EA Online Pass

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام عیدت مبارک

اقا بازی های eaدو روزشون رایگان است بدا اگر بازی اورجینال داشته باشی کدش رو میتونی وارد کنی اگر دست دوم خریده باشی(که ما اون هم نیستیم کپی هستم که کپی رو دست دوم حساب می کنیم)باید 10دلار یا 800پوینت مایکروسافت رو بپردازیم تا کدش رو بخریم با این روش دیگه 800پوینت لازم نیست
داداش من کجا میتونم این کد رو بخرم تو ایران؟

من از سایت game-ir.com سی دی کی فیفا 12 رو خریدم به قیمت 25 هزار تومن ولی هرچی تو قسمتیکه کد میخواد تو بازی میزنمش میگه کد اشتباهه.من با xbox میخوام انلاین بازی کنم لطفا راههنماییم کنید؟؟؟(حتی از یه سایت دیگه 9000 پوینت واسه فیفا 12 گرفتم که اونم قبول نمیکنه)؟؟؟؟؟:(

من از سایت game-ir.com سی دی کی فیفا 12 رو خریدم به قیمت 25 هزار تومن ولی هرچی تو قسمتیکه کد میخواد تو بازی میزنمش میگه کد اشتباهه.من با xbox میخوام انلاین بازی کنم لطفا راههنماییم کنید؟؟؟(حتی از یه سایت دیگه 9000 پوینت واسه فیفا 12 گرفتم که اونم قبول نمیکنه)؟؟؟؟؟:(
احتملا cd key فیفا رو واسه pc گرفتی استاد!
یعنی چی 9000 پوینت واسه فیفا گرفتم؟! اگه منظورت اینکه رفتی مایکرسافت پوینت گرفتی باید اون کد تو redeem code داشبورد وارد کنی تا بتونی از طریق خود بازی online pass فیفا رو بگیری!

احتمالا نه ، حتما واسه PCایو گرفنی

احتملا cd key فیفا رو واسه pc گرفتی استاد!
یعنی چی 9000 پوینت واسه فیفا گرفتم؟! اگه منظورت اینکه رفتی مایکرسافت پوینت گرفتی باید اون کد تو redeem code داشبورد وارد کنی تا بتونی از طریق خود بازی online pass فیفا رو بگیری!
بله بدبختانه واسه pc گرفتم ولی نامردا تو جزیاتش باید مینوشتند واسه pc نه xbox اون 9000 پوینتم از این سایت gamecredits.ir خریداری کردم ممنون میشم یه سر بزنید و بهم جواب بدید.ضمنن این پوینت خوده فیفاست نه مایکروسافت تو داشبوردم میگه باید از همین جا بخری نمیدونم چهجوری میشه دستی کد رو واری کرد ممنون میشم راهنماییم کنید؟

بله بدبختانه واسه pc گرفتم ولی نامردا تو جزیاتش باید مینوشتند واسه pc نه xbox اون 9000 پوینتم از این سایت gamecredits.ir خریداری کردم ممنون میشم یه سر بزنید و بهم جواب بدید.ضمنن این پوینت خوده فیفاست نه مایکروسافت تو داشبوردم میگه باید از همین جا بخری نمیدونم چهجوری میشه دستی کد رو واری کرد ممنون میشم راهنماییم کنید؟
اگه اشتباه نکنم اون کدی که از gamecredits گرفتی ماله ایکس باکس نی!

توی همون سایت گیم کردیت برو قسمت ایکس باکس لایو نه قسمت فیفا انلاین بعد اونجا پوینت و اکانت لایو رو خریداری کن و اینا رو داشته باشی دیگه نباید مشکلی باشه

سلام به همه دوستان من یه cd kay واسه انلاین بازی کردن فیفا 12 دارم کسی خواست شمارمو میزارم تماس بگیره 5 تومنم زیره قیمت میدم دلیلشم اینکه من اشتباهی بجای اینکه واسه xbox redom code بگیرم واسه pc گرفتم که اصلا استفاده نشده و از سایته http://www.game-ir.com گرفتم. 09359199514

دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه من دستگاهم رو دیروز عوضش کردم و یه ایکس باکس دیگه خریدم بعد بکاپ از پروفایل و سیو بازی هام رو هم دارم اما وقتی میخوام فیفا رو دوباره لایو بازی کنم میگه باید یه چیزی رو accss کنی اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون(کد لایو هم تو پروفایلم بود)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or