EA Black Box خالق NFS بسته شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

ealogo1.jpg

شركت EA در يك بيانيه رسمي اعلام كرد كه استوديو كانادايي EA Black Box خالق سري بازي Need For Speed و Skate بسته خواهد شد. اين در حالي است Skate 2 قرار است در Feb 2009 عرضه شود.

" بسته شدن استوديو يكي از برنامه هاي بازسازي EA است كه اميدوار است با اين كار ساليانه 120 ميليون ذخيره شود. يكي از قسمت هاي اين نقشه كاهش دادن 10 درصد و يا 1,000 نفر از نيروي كار است."

جالب است كه بدانيد EA اعلام كرده است اين فقط يكي از 9 استوديو است كه احتمالا در موردش تجديد نظر و بسته خواهد شد. در حال حاضر اين شركت بيش از 400 نفر را اخراج كرده است. احتمال اين ميرود كه قسمت هاي بعدي سري NFS به دست Criterion Games بي افتد.

خیلی خوبه با این سرعت داره پیش میره .FREE RADICAL که درش تخته شد EA Black Box بسته شد . ماه دیگه هم یوبی میاد میگه MONTREAL بسته شد سال دیگه هم کلا صنعت گیم منحل میشه !(با تاپیک کسرا ! )
===
ولی جدی خوبه کمپانی ها فشار بیارن چون دیگه سازنده ها حواسشونو جمع میکنن که بازی خوب تری بدن بیرون. جدی همه بازی ها یه جور ,یکنواخت و کسل کننده شده تو این نسل (منظور TPS FPS و SPORT هست) خدا کنه با این کارا بازی ها ارزشش بیشتر شه

ای گند EA رو بزنن.. :mad:

حالا نکنه NFS دیگه ساخته نشه..! اون وقت من میمیرم..:((

حالا کسی نیست در مورد این شرکت Criterion Games توضیح بده ببینیم در چه حدی هست..

ای گند EA رو بزنن.. :mad:

حالا نکنه NFS دیگه ساخته نشه..! اون وقت من میمیرم..:((

حالا کسی نیست در مورد این شرکت Criterion Games توضیح بده ببینیم در چه حدی هست..
Criterion يكي از خفنترين شركتهاست. مخصوصا تو گرافيك!
سري بازيهاي Burnout رو ساخته. همچنين بازيه فوق العاده ي Black براي PS2 هم كار اين شركته.
ديگه چي ميخواي؟!:biggrin1:
من كه كاملا موافقم كه Criterion سري NFS رو بسازه.
به احتمال زياد تاپيك بعديه كسري درباره ي نابوديه صنعت گيم در آينده ي نزديك است.:biggrin1:

Criterion يكي از خفنترين شركتهاست. مخصوصا تو گرافيك!
سري بازيهاي Burnout رو ساخته. همچنين بازيه فوق العاده ي Black براي PS2 هم كار اين شركته.
ديگه چي ميخواي؟!:biggrin1:
من كه كاملا موافقم كه Criterion سري NFS رو بسازه.
تایید می شه:biggrin1:
این شرکت بسیار تواناست و تا حالا محصولات خوبی همچون Burnout Paradise را عرضه کرده! امید می ره که بتونه نسخه های بعدی NFS را نجات بده!

خدا کنه Criterion رو مجبور نکنه روی NFS خز کار کنه. Criterion باید Black و Burnout بسازه. NFS خیلی وقته که تاریخ مصرفش تموم شده و ابر شرکتی مثل Criterion نباید رو اینگونه بازی های سال یکی ای کار کنه به نظر من.

این شرکت بسیار تواناست و تا حالا محصولات خوبی همچون Burnout Paradise را عرضه کرده!
اتفاقا باید این کار رو به نوعی ظعیف ترین کار این شرکت دوسنت !!
NFS خیلی وقته که تاریخ مصرفش تموم شده و ابر شرکتی مثل Criterion نباید رو اینگونه بازی های سال یکی ای کار کنه به نظر من.
اگه Criterion بخواد بسازکه که قطعا دیگه سالی یه دونه ای نمیشه !!
ولی با گندی که به شماره ی اخر زد-حالا گیمر های با سابقه ی عزیز میزن سرمون که نه خیلی خیلی هم عالی بود شماره ی اخر:biggrin1:-من خودم حداقل به عنوان یه بازی openworld یه نیاز برای سرعت خوبو به burnout ترجیح میدم !!:biggrin1:(یاد Take down به خیر !!)
البته هی چی بخواد بسزاه باید بره بعد از Black واقعا !!:biggrin1:

پس این شرکت کارش درسته.. ما هم آرزو می کنیم بازی دست این شرکت بیوفته

خدا کنه Criterion رو مجبور نکنه روی NFS خز کار کنه. Criterion باید Black و Burnout بسازه. NFS خیلی وقته که تاریخ مصرفش تموم شده و ابر شرکتی مثل Criterion نباید رو اینگونه بازی های سال یکی ای کار کنه به نظر من.

توهین به بازی..؟!!! میدونی مجازاتش چیه..؟

تو که خودت تمام کارکتر های خز شده روزگار و گذاشتی تو امضا و پروفایلت..! بعد به NFS :love: می گی خز..!!!!

دوست عزیز کجا این بازی خز شده .اگه هم میبینی وضعش خرابه دلیلش اینه که
روش خوب کار نشده .
وقتی اولین NFS به بازار عرضه شد خیلی از بازیهای در سبک Racing وجود خارجی نداشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or