EA: کسی دیگر دنبال بخش Single-Player نمی‌رود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
star_wars_battefront_screens-1-600x337.jpg

EA معتقد است که مردم دنبال بخش Single-Player در بازیی مثل Battlefront نیستند و به همین دلیل هم این بخش را حذف کرده‌اند.

در گفتگویی با Gamestop، مدیر معروف این شرکت، Peter Moore توضیح می‌دهد که اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد که طرفداران بازی‌هایی با مولتی‌پلیر غنی، مثل Battlefield، دنبال بخش تک نفره نمی‌روند.
این چیزی که اطلاعات به ما نشان می‌دهد، به عنوان مثال در زمان شروع ساخت Star Wars: The Old Republic هدف ما سیستم خرید اشتراک بود اما در طول زمان این سیستم دچار تحول شد و ما متوجه شدیم که دیگر این مدل به درد کار ما نمی‌خورد. به همین خاطر بود که ما پروژه گسترش بیشتر این بازی را لغو کردیم و آن را دوباره از اول با سیستم Free To Play ساختیم. هر چند در آخر افرادی بودند که اشتراک خود را نگه داشتند.
DICE هم از ابتدا گفته بود که Battlefront را با دید یک بازی تمام مولتی‌پلیر ساخته است و هیچ وقت هم Single-Player در برنامه‌شان نبوده چرا که آن‌ها می‌خواهند بازیکنان نبرد‌های بزرگ را تجربه کنند و همین هم هسته‌ی بازی است.

البته اگر بخواهید بازی‌ را آفلاین تجربه کنید، می‌توانید با گروهی از بات‌ها به مبارزه بپردازید.

منبع

اخه این چه تیتر زدنی

بله برای بازی ای که سینگلش باعث افت نمره می شه ادم خوابش می گیره نباید هم بذارن سینگل ابر گیمی عین COD مگه می شه کسی بازی نکنه با اینکه مولتیش خیلی هم عالیه بگید بلد نیستیم سینگل بسازیم همین که افلاین مد گذاشتید عالیه بچه ها کرکش می کنن(CPY)

دوستانی که در حال ترول کردن ea هستن باید بگم که طبق نظر سنجی بتل لاگ 87% گفته بودن مولتی battlefield براشون مهم هست قطعا اگه این بازی هم یه جا نظر سنجی بزارن همین آمار ها در میاد
پس اگه میخوان به حرف فن ها گوش کنن بهتره سینگل ر حذفش کنن چون کسایی که طرفدار های استدیویی مثل dice هستن قطعا سینگل براشون مهم نیست

ه عنوان تنفرآمیزترین

یادمه EA برای چند سال به عنوان تنفر آمیزترین و منفورترین شرکت فعال تو ضمینه بازی ها رایانه ای شد و شماره اول لیست بود برای چند سال

EA Games به عنوان تنفرآمیزترین شرکت سال انتخاب شد ! | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

برای بازی هم بخش مولتی نیازه هم قسمت سینگل لازمه
بازی که داری حال میده گاهی آنلاین به صورت مولتی با چند نفر دیگه بازی کنی اما نه صبح تا شب
بخش سینگل قدرت و ایده پردازی و خلاقیت یه بازی رو میرسونه حتی منتقدین در اصل بر اساس قسمت سینگل نمره میدن به بازی
اصلا امکان نداره بخش سینگل نباشه اوج بازی و داستان پردازی و ..... به بخش سینگله

خذف قسمت سینگل بازیها=نابودی گیم و گیمر:(نمونش بازیهای the last of us یا سری god of war و uncharted.... سینگل قوی و عالی داشتن ودر ذهن ها ماندگار شدن.

یادمه EA برای چند سال به عنوان تنفر آمیزترین و منفورترین شرکت فعال تو ضمینه بازی ها رایانه ای شد و شماره اول لیست بود برای چند سال

EA Games به عنوان تنفرآمیزترین شرکت سال انتخاب شد ! | وب سایت خبری ، تحلیلی بازی های کامپیوتری | گیمفا

برای بازی هم بخش مولتی نیازه هم قسمت سینگل لازمه
بازی که داری حال میده گاهی آنلاین به صورت مولتی با چند نفر دیگه بازی کنی اما نه صبح تا شب
بخش سینگل قدرت و ایده پردازی و خلاقیت یه بازی رو میرسونه حتی منتقدین در اصل بر اساس قسمت سینگل نمره میدن به بازی
اصلا امکان نداره بخش سینگل نباشه اوج بازی و داستان پردازی و ..... به بخش سینگله

اولا منبعتون :|
دوما بازی مثل بتلفیلد رو اگر بازی کرده باشین قطعا میدونین دایس برای بازی های شوترش تمرکزش ۹۰٪ روی مولتی پلیر هست. و در این قسمت قطعا از بهترین استدیو های حال حاظره. قسمت سینگل پلیر بازی هاش خیلی خیلی کمرنگ تره.
قسمت «حتی منتقدین در اصل بر اساس قسمت سینگل نمره میدن به بازی» خیلی خنده دار بود خدا وکیلی :))=))
ضمن اطلاع هم بگم خیلی از بازی ها هستن که کاملا مولتی پلیر هستن ولی خیلی هم موفق هستن... مجموعه ای که تقریبا مطمئنم Battlefront هم عضوی از اونها میشه

دوستان مثل اینکه حتی یه نسخه هم از battlefild بازی نکردن قطعا بتل حتی بدون احتساب سینگل هاش جزو حداقل 3 تا fps برتر هست
باز تکرار میکنم حتی طرفدار ها نمیخوان سینگل تو بازی مثل battlefield باشه قطعا کسایی که دارن از این موضوع حمایت میکنن حداقل تو بازی مثل Battlefield جزو اقلیت هستن

دوستان مثل اینکه حتی یه نسخه هم از battlefild بازی نکردن قطعا بتل حتی بدون احتساب سینگل هاش جزو حداقل 3 تا fps برتر هست
باز تکرار میکنم حتی طرفدار ها نمیخوان سینگل تو بازی مثل battlefield باشه قطعا کسایی که دارن از این موضوع حمایت میکنن حداقل تو بازی مثل Battlefield جزو اقلیت هستن
بی خودی خودته اذیت نکن با بچه های فروم بازیسنتر سر این چیزا بحث کنی .
اینایی که اومدن به حرف EA خورده گرفتن ، یا متنو درست نخوندن یا اصلا نمیدونن بتلفیلد چه بازیه ای ؟
مطمئن باش ea هم نمیاد بر اساس نظرات اساتید بازیسنتر بازی بسازه:d ، مهم همون فروم هایی مثل بتلاگ هستن که کاربراش حداقل از سیستم بتلفیلد سر در بیارن .

تيتر خبر ادم ميبينه ياد نشرياتي مي افته كه براي جذب خواننده تيتر هاي فلان بيسار ميزنند، اومدم بكوبم به ea كه متن خوندم ديدم حرف حساب ميزنه

البته EA اروم اروم داره به سمت انلاین میره ، الانم که NFS برده اون سمت
بعید نیست تو اینده نزدیک کلا تمرکزشون از single بردارن.
کلا dice هم قابلیت ساختن سینگل نداره بهتره رو همون مولتی تمرکز کنن

کلا از نظر هر گیمر سلیقه ای هست اما با توجه به آمار انلاین جای بیشتری داره . . .
من خودم با بخش انلاین بیشتر کیف میکنم ، البته جا داره بگم که single هم خوبه ها . . . بستگی به بازیش هم داره ، اما online یه چیز دیگریست !!! :d

من موافقم کلا ea بره به سمته انلاین سازی :d منتها کی به حرفهای ما توجه داره :d
پس بی خودی خونمون رو کثیف نکنیم و به سیاست های ea نگاه کنیم و :d بزنیم

دلم برای بازی های 10-15 سال پیش تنگ شده!
به نظرم اون زمان سازنده ها و شرکت ها شخصا عاشق گیم بودن و به اولین نکته ای که نگاه می کردن کیفیت بازی ها بود! بازی ها بیشتر تو ذهن ها می موند! یک صحنه خاص، یک موزیک خاص، یک دشواری خاص و خیلی چیزهای دیگه...
اما الآن شرکت های بازی سازی اولین دیدشون دیدِ مادی هست و ای واقعیت رو نمی شه انکار کرد!
بازی های شبیه به هم، بازی های پولی و پرداخت درون بازی و کلی دردسر دیگه!
حالا هم یواش یواش بخش سینگل پلیر که یک بخش خیلی جذاب و داستان محور هست رو دارن حذف می کنن!
اتفاقا این بخش سینگل پلیر هست که بازی رو موندگار می کنه از نظر من!
روح یک بازی تو این بخش هست!

حرفتون درسته ولی با انصاف نگاه کنیم کلی بازی هنوز هم هست که واقعا به زیبایی بازی اهمیت دادن نه صرفا پول ... اونجوری هم که میگید نیس ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or