EA: کسی دیگر دنبال بخش Single-Player نمی‌رود

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
star_wars_battefront_screens-1-600x337.jpg

EA معتقد است که مردم دنبال بخش Single-Player در بازیی مثل Battlefront نیستند و به همین دلیل هم این بخش را حذف کرده‌اند.

در گفتگویی با Gamestop، مدیر معروف این شرکت، Peter Moore توضیح می‌دهد که اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد که طرفداران بازی‌هایی با مولتی‌پلیر غنی، مثل Battlefield، دنبال بخش تک نفره نمی‌روند.
این چیزی که اطلاعات به ما نشان می‌دهد، به عنوان مثال در زمان شروع ساخت Star Wars: The Old Republic هدف ما سیستم خرید اشتراک بود اما در طول زمان این سیستم دچار تحول شد و ما متوجه شدیم که دیگر این مدل به درد کار ما نمی‌خورد. به همین خاطر بود که ما پروژه گسترش بیشتر این بازی را لغو کردیم و آن را دوباره از اول با سیستم Free To Play ساختیم. هر چند در آخر افرادی بودند که اشتراک خود را نگه داشتند.
DICE هم از ابتدا گفته بود که Battlefront را با دید یک بازی تمام مولتی‌پلیر ساخته است و هیچ وقت هم Single-Player در برنامه‌شان نبوده چرا که آن‌ها می‌خواهند بازیکنان نبرد‌های بزرگ را تجربه کنند و همین هم هسته‌ی بازی است.

البته اگر بخواهید بازی‌ را آفلاین تجربه کنید، می‌توانید با گروهی از بات‌ها به مبارزه بپردازید.

منبع

البته همچین هم منظورش رو بازی های خاصی نبوده الان EA تمرکز اصلی خیلی از بازیهاش رو بخش چند نفره هست جز یه تعداد معدود بازی اونم تو سبک RPG مثل mass effect یا dragon age

اولا ساخت Single-Player هنر میخواد که متاسفانه DICE خیلی ضعیف تو این بخش (همون بهتر که نمیسازه :دی) دوما اگه بخوای Battlefield رو در نظر بگیری آره بخش داستانی پر و پیمونی نمیخواد به اون صورت ولی الان این Star Wars با اون جهان غنیش حیف نیست براش بخش داستانی نیاد (البته با تم خود DICE :دی) ؟
قرار ندادن بخش داستانی صرفا هم برای شونه خالی کردن از زیر مسئولیت سنگینی که DICE بر عهده دار و همم کاهش هزینه ها برا EA اینا هم همش بهانست !
پ.ن: تیتر خبر که اصلا اون چیزی نیست که تو منبع نوشته شده 180 درجه هم که با منظور خبر فرق داره !

آخرین ویرایش:
کلا Battlefront بخاطر خذف سینگل و تمرکزش روی مولتی خیلی موفقه. سینگل هم داشت قطعا یک سینگل درپیت در حد بتلفیلد ها میشد. (DICE هر چقدر استاده در ساختن مولتی در ساخت Single خرفی برای گفتن نداره . البته بجز Mirror's Edge). خود EA هم مخالف Single نیست چون بازی بعدی Viceral که Starwars جدیده احتمال قوی اونه که سینگل داره و سینگل خیلی خفنی هم باید داشته باشه. (حضور Amy خانوم خیلی هایپ کنندس خودش).
کلا هرچند منتظر سینگل هم بودم ولی خوب از این تصمیمشون استقبال میکنم. چون SW پتانسیل خیلی عالی ای برای Single داره و اگر DICE میخاست وقتشو سر سینگل بزاره اولا خیلی تمرکزشون روی مولتی کم میشد و دوما مولتی بازی اینقدر که الان موفق نشون میده موفق نمیشد

آخرین ویرایش:
من که کلا دیگه بازی سینگل بهم نمی چسبه.. خیلی از بازی های بزرگ که اخیرا اومده رو نصفشو بیشتر نرفتم هنوز.. واقعا آنلاین یه حال دیگه ای داره..

دلم برای بازی های 10-15 سال پیش تنگ شده!
به نظرم اون زمان سازنده ها و شرکت ها شخصا عاشق گیم بودن و به اولین نکته ای که نگاه می کردن کیفیت بازی ها بود! بازی ها بیشتر تو ذهن ها می موند! یک صحنه خاص، یک موزیک خاص، یک دشواری خاص و خیلی چیزهای دیگه...
اما الآن شرکت های بازی سازی اولین دیدشون دیدِ مادی هست و ای واقعیت رو نمی شه انکار کرد!
بازی های شبیه به هم، بازی های پولی و پرداخت درون بازی و کلی دردسر دیگه!
حالا هم یواش یواش بخش سینگل پلیر که یک بخش خیلی جذاب و داستان محور هست رو دارن حذف می کنن!
اتفاقا این بخش سینگل پلیر هست که بازی رو موندگار می کنه از نظر من!
روح یک بازی تو این بخش هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or