EA میگوید خبری را منتشر میکند که صنعت بازی را به لرزه در می آورد ! (آپدیت شد )

.:N!MA:.

کاربر سایت
  • درود ...
eagamechanger2-1024x415.png

EA میگوید در حال آماده سازی یک اعلان ( خبر ) بزرگ است که قرار است آن را در تاریخ 6 مارس و در کنفرانس توسعه دهندگان بازی یا ( Game Developers )
اعلام کند ... به گفته ی EA ، این خبر در مورد آینده ی یکی از فرنچایزهای بزرگ این شرکت میباشد که قراره هسته ی صنعت بازی رو بلرزاند ....
سایت منبع حدس و گمان خود را بر پایه ی یک پک DLC جدید قرار داده و البته برخی سایتهای دیگر عقیده دارند با توجه به گفته ی EA این فراتر از یک پک DLC
خواهد بود و نظریه ی DLC رو رد میکنند ...سایت منبع میگوید چیزی که ما میدانیم این است که بازی محبوب Mass Effect 3 قرار است در همین روز ( 6 مارس )
منتشر شود و حاضریم شرط ببندیم که این اتفاقی یا تصادفی نیست ! همانطور که میدانید ادیتور Eurogamer نیز اخیرا ادعا کرده بود که چیزی را دیده که وقتی
نشان داده شود دنیای اینترنت رو به صدا در می آورد ... آیا این دو به هم ربطی دارن ؟
شما چه حدس میزنید ؟!

آپدیت خبر :

47093972435255002177.jpg

Guggenheim_CAASpeakers_Photo.jpg
scott.jpg

خب EA صفحه ی Game Changers GDC رو آپدیت کرد و در پایین شماره معکوس خود دو شخصیت رو به اون صفحه اضافه کرد . از این دو شخصیت یکی
کاگردان و تهیه کننده ی معروف فیلمهای DEADWOOD, NYPD BLUE و 24 و همچنین برنده ی جایزه ی اسکار برای فیلم مستند An Inconvenient Truth
،یعنی Davis Guggenheim و دیگری هم SCOTT HARRISON گه قبلا یک عکاس خبری بوده که در برخی کشورهای آفریقایی داوطلبانه فعالیت میکرده و
بعدش در سال 2006 سازمان خصوصی خیریه ی آب رو تاسیس میکنه که درباره ی بهران جهانی آب و اینکه بیش از یک میلیارد نفر بدون آب آشامیدنی
سالم برای نوشیدن در جهان وجود دارند ،وی با ایجاد این سازمان قصد جمع اوری کمک مالی از سراسر جهان رو داره که پول حاصل از ان را در پروژه های آب
خرج میکند که فعلا در 19 کشور در حال انجام است ، داستان زندگی وی در 400 رسانه ی مختلف منتشر شده .

EA فعلا هیچ سرنخی را درباره ی اینکه این دو شخصیت چه چیزی رو بیان میکنند و مشخص نیست که دقیقا منظور چیست ولی چیزی که مشخص است
با توجه به نام آثارهای EA و پیشینه ی این دو شخصیت و عنوان کنفرانس باید با یک بازی اجتماعی که

a growing movement championed by Al Gore, among others

AL Gore یک شخص آمریکایی که سیاستمدار و فعال محیط زیست میباشد ، وی بخاطر مستند An Inconvenient Truth که درباره ی اثرات گازهای گلخانه ای
و گرم شدن زمین بود با Davis Guggenheim کارگردان معروف همکاری کرد .

یکی از مقامات EA به kotaku میگه : I can confirm that we will have a brand new announcement from one of EA’s most beloved franchises

با توجه به همین موضوع انتظار میره این عنوان توسط Maxis سازنده ی بازی SimCity در دست ساخت باشه .... هر چی هست احتمالا بازی موضوعی اجتماعی
خواهد داشت . البته این که بازی رو کی میسازه و چه موضوعی داره حدس ماست و 100 % نیست . نظر شما چیست ؟!

نویسنده ی آپدیت : سیمین
منبع

آخرین ویرایش:
هرچی ea بیشتر هایپ کنه بیشتر به بازیش شک میکنم.اینو دیگه کاملا با ایمان راسخ میگم که ea بزرگترین هایپر دنیاست البته respawn قضیش فرق میکنه فقط به خاطر اون دوتانابغه که امیدوارم جو هایپی ea اونارو دچار نکنه

ای بابا شما چرا اینقدر جو گیر هستید اصلا کی گفته بازی هست احتمال داره یک گونه جدید از ساخت بازی یا حتی اصلا یک برنامه برای ساخت بازی های کامپیوتری به صورت پیشرفته باشه وگرنه من که حتی بگن battle 4 ,5 را باهم میوان بدن هم به نظرم دنیا تکون نخوره آخه مگه بازی میتونه اینقدر تاثیر داشته باشه به احتمال زیاد یک پروژه جدید تو مایه های mindcraft البته به صورت پیشرفته است

ای بابا شما چرا اینقدر جو گیر هستید اصلا کی گفته بازی هست احتمال داره یک گونه جدید از ساخت بازی یا حتی اصلا یک برنامه برای ساخت بازی های کامپیوتری به صورت پیشرفته باشه وگرنه من که حتی بگن battle 4 ,5 را باهم میوان بدن هم به نظرم دنیا تکون نخوره آخه مگه بازی میتونه اینقدر تاثیر داشته باشه به احتمال زیاد یک پروژه جدید تو مایه های mindcraft البته به صورت پیشرفته است

بتلفیلد 4 نیست حاضرم قسم بخورم.

به نظر من یه سبک جدیدی از گیم پلی میتونه باشه ! با استفاده از کینکت یا موو! یه چیزی خفن تر از هوی رین! :دی مثلا سیمز با کینکت! شخصیتت رو تصویر کنه تو اتاقت حالشو ببری :))

فقط یه چیز میتونه دنیا رو بلرزه در بیاره miror edge 2 بآ یه هایپ و دمو فوق العاده که فک ملت تا یه هقته باز میمونه تقریبا حالتی مثل BF3 ولی چند برابر اون قوی تر این اون طبق تجربه هایی که تو هایپ BF3 بدست آورد.ولی warfighter هم دور از انتظار نیست:d
EA God Of Hype :d

یه جایی خوندم (نمیدونم کجا بود!!!) نوشته بود یکی از مدیران شرکت EA طی یه سخنرانی گفته بود که BF4 رو دارن میسازن!!!
بعدش بقیه مدیرا اومدن جمش کردن و بردنش و گفتن به حرفای این گوش نکنین کلا خله!!!

آخرین ویرایش:
برادران گرامی من بهتون قول میدم BF4 نیست. یعنی 1% هم احتمال نداره. کلا زیره صفره. فرضیه هاتون رو برای عناوین دیگه به کار ببرید :دی

برادران گرامی من بهتون قول میدم BF4 نیست. یعنی 1% هم احتمال نداره. کلا زیره صفره. فرضیه هاتون رو برای عناوین دیگه به کار ببرید :دی

نه بابا!!!! غلط بکنه اگه BF4 باشه!!!!
اگه باشه که من با سر میرم تو دیوار!!!!
دقت کردین تازگیا همه میخوان با هم صنعت بازی رو بلرزونن؟:-/
انتظار یه زلزله شونصد ریشتر مرکالی رو داشته باشین!!!!
شاید ادامه ME یعنی ME4 باشه.
تا اینجایی که هممون میدونیم اینا خبراشون به درد خودشون میخوره.......

آخرین ویرایش:
با این که mirors edgeخیلی قشنگ بود منم خیلی دوسش داشتم ولی اصلا در حدی نیست که دنیا را بلرزونه شای بازی Respawn بتونه اینکارا بکنه
[h=3]البته با اون هایپی که ea واسه بتل کرد من دیگه رو این جور خبراش حسابی باز نمیکنم یه جورایی همومونا میزاره سر کار :d[/h]

اگه بازی استدیو respawn باشه که حق دارند اینجوری هایپ کنند و راست میگه بنده خدا
ولی DA III هم بعید نیست باشه ها :d من خودم یکی خیلی منتظرشم مخصوصا که مشخصه بعد ME 3 میاد
Jade Empire هم باشه عالیه :d

تقریبا 90% پلیرای bf3 رنکشون رو به 145 نرسوندن بیاد BF4 معرفی کنه:dتازه قول یه DLC در آینده رو داده >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or