EA میخواهد Dead Space اول شخص ساخته شود

Dead Space را چگونه می خواهید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    87

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Kotaku گزارش داده که ea می خواهد dead space اول شخص بسازد
ea در سال 2008 بازی ترسناک سوم شخصی با نام dead space را عرضه کرد که از روی این عنوان فیلم -انیمیشن -کتاب های کمیک و رمان عرضه شده ولی مثل اینکه ea هنووز دست بردار نیست
ea به دنبال راه جدیدی برای گسترش فضای مرده است این ها رو Kotaku گزارش داده است- تیم Dead Space می خواهد کاری کند که این سری بزرگتر و بهتر شود - منبع گزارش داده که EA در حال کار بر روی dead space اول شخص است
البته در سال 2009 عنوانی اول شخص برای wii با نام Dead Space: Extraction عرضه شد و در 2010 برای ps3 پورت شد
در منبع امده بعد از کامل شدن این بازی تیم Dead Space بر روی بازی Uncharted مانند کار می کند کار بر روی این بازی
هنوز شروع نشده و عنوان هنوز در مراحل اولیه است و این به این معناست که ea از فروش
Dead Space راضی نیست
چون به بازی در سبک
Dead Space به اندازه Uncharted فروش نمی کند

من تا اينجا تمام ds هارو بازي كردم حتي اكستراكشن رو بعد از ايول تنها بازيه ترسناك همين ds بود كه حالا ea داره گند ميزنه بهش
واقعا اصلا اكستراكشن به 1 و2 نميرسه و اگر بخاطر اون پلاتينيومش نبود من كه عمرا حتي يه دفعه تمومش ميكردم :d
اميدوارم ea دست از اين حماقت برداره
من نمیدونم کدوم ادم شیر پاک خورده ایی این سبک نکبتی رو بنا کرد .حالم دیگه داره از این سبک اول شخص بهم میخوره.
به شدت تاييد ميشه>:d<

آخرین ویرایش:
ممنون بابت نظر سنجی
اصلا یکی از زیبایی های dead space صحنه هایی بود که با نکومورف ها درگیر میشد و به صورت سینمایی نشون میداد,لباس خود شخصیت اول بازی و انیمیشنهای حرکت کردنش که اگه بخواد اول شخص بشه همه ی اینا به باد فنا میره!
نکن این کارُ ea نکن.میخوای با cod تو فروش رقابت کنی 3 تا برگ برنده شاخ داری(crysis,bf,moh)

ممنون بابت نظر سنجی
اصلا یکی از زیبایی های dead space صحنه هایی بود که با نکومورف ها درگیر میشد و به صورت سینمایی نشون میداد,لباس خود شخصیت اول بازی و انیمیشنهای حرکت کردنش که اگه بخواد اول شخص بشه همه ی اینا به باد فنا میره!
نکن این کارُ ea نکن.میخوای با cod تو فروش رقابت کنی 3 تا برگ برنده شاخ داری(crysis,bf,moh)
و بیشتر از اون برگ برنده داره road rush ,...( خودت EAیی بگو جریان چیه:d)
تا تجربه نشه نمیشه نظر قطعی داد .

اتفاقا به نظرم پتانسیل بازی روی اول شخص بیشتر تا سوم شخص یکم هم نیمه پر لیوان نگاه کنید من دفعه اول که عکساش دیدم فکر کردم اول شخصه بعد فهمیدم سوم شخصه کلا به نظرم اول شخص بشه میتونه به بازی کمک کنه شاید هم نکنه

EAبه گور پدرش خندیده میخواد همچین غلطی کنه.مرده شور سبک اول شخص شوتر رو ببرن .من نمیدونم کدوم ادم شیر پاک خورده ایی این سبک نکبتی رو بنا کرد .حالم دیگه داره از این سبک اول شخص بهم میخوره.

---------- نوشته در 07:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:09 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقا به نظرم پتانسیل بازی روی اول شخص بیشتر تا سوم شخص یکم هم نیمه پر لیوان نگاه کنید من دفعه اول که عکساش دیدم فکر کردم اول شخصه بعد فهمیدم سوم شخصه کلا به نظرم اول شخص بشه میتونه به بازی کمک کنه شاید هم نکنه
نهایتش میشه یه DOOMدیگه.

مگه حس ترس و تنهایی در half life2 با همین دوربین اول شخص میسر نشده بود fear و condemned و doom3 پس چین
منظورم بازي DS وگرنه كي جرات داره به والا مقام HL2 ايراد بگيره
؟ DS طوريه كه آدم از محيط لذت مي بره ، مثلا خود من چند دقيقه اي فقط به بعضي از منظره ها نگاه مي كردم ، خيلي رو armor حساس بودم ، ولي وقتي اول شخص بشه ......
ببين نمي شه اصلا تصور كرد مي خوان چي كار كنن ، ولي احتمال موفقيت خيلي خيلي خيلي كمتر از به بار آوردن يه رسواييِ

اگه میخوان بوسیله میدان دید محدود تر بازی رو ترسناک تر کنن...براشون متاسفم.
اگه میخوان با اینکار به فروش کالاو برسن...براشون متاسفم.
اگر EA این کار رو انجام بده به خدا قسم،قید کل بازیهای این شرکت منحوس رو میزنم.ملعون

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
بر خلاف همه نظراتون؛ کاملاً این حرکت EA رو تأیید میکنم!!!! همون روز اول که DS یک رو بازی کردم، گفتم این لعنتیا باید این بازی رو اول شخص میساختن!!! نمیتونید تصور کنید که این بازی اگه اول شخص بشه چه چیز پرفکتی در میاد؛ نمیدونید دیگه! اصلاً واسه همینه که هیچوقت DS جزو عناوین محبوب من نبوده؛ ولی امیدوارم اینکارشون 100% عملی بشه، و مطمئن هستم که میترکونه؛ یعنی یه چی میشه فراتر از DOOM ;)

شما چه چیزی میدونید که ما نمیدونیم؟:)

ممنون بابت نظر سنجی

come on baby:d
MOH...:))

:arrowd:

اگه میخوان بوسیله میدان دید محدود تر بازی رو ترسناک تر کنن...براشون متاسفم.
اگه میخوان با اینکار به فروش کالاو برسن...براشون متاسفم.
اگر EA این کار رو انجام بده به خدا قسم،قید کل بازیهای این شرکت منحوس رو میزنم.ملعون

پ.ن

EAبه گور پدرش خندیده میخواد همچین غلطی کنه.مرده شور سبک اول شخص شوتر رو ببرن .من نمیدونم کدوم ادم شیر پاک خورده ایی این سبک نکبتی رو بنا کرد .حالم دیگه داره از این سبک اول شخص بهم میخوره.

---------- نوشته در 07:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:09 PM ارسال شده بود ----------

نهایتش میشه یه DOOMدیگه.
یکی یه لیوان اب یخ بده به این دوستمون :d

اگه اینمار صورت بگیرهف به نشرم بزرگترین اشتباه EA هستش

به کلی اون طعم ترس ازش خارج میشه! علاوه بر اینها فکر کنم طرفدارای زیادی از دست بده با این کارش!

عرضم به خدمتتون که اول شخص شدن DS باعث ترسناکی بیشتر میشه!
حالت سینمایی هم که میشه یه چیز مثه بولت تایم رو واسه اول شخص در نظر گرفت! و کلی افکت و امکانات بیشتر دیگه!
در مورد DS: Extraction هم اون یه پلان جدی نبود! ولی این هست و مسلماً بیشتر روش کار میکنن
=======
@ ™KINECT

من از اون حرفم منظور خاصی نداشتم! و اگه گفتم نمیدونید، به این خاطر بود که من همون اول DS رو پیش خودم اول شخص تصور کردم (همین تخیل مدنظرمه :دی) و دیدم تم و تکستچر و اتمسفر و... بازی به اول شخص بیشتر میخوره!
=========
@ 8030
کلاً تو دنیایه گیم چند نمونه بازی در حد رقابت با DooM داریم :-/ بده یه همچین رقیبی واسش ساخته شه :-/

تمام زیبایی بازی به سوم شخص بودنشه گذشته از صحنه های سینمایی اون Zero Gravity فکر میکنید اگه تو دد اسپیس بعدی هم وجود داشته باشه و اول شخص باشه بازم همونقار هیجان داره ؟ ! عاشق اون صحنه هاییشم که میرو تو فضا و خلا. :x و اون صدا های خاصش که افکت دادن بهش. خدا کنه همچین اشتباهی نکنه EA . به نظر من اگه اول شخص بشه دد اسپیس طرفداراشو از دست میده نا حد زیادی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or