EA SPORTS FC 25

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
EA Vancouver
ناشر
Electronic Arts
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
Screenshot 2024-07-19 023255.png

کمپانی Electronic Arts بازی EA Sports FC 25 را به صورت رسمی معرفی کرد.

Screenshot 2024-07-19 020825.png

راه ها و روش های بیشتری که باعث برنده شدن باشگاه شما می‌شود.

با دوستان خود در مُد های مورد علاقه خود با مد جدیدی به نام راش به صورت بازی 5v5 متحد شوید و باشگاه خود را تا پیروزی نهایی مدیریت کنید؛ زیرا FC IQ کنترل تاکتیکی بیشتری را نسبت به قبل ارائه می‌کند.

Screenshot 2024-07-19 030855.png

Screenshot 2024-07-19 015914.png

ویژگی FC IQ

در FC 25، بازنگری گسترده در پایه‌های تاکتیکی بازی به شما اجازه می‌دهد تا کنترل استراتژیک بیشتری بر تیم خود داشته باشید و هماهنگی جمعی بهتری را در سطح تیم تجربه کنید. این تغییرات باعث می‌شوند تا هر حرکت و تصمیم تیمی، به طور واقعی‌تر و متناسب با شرایط بازی در زمین شکل بگیرد. اکنون بازیکنان بر اساس موقعیت‌ها و تاکتیک‌های جدید به شکلی دقیق‌تر و طبیعی‌تر واکنش نشان می‌دهند.

مدل هوش مصنوعی جدید که با داده‌های دنیای واقعی تغذیه شده، نقش‌های تازه‌ای را برای بازیکنان به ارمغان می‌آورد. این نقش‌های جدید به بازیکنان اجازه می‌دهد تا نه‌تنها به شکل فردی، بلکه در هماهنگی با تیم به طور مؤثرتری عمل کنند. هوش مصنوعی بازیکنان در شرایط مختلف بازی – چه در حالت حمله و چه دفاع – عملکردی هوشمندانه‌تر و بهینه‌تر از خود نشان می‌دهد.

این تحول، به ویژه در نحوه جایگیری بازیکنان، اجرای تاکتیک‌های تیمی، و تعویض‌های حین بازی، تاثیرگذار بوده و تجربه‌ای بسیار نزدیک‌تر به فوتبال واقعی ارائه می‌دهد.

Screenshot 2024-07-19 024037.png

Rush

حالت جدید «راش 5 در مقابل 5» در EA SPORTS FC 25 راهی نوآورانه برای تجربه فوتبال سریع‌تر و فشرده‌تر است. این ویژگی در تمامی مُدهای اصلی بازی، از جمله Ultimate Team، باشگاه‌ها، Kick-Off و مدیر کریر، ادغام شده است و تجربه‌ای متفاوت از بازی فوتبال را ارائه می‌دهد. در این حالت، شما با تیم‌های کوچک‌تر به میدان می‌روید، که به بازیکنان امکان می‌دهد زمان بیشتری روی توپ داشته باشند و با ابزارهای ارتباطی جدیدی که در بازی قرار گرفته است، بهتر با هم تیمی‌های خود ارتباط برقرار کنند.

راش 5 در مقابل 5 تجربه‌ای بسیار سریع و پرهیجان را در زمین کوچک فراهم می‌کند. این حالت، به ویژه در Ultimate Team، فرصتی جدید برای ساختن تیم رویایی 5 نفره خودتان با دوستان فراهم می‌آورد. هر بازیکن می‌تواند آیتم بازیکن مورد علاقه‌اش را انتخاب کند و با این ترکیب برای دریافت پاداش در مسابقات رقابتی 5 در 5 به رقابت بپردازد.

این نوآوری به بازیکنان امکان می‌دهد تا به فوتبال نزدیک‌تر شوند، تیم‌هایشان را به شکلی خلاقانه بسازند، و با سبک جدیدی از بازی، استراتژی‌های تاکتیکی خود را اجرا کنند.

Screenshot 2024-07-19 041256.png

حالت راش 5 در مقابل 5 در EA SPORTS FC 25 با تمرکز بر ایجاد تجربه‌ای اجتماعی‌تر و صمیمی‌تر، به شما امکان می‌دهد تا با کنار گذاشتن بازیکنان هوش مصنوعی، تنها با هم‌تیمی‌هایی که به آن‌ها اعتماد دارید به رقابت بپردازید. این رویکرد به بازیکنان اجازه می‌دهد با دوستان خود در سطحی شخصی‌تر و واقعی‌تر تعامل کنند و با همکاری و استراتژی بهتر، در زمین کوچک فوتبال موفق‌تر باشند.

هر پیروزی در این حالت نه تنها به کل باشگاه شما امتیاز پیروزی اضافه می‌کند، بلکه رتبه فردی شما در راش را نیز بهبود می‌بخشد و شما را یک قدم به دریافت پاداش‌های فصلی هیجان‌انگیز نزدیک‌تر می‌کند. این سیستم امتیازدهی و رتبه‌بندی فردی انگیزه‌ای برای تلاش بیشتر و همکاری بهتر در تیم ایجاد می‌کند و تجربه‌ای جذاب و تعاملی را ارائه می‌دهد.

این حالت، فرصت مناسبی برای گیمرها فراهم می‌کند تا با دوستان خود تیمی قوی تشکیل دهند و از لذت بازی کردن در کنار یکدیگر بهره‌مند شوند، در حالی که برای رسیدن به پاداش‌ها و موفقیت‌های بزرگ‌تر تلاش می‌کنند.

Screenshot 2024-07-19 024623.png

Football Ultimate Team

آیتم بازیکن مورد علاقه خود را انتخاب کنید و با دوستان خود در مسابقات راش 5 به 5 یک تیم شوید. با استفاده از آیتم های مدیر، سبک بازی خود را با کلیک یک دکمه تغییر دهید و هم افزایی کامل بین آیتم های بازیکن خود را بر اساس نقش های بازیکن خاص پیدا کنید.

Screenshot 2024-07-19 034425.png Screenshot 2024-07-19 040258.png

اصالت بی نظیر

EA SPORTS FC 25 با داشتن بهترین بازیکنان از بزرگترین باشگاه‌ها و رقابت‌های جهان، تجربه‌ای بی‌نظیر و واقع‌گرایانه را برای علاقه‌مندان فوتبال به ارمغان می‌آورد. این بازی با بهره‌گیری از داده‌های بازی‌های واقعی از لیگ‌های برتر جهان، نحوه حرکت، بازی و پیروزی بیش از ۱۹۰۰۰ بازیکن را در هر مسابقه به تصویر می‌کشد.

بیش از ۷۰۰ تیم از سرتاسر دنیا، در بیش از ۱۲۰ استادیوم معتبر به میدان می‌روند و شما می‌توانید با بیش از ۳۰ لیگ برتر جهانی درگیر رقابت‌های حرفه‌ای شوید. این سطح از اصالت و جزئیات، FC 25 را به یک تجربه فوتبالی واقعی و به‌یادماندنی تبدیل می‌کند، جایی که بازیکنان می‌توانند بزرگترین رقابت‌ها و بهترین باشگاه‌ها را با حضور ستارگان محبوب خود به طور واقعی و تعاملی تجربه کنند.

Screenshot 2024-07-19 035013.png

باشگاه ها

بازی کنید، برنده شوید، و با دوستان به روش های بیشتری از همیشه پیشرفت کنید. با هم کلابی‌های خود در کلاب‌هاوس جدید خود ارتباط برقرار کنید و آواتارهای دوستان را هنگام ورود به مُد مشاهده کنید و با امکانات باشگاه خود را به لوج قُله سوق دهید و مهارت‌های خود را در Clubs Rush به نمایش بگذارید.

Screenshot 2024-07-19 035635.png

Manager & Player Career

با Live Start Points - بزرگترین خط داستانی دنیای واقعی را زنده کنید. داستان ICON های گذشته را با باشگاه های امروزی در Player Career بازنویسی کنید و با استفاده از یک باشگاه یا بازیکن از پنج لیگ برتر زنان، یک تجربه حرفه ای معتبر برای زنان را تجربه کنید.

اولین تریلر رونمایی از بازی EA Sports FC 25 به صورت رسمی به نمایش گذاشته شد و تریلر را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید.​

تصویر روی جلد EA Sports FC 25 Ultimate Edition را مشاهده می‌کنید.​

این پست به طور دائم به روز رسانی خواهد شد.​

آخرین ویرایش:
البته هم زدن توی کاسه نیست اولین بار هاردلی بسکتبالیست این خوشحالی رو انجام داد به معنی خامه روی کیک ریختن بعد هم گنبری انجام داد .
برای ما همون هم زدنه وگرنه با خامه که اینقدر فشاری نمیشدیم :D

برای ما همون هم زدنه وگرنه با خامه که اینقدر فشاری نمیشدیم :D
جای من بودید چیکار میکردید منو دقیقه ۵ هم میزنن ‌.قبلا ۳۰ بود توی توتس ها شده ۵ .پس اپیدمی واس همه ست ولی یه کارهایی باعث هم زدن میشه در شرایط عادی مثل تیم قوی باشه حریف بسوزه یا همش یه کاری کنی و به یک شیوه گل بزنی باز حریف بسوزه این آخری هم توی یه گروه دیدم ادمینش الترا نوب بود تازه توی کانادا و با نت اونجا میگفت اگر حریف پرس کنه و توپ ها رو قطع کنه و بیلد اپ جلوش سخت باشه تاکسیکه 😐😧 که البته با همین ادمین اونرشون هم بود دعوام شد ولی توی توتس ها بحساب خودشون اعراب ترای هارد تشریف دارن یکی شون که اسم خودشو گذاشته بود ایراقی اف سی پرو و خودشو شخص خاصی می‌پنداشت در حالی ۴۲۳۱ نارو گذاشته بود و گولیت cam چپ بود 😁
البته سالهای قبل ترای هارد بودن توی توتس فایده ای داشت الان که یه مشت فودر بهت میده و اصلا ارزش اعصاب خوردی رو نداره

بخدا این گیم و کامیونیتیش (بلانسبت جمع) سمترین در صنعت گیمه. یعنی یه طورین که تو هم که میای خیلی چیل و کول و فان بازی کنی رو همسطح خودشون میکنن تو توتس بوندس لیگا یارو شانسی یک گل زد از دقیقه فاکینگ 30 شروع کرد به وقت کشی و اسکیل زدن تو زمین خودش شانسی یه توپ لو داد گل زدم هم زدم تو کاسه یه سری فحش عربی فرستاد. من هی گل میزدم هم تو کاسه اون فحش عربی. اخرش هم که تموم شد منم چند تافحش انگلیسی دادم بعد که تموم شد دیدم به جای لذت بردن فقط فشار خونم رفته بالا. چیه بخدا خدامون رو مریض کردیم سر این گیم شتی
حواست باشه فحش f دار ننویسی ریپورت کنن درجا بنی البته مایکروسافت سخت گیر تره .ولی اف دار بنویسی کم کم یکی دو هفته اکانتت بن میشه لاگین نمیتونی بکنی حتی اینا یه سری دنبال ریپورت گیری هستن حواست باشه ها . خیلی دری وری گفت توی ایموجی ها پرچم اسرائیل بفرست خفه بشن

آخرین ویرایش:
جای من بودید چیکار میکردید منو دقیقه ۵ هم میزنن ‌.قبلا ۳۰ بود توی توتس ها شده ۵ .پس اپیدمی واس همه ست ولی یه کارهایی باعث هم زدن میشه در شرایط عادی مثل تیم قوی باشه حریف بسوزه یا همش یه کاری کنی و به یک شیوه گل بزنی باز حریف بسوزه این آخری هم توی یه گروه دیدم ادمینش الترا نوب بود تازه توی کانادا و با نت اونجا میگفت اگر حریف پرس کنه و توپ ها رو قطع کنه و بیلد اپ جلوش سخت باشه تاکسیکه 😐😧 که البته با همین ادمین اونرشون هم بود دعوام شد ولی توی توتس ها بحساب خودشون اعراب ترای هارد تشریف دارن یکی شون که اسم خودشو گذاشته بود ایراقی اف سی پرو و خودشو شخص خاصی می‌پنداشت در حالی ۴۲۳۱ نارو گذاشته بود و گولیت cam چپ بود 😁
البته سالهای قبل ترای هارد بودن توی توتس فایده ای داشت الان که یه مشت فودر بهت میده و اصلا ارزش اعصاب خوردی رو نداره
دقیقه 5 که دیگه خیلی زوده :D
من اگه چشم طرفو برداشته باشم میذارم آخر بازی یا وقتی که 3-4 تا گل جلو هستم بعد هم میزنم تا نتونه تلافی کنه :))

دقیقه 5 که دیگه خیلی زوده :D
من اگه چشم طرفو برداشته باشم میذارم آخر بازی یا وقتی که 3-4 تا گل جلو هستم بعد هم میزنم تا نتونه تلافی کنه :))
بچه مچه هستن .جوان هستند و جویای نام فک میکنن خیلی خفنن .سرور که توی کشور یا شهرشونه ارزش پولشون هم بالاست تا به دنیا میان کنسول براشون میخرن همه هم فوتبالی و عاشق فیفا .

اقا یه پرچمی هست مال لیگ مکزیک مثل پرچم فلسطین هست این عربا اینو میذارن اسم تیم هم پلستین هست من اگر نتم خوب بود دقیقه ۰ هم اینا رو هم میزدم حیف با این نت نمیشه بدتر رم میکنن ولی ببینم کسی همچین کاری کرده ترای هارد میکنم سعی میکنم اخر بازی حالشو بگیرم 😁😆

من تو این پلی استیشن تورنمت بعد بوقی با کامبک های حماسی رسیدم فینال. دو ساعت منتظر بازی بودم بودم و تو حالت pending بود که یهو پیام اومد تبریک میگیم شما دوم شدی بیا اینم FC Point 100 !! چقدر این شرکت بی فانوس و بی در و پیکره خیرش هم ضرره

Attachments

• photo_2025-05-18_00-32-32.jpg
    photo_2025-05-18_00-32-32.jpg
    94.2 KB · مشاهده: 11
  • photo_2025-05-18_00-32-38.jpg
    photo_2025-05-18_00-32-38.jpg
    87.7 KB · مشاهده: 11
  • Poker Face
Reactions: hamid_barca
آیا جایی هست که بشه pre-built squad ها رو دید. مثلا بگه با حدود ۱۰۰k گلد این تیم رو ببند یا با ۱۵۰k گلد بهترین تیم اینه؟
به فوتبین سر زدم ولی همین چیزی ندیدم

آیا جایی هست که بشه pre-built squad ها رو دید. مثلا بگه با حدود ۱۰۰k گلد این تیم رو ببند یا با ۱۵۰k گلد بهترین تیم اینه؟
به فوتبین سر زدم ولی همین چیزی ندیدم
هست ولی اسمش یادم نیست.اگه tekkz رو بشناسی که معروفترین پلیر التیمیت هست تو کانال یوتیوبش تبلیغ همچین سایتی رو میذاشت چند ماه پیش

ولی الان دیگه آخرای بازی هست و همه چی خر تو خره.2 هفته بازی کنی تیم کاملا توتس میتونی ببندی.دیگه تیم 100k کسی نداره

یه چیتی تو یوتیوب دیده بودم ولی تا حالا به تورم نخورده بود تا نوبتم شد...میاد سرعتت رو کم میکنه در حدی که فقط بازیکنهات قدم میزنن، پاس و شوت هم در ضعیفترین حالت ممکنه یعنی حتی به بازیکن کناریت هم نمیتونی پاس بدی چون اینقدر قدرت پاس کمه که توپ 2 متر هم نمیره :D از اونطرف خودش با تیم گلد همه سرعت 99 میشن

فقط نمیدونم این آنتی چیت که روی pc هست به چه درد میخوره جز لگ دادن به بازی؟ :-?

یه چیتی تو یوتیوب دیده بودم ولی تا حالا به تورم نخورده بود تا نوبتم شد...میاد سرعتت رو کم میکنه در حدی که فقط بازیکنهات قدم میزنن، پاس و شوت هم در ضعیفترین حالت ممکنه یعنی حتی به بازیکن کناریت هم نمیتونی پاس بدی چون اینقدر قدرت پاس کمه که توپ 2 متر هم نمیره :D از اونطرف خودش با تیم گلد همه سرعت 99 میشن

فقط نمیدونم این آنتی چیت که روی pc هست به چه درد میخوره جز لگ دادن به بازی؟ :-?
اتفاقا یه یوتوبری امروز دیدم خورده بود به این چیت .نسخه بعدی صد در صد یا اون تیک هست میتونی انتخاب کنی با کی بخوری مثلا به کنسول اره ولی پی سی نه (روی کنسولها البته )یا کلا کنسول به پی سی نخره مثل نسل هشتم .خلاصه ea یا زورش نرسیده به چیترها یا میخواد صورت مسئله رو پاک کنه .از اون طرف هم ممکنه بازی روی کنسول ها بهینه باشه خیلیا دیگه روی pc پلی ندن

• Like
Reactions: hamid_barca
اتفاقا یه یوتوبری امروز دیدم خورده بود به این چیت .نسخه بعدی صد در صد یا اون تیک هست میتونی انتخاب کنی با کی بخوری مثلا به کنسول اره ولی پی سی نه (روی کنسولها البته )یا کلا کنسول به پی سی نخره مثل نسل هشتم .خلاصه ea یا زورش نرسیده به چیترها یا میخواد صورت مسئله رو پاک کنه .از اون طرف هم ممکنه بازی روی کنسول ها بهینه باشه خیلیا دیگه روی pc پلی ندن
خب اون آنتی چیت چه غلطی میکنه؟ :-?
من اینو حداقل یک ماه پیش یا حتی بیشتر دیدم تو یوتیوب ولی امروز به سر خودم اومد...یعنی واقعا نمیشد تو این مدت حداقل جلوی همین یک مورد رو گرفت؟ea شوروش درآورده دیگه.فقط فکر پوله ولی خدمات هیچی

بچه ها قبول دارین tots ایتالیا سرکاریه رسما هیچی نداره یعنی گولاخش که رتگی 97 باشه رو زدم یارو رسما فیک استته. بر پدر EA صلوات
انگلیس هم که معمولا بیشترین سر و صدا رو داره هم چیز خاصی نداشت....امسال فقط لالیگا مهمه

• Like
Reactions: rezaaanam
انگلیس هم که معمولا بیشترین سر و صدا رو داره هم چیز خاصی نداشت....امسال فقط لالیگا مهمه
اقا من کلا ده روز دیگه 25 میزنم لولم 40 شده و تمام جوایز استاندارد رو گرفتم الان اگه پرمیوم بگیرم مثلا به ریبری دسترسی پیدا میکنم با توجه به اینکه تورس رو گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or