نمایشگاه/رویداد EA PLAY 2017 Press Conference

به کنفرانس امسال Electronic Arts چه نمره ای می دهید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    51
  • نظرسنجی بسته شده است .

ARTiCiX

Gold User
p0u5_ea_play_2017_-2.jpg

کمپانی Electronic Arts امسال هم در E3 کنفرانسی نخواهد داشت و به جای آن مراسمی مخصوص را برگزار خواهد کرد
این کمپانی سالن هالیوود شهر لس‌ آنجلس را برای مراسم اختصاصی خود به نام EA Play در نظر گرفته و تاریخ آن را کمی قبل‌تر از E3 قرار داده
  • تاریخ و ساعت برگزاری : 20 خرداد ساعت 23:30
  • لینک های پخش زنده : EA Play - YouTube - Twitch
  • بازی های قابل انجام در غرفه :
  • Star Wars Battlefront II
  • FIFA 18
  • Madden NFL 18
  • NBA LIVE 18
  • Need for Speed Payback
  • The Sims Mobile and The Sims 4
  • The latest Battlefield 1 expansion
  • New content from Star Wars Galaxy of Heroes and Titanfall 2
  • Madden NFL Mobile
  • NBA LIVE Mobile
  • EA SPORTS FIFA on the Nintendo Switch
آپدیت خبری :
نسخه جدید از فرانچایز نید فور اسپید به نام Need for Speed: Payback معرفی شد، این عنوان دو سال در دست ساخت بوده و در شهر Fortune Valley جریان دارد
اطلاعات کامل : تاپـیـک

آخرین ویرایش:
EA هشت بازی برای نمایش در EA Play داره !
1.Starwars Battlefront 2
2.FIFA 18
3.Madden NFL 18
4.NBA Live 18
5.NFS Payback
6.Battlefield 1
و دو بازیه دیگه که مشخص نیستن !
پ.ن : بر طبق شایعه ها و ... حدس زده میشه بازی جدید استدیوی Hazelight ( سازنده ی Brothers : a tale of two sons ) و IP جدید Bioware باشن .

Get a First Look at Eight Games and More Surprises
بازي VG و Respawn كه استار وارز هستن كجا معرفي ميشن پس :|

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوتا سورپرایز رو من تو متن نمیبینم، یا نیست؟:دی
البته کامل نخوندم:دی ولی نگاه که میکنم چیزی نمیابم:دی

منم منتظر SWها هستم! امیدوارم باشن:|

• Like
Reactions: Masta_killa
EA اعلام کرده Beta ی بخش Multiplayer بازیه Starwars : Battlefront 2 در پاییز برگزار میشه و کسانی که بازی رو Pre Order کنن دسترسی زودتری به Beta خواهند داشت !

Star Wars: Battlefront 2 multiplayer beta kicks off this fall, pre-order and gain early access

============================================================

دوتا سورپرایز رو من تو متن نمیبینم، یا نیست؟:D
البته کامل نخوندم:D ولی نگاه که میکنم چیزی نمیابم:D

منم منتظر SWها هستم! امیدوارم باشن:|

اگه منظورت خبر قبلیه که گذاشتم اگه دقت کنی تو تیترش نوشته '' Get a First Look at Eight Games ''
در حالی که تو متن خبر فقط از ۶ تاشون اسم برده و فعلا اینها تائید شده که تو کنفرانس هستن پس میشه گفت شاهد ۲ تا سوپرایز خواهیم بود :D
پ.ن : اون قسمت بعدیش که نوشتم چیا امکان داره باشن حدسا و احتمالات بود :D

آخرین ویرایش:
خداکنه یه نمایش توپ از استارز وارز ویسکرال گیمز باشیم 8-> زیاد چشمم به بتلفرانت2 آب نمیخوره تریلرش یجوری بود همه چی رو کانسپت(تیپ) کردن چپوندن توش :|

پارسال که فقط باتل 1 خوب بود با مهموناش عالی بودن =))

• Like
Reactions: Masta_killa
EA اعلام کرده Beta ی بخش Multiplayer بازیه Starwars : Battlefront 2 در پاییز برگزار میشه و کسانی که بازی رو Pre Order کنن دسترسی زودتری به Beta خواهند داشت !

Star Wars: Battlefront 2 multiplayer beta kicks off this fall, pre-order and gain early access

============================================================

اگه منظورت خبر قبلیه که گذاشتم اگه دقت کنی تو تیترش نوشته '' Get a First Look at Eight Games ''
در حالی که تو متن خبر فقط از ۶ تاشون اسم برده و فعلا اینها تائید شده که تو کنفرانس هستن پس میشه گفت شاهد ۲ تا سوپرایز خواهیم بود :D
پ.ن : اون قسمت بعدیش که نوشتم چیا امکان داره باشن حدسا و احتمالات بود :D
آها...دیگه نشمردم تعداد بازی هایی که اسمشون رو نوشته بود:))
بسیار هم عالی...و امیدوارم حدس هات اشتباه از آب در بیاد و حداقل یکیش SW باشه:-"...گرچه شاید به خاطر اومدن SW:BF2 ، هیچ SW دیگه ای نشون ندن:(

آها...دیگه نشمردم تعداد بازی هایی که اسمشون رو نوشته بود:))
بسیار هم عالی...و امیدوارم حدس هات اشتباه از آب در بیاد و حداقل یکیش SW باشه:-"...گرچه شاید به خاطر اومدن SW:BF2 ، هیچ SW دیگه ای نشون ندن:(

به شخصه خودم دوست دارم بازیه جدید Bioware با SW ی که Visceral داره میسازه رو نشون بدن ولی خیلی هندی میشه دیگه :D

• Like
Reactions: Akiba
به شخصه خودم دوست دارم بازیه جدید Bioware با SW ی که Visceral داره میسازه رو نشون بدن ولی خیلی هندی میشه دیگه :D
من شخصا بیشتر منتظر SWهه Respawnم ! :دی
از پشت صحنه به نظر میرسید که باید در نقش یک جدای باشیم، کارگردان هم که استیگ(کارگردان GOW III ) داره روش کار میکنه! انتظارم بیشتر هم میشه:دی

البته اون یکی هم امی روش کار میکنه و مطمئنا خوبه!>:)

• Like
Reactions: Spartan AR
2 سال EA داره میگه چنتا Star Wars در دست ساخت داریم.ببینیم نشون میده بالاخره یه چیزی یا بازم به مصاحبه با عوامل سازنده و چنتا concept art اکتفا می کنه. :|

دعای لحظه افطار یک کودک 26 ساله
....خدایا به عمو EA بگو یدونه Alice با یدونه Dead Space ...برامون نشون بده...
خدایا اگه یدونه هم ازون Army Of Two ها نشون بده دیگه خیلی دوستت دارم.....

آخرین ویرایش:
امیدوارم امسال دیگه کنفرانس رو درست و حسابی برگزار کنن! گرچه کلا با Star Wars حال نمی کنم، اما دیدن کارهای جدید همیشه هیجان انگیز بوده! بعد هم اینکه امیدوارم در کنار این 8تا بازی، بازی های کوچک تری هم باشه مثل Unravel!
NFS هم امیدوارم واقعا خوب باشه امسال، چیزی که از یه NFS واقعی انتظار داریم، اینکه خیلی شبیه فیلم ها بود اون نمایش برای من جذاب نبود، اما نمایش گیم پلی خیلی می تونه متفاوت باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or