Multi Platform EA SPORTS™ WRC

سازنده
Codemasters
تاریخ انتشار
November 3rd 2023
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EA SPORTS™ WRC
the official game of the FIA World Rally Championship coming to PlayStation®5, Xbox Series X|S
and PC via EA App, Epic Store, and Steam on November 3, 2023

1000028153.jpg

Developed by the team behind the critically acclaimed DiRT Rally series
with over 25 years of off-road videogame heritage, EA SPORTS™ WRC is a truly next-generation rally game and
the quintessential title for sim-racing enthusiasts

Taking the power of the Unreal Engine with the DiRT Rally series physics, EA SPORTS WRC delivers longer, more detailed stages than previously possible
with 18* official FIA World Rally Championship locations and over 600km of unforgiving asphalt, gravel, and snow stages

Last edited by a moderator:
EA Sports WRC Preorders Are 40% Off At Amazon For PS5 And Xbox

بازی هنوز عرضه نشده ۴۰٪ تخفیف خورده تو آمازون. قشنگ از اوناست که اگر نفروشه استودیو رو به صورت کامل تعطیل کنند.
همه چیز این بازی تکمیله و اتفاق غیر منتظره نداشته باشیم، بهترین ریسینگ سال هم میشه، منم تصمیم گرفتم بین این و کرو موتورفست، این رو بخرم، امیدوارم بترکونه :((

• Like
Reactions: Bahram
How EA Sports WRC brings realism to rally driving on PS5– out Nov 3

بازی از یک سری قابلیت های پلی استیشن ۵ مثل دول سنس و SSD استفاده کرده و به گفته خودشون سرعت لودینگ به شدت پایین اومده.

بازی هم تا چند ساعت دیگه برای کسانی که پیش خرید کردن در دسترس قرار میگیره.

پ.ن: ریلیز شد برم ببینم چه کردن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
من حدودا یک ساعت بازی کردم. البته احتمالا صبر کنم بعد از الن ویک برم سراغش به صورت کامل.
بازی خیلی حس و حال درت رالی ۲ رو بهم میده در کل و انتظار پیشرفت بیشتری رو داشتم. البته اصلا به معنی بد بودن بازی نیست ولی خب حس میکنم همچنان جای پیشرفت داشت. بازی رو ایکس باکس هم مشکل پرفورمنس داره و تقریبا وسط هر ریس چند دهم ثانیه بازی فریز می‌کنه.
البته رو بقیه پلتفرم ها هم گویا همین طوریه.
فیزیک و هندلینگ بازی بهترین بخش اون محسوب میشه هر چند حس میکنم بازی خیلی از درت رالی ۲ و به خصوص ۱ آسون تر شده. من فعلا با دسته بازی میکنم و از همون اول همه چیز رو که خاموش کردم (abs و...) و بازم هیچ چالشی برای مسابقه دادن نداشتم. به یاد دارم تو درت رالی ۱ تقریبا پنج ساعت طول کشید تا کنترل بازی دستم بیاد. کلا حس میکنم بازی خیلی یوزر فرندلی تر شده که البته با توجه به ناشر قابل انتظار بود این حرکت.

بخش ساخت اتومبیل هم با این که به شدت جالب از آب دراومده و تمام بخش هارو برای ساخت اتومبیل خودمون انتخاب می‌کنیم، اما به نظرم باز هم خیلی تنوع تو گزینه ها زیاد نیست به خصوص برای بخش ظاهری که به شدت گزینه های محدود و نه چندان خوشگلی در دسترس داریم.

از نظر گرافیک هم با این که با آنریل ۵ ساخته شده اما در حقیقت خیلی حرف جدیدی برای گفتن نداره. تنها میشه گفت خوبه بازی.
View attachment 1000013382.mp4

طبق گفته دیجیتال فاندری بازی روی UE4 عرضه شده ومتاسفانه EA در این مورد سکوت کرده و چیزی نگفته
من الان دیدم و حس میکنم دیجیتال فاندری باید با سازنده های بازی تماس بگیره و از این موضوع مطمئن بشه چون اینا همین پنج روز قبل مصاحبه کردن و از سوییچ کردن بازی رو آنریل ۵ گفتن.
EA Sports WRC Tech Q&A - Codemasters on Switching to UE5; No Plans to Add Lumen or Nanite, Maybe DLSS3/FSR3
....
پ.ن: خب گویا از آنریل ۴.۹ استفاده کردن اصلا. البته تو ردیت همچین چیزی نوشتن ملت.
بازی وقتی رو پی سی کرش می‌کنه ریپورتی که میده مربوط به آنریل ۴ هستش.

آخرین ویرایش:
من کمی تحقیق کردم و با یکی دو نفر که تا حدودی در جریان توسعه بودن صحبت کردم. گویا اول از همه بازی با همون انجین ego2 در حال توسعه بوده و خیلی دیر تصمیم گرفتن به آنریل ۵ سوییچ کنند اما بعد به مشکل برخوردن و در نهایت دوباره سوییچ کردن به آنریل ۴. (تو پری ریلیز همچنان آنریل ۵ بوده) البته بازی همچنان کلی مشکل پرفورمنس داره و کدمسترز در تلاش که مشکلات رو برطرف کنه. بعد از اون هم ممکنه با آپدیت سالیانه دوباره سوییچ کنند به آنریل ۵ اما خب این مورد همچنان به وضعیت فروش و پرفورمنس بازی بستگی داره.

پ.ن: البته بازم این صحبت ها ممکنه به صورت کامل تکذیب بشه توسط کدمسترز. باید صبر کرد تا خودشون به صورت رسمی صحبت کنند. البته اگر بخوان حرفی بزنن در خصوصش.

آخرین ویرایش:
برای بازی اخیرا یک آپدیت دادن و از این رو به اون رو شده. (حداقل رو ایکس باکس این طوریه.)

مشکلات تکنیکی و فنی بازی کاملا برطرف شدن و حتی از لحاظ بصری به نظر من خیلی بهتر شده.
ساپورت خوبی هم تا الان انجام دادن با اون که بعید می دونم تو فروش عنوان موفقی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or