EA Euro 12 به صورت Expansion عرضه خواهد شد

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
euro-2012.jpg

EA تایید کرد نسخه ی ویژه ی سری FIFA برای مسابقات Euro 2012 به صورت عنوانی مستقل عرضه نخواهد شد و در غالب یک Expansion برای FIFA 12 قابل دانلود خواهد بود.
البته تهیه کننده ی بازی قول داده است تا با حضور 53 تیم ملی و استادیوم های اوکراین و لهستان که محل برگزاری مسابقات است حجم وسیعی از محتوا به FIFA 12 اضافه شود علاوه بر این تیم های ملی حاضر در این پک می توانند در تمامی بخش های بازی نظیر Manager Mode ، Virtual Pro و بخش آنلاین به کار گرفته شوند والبته تورنمنت Euro نیز به صورت کامل در بازی موجود خواهد بود، همچنین بنابر اعلام EA اصلاحاتی نیز مبنی بر رفع مشکلات گیم پلی FIFA 12 در بازی اعمال خواهد شد.
این اولین بار از سال 1998 است که EA نسخه ی ویژه تورنمت های Euro یا Worldcup را به صورت Retail عرضه نکرده است، EA دلیل این اقدام را تلاش برای عرضه ی هر چه بی نقص تر FIFA 13 پس از این بسته ی الحاقی اعلام کرده است.
بنابر اعلام EA بازی با قیمت 16 پوند پیش از تاریخ 8 ژوئن که زمان شروع مسابقات است برای هر سه پلتفرم PS3,XBOX 360 و PC در دسترس خواهد بود.

قیمت 15.99 یورو برای PS3 و 1800 پوینت برای X360 و 2500 FIFA Point عرضه خواهد شد.
این هم برای لایو بازان که پوینت را گفتم چقدر میخواد
راستی FIFA POINT چیه؟

خوبه همينم ميخوان بدن! من كه حدس ميزدم با وجود Fifa Street ديگه اينو اصلا امسال ندن بيرون!
ولي اي كاش جدا عرضه ميشد ، با نسخه 2008 كلي حال كردم ...

شما ديگه پاك ea رو مشنگ فرض كرديد؟
اينجوري هم فيفا 12 رو ميفروشه هم اون DLC رو بعدشم چون DLC هست زياد روش كار نميكنه
درثاني امسال چون فيفا استريت رو هم ساخته واسش سخته هم يورو 2012 رو بسازه هم فيفا 13 رو بنظرم بهترين كارو كرده

مطمئن باشید ea داره همینطوریش هم سود میکنه و به فکر کمبود قیمت نیست.
البته از جهاتی هم خوبه که به صورت دی ال سی برای فیفا 12 میاد ولی به درد ما ایرانیای کپی خور نمیخوره.مربیگری توی یورو هم حال میده.
راستی الان داشتم یکم میچرخیدم و دیدم تورنمنت خشک و خالی نیست.یه سری چلنج براش در نظر گرفتن و یه چیز دیگه.
البته این کارشون برای ما یه سود دیگه هم داره.نمیخواد برای یورو آنلاین کد دوباره بخریم و میشه با آنلاین کد فیفا 12 هم آنلاین فیفا 12 رو تجربه کرد و هم یورو.
من که مجبورم تابستون برای ea لعنتی 2400 پوینت خرج کنم(آنلاین کد و یورو).
البته هنوز امیدورام نظرشون عوض بشه یا قیمت بازی رو پایین بیارن.مثلا 800 پوینت:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or