EA Black Box خالق NFS بسته شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

ealogo1.jpg

شركت EA در يك بيانيه رسمي اعلام كرد كه استوديو كانادايي EA Black Box خالق سري بازي Need For Speed و Skate بسته خواهد شد. اين در حالي است Skate 2 قرار است در Feb 2009 عرضه شود.

" بسته شدن استوديو يكي از برنامه هاي بازسازي EA است كه اميدوار است با اين كار ساليانه 120 ميليون ذخيره شود. يكي از قسمت هاي اين نقشه كاهش دادن 10 درصد و يا 1,000 نفر از نيروي كار است."

جالب است كه بدانيد EA اعلام كرده است اين فقط يكي از 9 استوديو است كه احتمالا در موردش تجديد نظر و بسته خواهد شد. در حال حاضر اين شركت بيش از 400 نفر را اخراج كرده است. احتمال اين ميرود كه قسمت هاي بعدي سري NFS به دست Criterion Games بي افتد.

دوست عزیز کجا این بازی خز شده .اگه هم میبینی وضعش خرابه دلیلش اینه که
روش خوب کار نشده .
وقتی اولین NFS به بازار عرضه شد خیلی از بازیهای در سبک Racing وجود خارجی نداشتن.
قبول دارم که یکم تند رفتم و از طرفدارای NFS عذر می خوام. درستش اینه که بگیم EA سری رو خز کرد وگرنه سه تای اول از بهترین های سبک ریسینگ هستند. بعد که سری ضعیف شد، با Underground یه شوک دادن بهش که عالی متحولش کرد و به اوج برگشت اما بعد از اون سری شده و تقلید و تکرار. می دونم که Most Wanted خیلی طرفدار داره ولی به نظر من EA بعد از Underground 2 نابود کرد سری رو. از همین زمان همن بود که دیگه NFS هیچ جایزه ای نگرفت.
اگر هم Criterion رو مجبور کنن NFS بسازه، یه چیز سالیانه می شه مثل همینی که بود. درسته که Criterion استدیوی چیپی نیست اما وقتی EA، صاحبشون دستور بده... نگاه کنین به سری Smackdown vs Raw. تیم این بازی قولی بود تو سبک و هر از چند وقتی که یه بازی WWE می ساخت مثل Here Comes the Pain، کلی می ترکوند. Smackdown vs Raw اول هم از همه سایت ها 9 گرفت (بجز گیم اسپات که 8.9 داد) ولی THQ نهایتا مجبورشون کرد که سالانه بسازن و الان وضع سری به قدری خراب شده که از GiantBomb میگیره 2.
البته Criterion بسیار بهتر از این حرف هاست و مطمئنا NFSش بد نمی شه ولی به عقیده من این تیم باید روی IP های بزرگ خودش و یا یه IP جدید کار کنه. شما نگاه کن به Crystal Dynamics، از وقتی مجبور شده Tomb Raider بسازه دیگه نتونسته رو بازی های کلاسیکش کار کنه. البته Tomb Raider Underworld بازی قشنگی بود ولی حداقل برای من، یه Soul Reaver جدید به ده تای اون میرزه. (الانم نمی خوام به TR توهین کنم. خودم از طرفدارای سریم ولی همین TR حداقل در ظاهر تمام وقت Crystal Dynamics رو اشغال کرده).

من بعيد مي دونم دست Criterion بيافته چون اگه بيافته پس كي burnout بسازه:biggrin1:
بعد burnout سوژه ي خيلي قشنگ تري داره فكر كنم يه فكري ديگه به حالش بكنن

به نظر من اين سري رو كلا كنسل كنن بهتره.بزارن اين Criterion هم كارش رو ادامه بده.چون burnout كلا سوژه جالبتري داره.اين مسابقات غير قانوني و اينا يكم قديمي شده.
من نميدونم اين EA چرا دست از سر اين NFS بر نميداره و تمومش نميكنه.شخصا ميگم اين عنوان بعد از underground2 بايد خاتمه ميكرد.چون ديگه اون جاذبه اول رو نداشت

فقط همین مونده بود احتمال بره Criterion Games این بازیرو بسازه :laughing:

بابا بسه دیگه تو این بازی نمیشه نو اوری اورد و دیگه Criterion هم گند میزنه بهش Criterion بهتره یه

burn out دیگه بده بیرون و باز هم با نو اوری تو بازی این شاهکار رو به اوج خودش برسونه به نظر من به burn

out : revenge نسل بعد اونجوری که باید توجه نشد اگه یه چیزی تو همون مایه ها بده بیرون خیلی حال میده

مطمین باشیم با این کارش یه فکری داره....
یه بازی شبیه همین NFS میده بیرون ولی با یه اسم دیگه...:cheesygri
این شرکت فقط 3 تا بازیه خوب داشت که یکیش همین بود پس مطمین باشید یه فکری براش داره

بزارن اين Criterion هم كارش رو ادامه بده.
EA قبل از هرکاری باید درب Criterion رو گل میگرفت با اون افتضاحی که بار اورد :دی.
NFS هم که خیلی وقته رفته قاطی باقالیا :دی.

پ.ن. جدی جدی EA جدی گرفته کیفیت رو !!.

این آخریش که خیلی خراب کرد خیلی .

نه خونه داره توش بری . با tab باید بری مرحله بعد .
گرافیکم که خراب اصلا زمین و سایه ها و ساختمانها و نور که رفته توی باقالیا پر باگ :(( میدونید برای چی گریه دارم میکنم که چطور با این همه ایراد بازی و عرضه کردند :mad:

فقط باقاليمونده بود كه خز نشده بود.

خب شماچرا اينقدر ايراد ميگيريد؟ فكر ميكنيد ميتونيد توي 8 ماه يك بازي كامل بسازيد؟ بسم الله اگر واقعا فكر ميكنيد ميتونيد توي 8 ماه از هيچ چيز همه چيز بسازيد بفرماييد راه بازه و جاده هم درازه.

اينقدر نشينيد باد انتقاد بگيريد و فكر كنيد آسون ساخت يك بازي مثل كار هاي بچگانه بعضي از شما عزيزان نيست كه شب بخوابند صبح پشند يك موتور آماده بشه و بعدش شب بخوابند صبح پشند صداگذاري بازي انجام بشه و ... سعي كنيد بفهميد كه وقتي براي ساخت يك بازي 8 ماه 10 ماه 12 ماه وقت صرف ميشه و پايه و اساس بازي از نو ساخته ميشه نميشه از سازندگان توقع داشت.

خب شماچرا اينقدر ايراد ميگيريد؟ فكر ميكنيد ميتونيد توي 8 ماه يك بازي كامل بسازيد؟ بسم الله اگر واقعا فكر ميكنيد ميتونيد توي 8 ماه از هيچ چيز همه چيز بسازيد بفرماييد راه بازه و جاده هم درازه.

اينقدر نشينيد باد انتقاد بگيريد و فكر كنيد آسون ساخت يك بازي مثل كار هاي بچگانه بعضي از شما عزيزان نيست كه شب بخوابند صبح پشند يك موتور آماده بشه و بعدش شب بخوابند صبح پشند صداگذاري بازي انجام بشه و ... سعي كنيد بفهميد كه وقتي براي ساخت يك بازي 8 ماه 10 ماه 12 ماه وقت صرف ميشه و پايه و اساس بازي از نو ساخته ميشه نميشه از سازندگان توقع داشت.

حرفتونو كاملا قبول با اين حال سازننده ها بازي رو منفجر نكردن اما ديگه top هم نبود با تمام اين تفاسير كه گفتي ما سازننده هايي رو مي بينيم كه بعد 5 سال بازي مي دن اما:sick:
به نظر من لازم نيست سالي يك نسخه nfs بياد 2 سال يه باز بياد اما يه چيز درست و حسابي بياد

میثم من کجای حرفم گفتم توی 8 ماه بازی بدی درست کردن .
خیلی راحت میتونستتند 2 سال روش کار کنن واقعا میتونست بهتر هم باشه . مگه چاقو گذاشتن بیخ گلوشون یا 8 ماهه درست میکنین یا میکشیمتون :laughing: ( ببخشید به تو نخندیدم خندم گرفت )

اگه قرار بود اینجوری باشه باید از سایتها نمره بالا میگرفت و میگفتن چون پروژه 8 ماهه بوده توپه توپه :biggrin1:

میثم من کجای حرفم گفتم توی 8 ماه بازی بدی درست کردن .
خیلی راحت میتونستتند 2 سال روش کار کنن واقعا میتونست بهتر هم باشه . مگه چاقو گذاشتن بیخ گلوشون یا 8 ماهه درست میکنین یا میکشیمتون :laughing: ( ببخشید به تو نخندیدم خندم گرفت )

اگه قرار بود اینجوری باشه باید از سایتها نمره بالا میگرفت و میگفتن چون پروژه 8 ماهه بوده توپه توپه :biggrin1:
من فقط منظورم تو نبودي كه!
درضمن يك چاقو به نام EA بيخ خر سازندگان بود شما فكر ميكني چرا خيلي از بازي ها مشكل دار هستند؟ بيتشرشون يا زمان كم ميارند يا اين كه بودجه كم دارند اين بازي دقيقا نوع اول اگر روي يك NFS به صورت كامل هزينه ميشد و 4 سال وقت ميزاشتن ميديدي چي در ميومد الان بازي هايي كه موتور و همه چيز آماده دارند 2 سال طول ميكشه ساخته بشند.

حرفتونو كاملا قبول با اين حال سازننده ها بازي رو منفجر نكردن اما ديگه top هم نبود با تمام اين تفاسير كه گفتي ما سازننده هايي رو مي بينيم كه بعد 5 سال بازي مي دن اما:sick:
به نظر من لازم نيست سالي يك نسخه nfs بياد 2 سال يه باز بياد اما يه چيز درست و حسابي بياد
كارگردان بازي روز هاي اول ميگفت بازي امسال عرضه نميشه ولي ...

من به شخصه فكر ميكنم EA كلا بايد درش تخته بشه هنوز كه هنوز با سياست هاي اين شركت مشكل دارم توي Ip هاي جديد بسيار موفق ولي وقتي ميخواد يك IP قديمي رو ادامه بده تمام سعي اش رو ميكنه كه گند بزنه به اون.

کلا بجزء NFS با تمام بازیهای EA مخالفم این NFS هم که داره گند می زنه .. پس کلا با EA مشکل دارم..

بازیهای EA یکجوریه .. انگار روح نداره ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or