داداش من کجا میتونم این کد رو بخرم تو ایران؟سلام عیدت مبارک
اقا بازی های eaدو روزشون رایگان است بدا اگر بازی اورجینال داشته باشی کدش رو میتونی وارد کنی اگر دست دوم خریده باشی(که ما اون هم نیستیم کپی هستم که کپی رو دست دوم حساب می کنیم)باید 10دلار یا 800پوینت مایکروسافت رو بپردازیم تا کدش رو بخریم با این روش دیگه 800پوینت لازم نیست
احتملا cd key فیفا رو واسه pc گرفتی استاد!من از سایت game-ir.com سی دی کی فیفا 12 رو خریدم به قیمت 25 هزار تومن ولی هرچی تو قسمتیکه کد میخواد تو بازی میزنمش میگه کد اشتباهه.من با xbox میخوام انلاین بازی کنم لطفا راههنماییم کنید؟؟؟(حتی از یه سایت دیگه 9000 پوینت واسه فیفا 12 گرفتم که اونم قبول نمیکنه)؟؟؟؟؟
احتمالا نه ، حتما واسه PCایو گرفنیمن از سایت game-ir.com سی دی کی فیفا 12 رو خریدم به قیمت 25 هزار تومن ولی هرچی تو قسمتیکه کد میخواد تو بازی میزنمش میگه کد اشتباهه.من با xbox میخوام انلاین بازی کنم لطفا راههنماییم کنید؟؟؟(حتی از یه سایت دیگه 9000 پوینت واسه فیفا 12 گرفتم که اونم قبول نمیکنه)؟؟؟؟؟
بله بدبختانه واسه pc گرفتم ولی نامردا تو جزیاتش باید مینوشتند واسه pc نه xbox اون 9000 پوینتم از این سایت gamecredits.ir خریداری کردم ممنون میشم یه سر بزنید و بهم جواب بدید.ضمنن این پوینت خوده فیفاست نه مایکروسافت تو داشبوردم میگه باید از همین جا بخری نمیدونم چهجوری میشه دستی کد رو واری کرد ممنون میشم راهنماییم کنید؟احتملا cd key فیفا رو واسه pc گرفتی استاد!
یعنی چی 9000 پوینت واسه فیفا گرفتم؟! اگه منظورت اینکه رفتی مایکرسافت پوینت گرفتی باید اون کد تو redeem code داشبورد وارد کنی تا بتونی از طریق خود بازی online pass فیفا رو بگیری!
اگه اشتباه نکنم اون کدی که از gamecredits گرفتی ماله ایکس باکس نی!بله بدبختانه واسه pc گرفتم ولی نامردا تو جزیاتش باید مینوشتند واسه pc نه xbox اون 9000 پوینتم از این سایت gamecredits.ir خریداری کردم ممنون میشم یه سر بزنید و بهم جواب بدید.ضمنن این پوینت خوده فیفاست نه مایکروسافت تو داشبوردم میگه باید از همین جا بخری نمیدونم چهجوری میشه دستی کد رو واری کرد ممنون میشم راهنماییم کنید؟
توی همون سایت گیم کردیت برو قسمت ایکس باکس لایو نه قسمت فیفا انلاین بعد اونجا پوینت و اکانت لایو رو خریداری کن و اینا رو داشته باشی دیگه نباید مشکلی باشهمن از سایت game-ir.com سی دی کی فیفا 12 رو خریدم به قیمت 25 هزار تومن ولی هرچی تو قسمتیکه کد میخواد تو بازی میزنمش میگه کد اشتباهه.من با xbox میخوام انلاین بازی کنم لطفا راههنماییم کنید؟؟؟(حتی از یه سایت دیگه 9000 پوینت واسه فیفا 12 گرفتم که اونم قبول نمیکنه)؟؟؟؟؟