مال خط تلفنته که نویز داره.

• Like
Reactions: VICE
من شاتل دارم. با پشتیبانی کلی صحبت کردم. گفت مشکل سر فیفا سراسریه و به زیر ساخت مربوط میشه. تنها پیشنهادش دی ان اس الکترو، یا سرویسهای کاهش پینگ بود.

• Like
Reactions: sms12 and VICE
من شاتل دارم. با پشتیبانی کلی صحبت کردم. گفت مشکل سر فیفا سراسریه و به زیر ساخت مربوط میشه. تنها پیشنهادش دی ان اس الکترو، یا سرویسهای کاهش پینگ بود.
پشتیبانی شاتل تا حالا شده غیر از زیر ساخت چیز دیگه ای بگه؟ :D
مشکل بیشتر از همین dnsها هست.من دیروز با lagofast حدود 15 دست بازی کردم و هیچ نوسانی نداشتم ولی با رادار که بازی میکنم مدام پینگ از 50 میپره رو 200-300

• Like
Reactions: db07
مشکل بیشتر از همین dnsها هست.من دیروز با lagofast حدود 15 دست بازی کردم و هیچ نوسانی نداشتم ولی با رادار که بازی میکنم مدام پینگ از 50 میپره رو 200-300
حمید کلا نت رو ترکوندن. الان من ایفوتبال به هیچ وجه نمیتونم بازی کنم. حتما باید از سرویس کاهش پینگ استفاده کنم.

۵۰۰ ماهی پول نت
۲۰۰ پول فیلترشکن
۹۰ پول سرویس کاهش پینگ

چه حالی میکنن برادران قاچاقچی :))

حمید این lagofast اون طرح تست رو برداشته ؟
دو ایمیل ثبت کردم یک دمپایی هم نداد😒

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or