EA میخواهد Dead Space اول شخص ساخته شود

Dead Space را چگونه می خواهید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    87

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Kotaku گزارش داده که ea می خواهد dead space اول شخص بسازد
ea در سال 2008 بازی ترسناک سوم شخصی با نام dead space را عرضه کرد که از روی این عنوان فیلم -انیمیشن -کتاب های کمیک و رمان عرضه شده ولی مثل اینکه ea هنووز دست بردار نیست
ea به دنبال راه جدیدی برای گسترش فضای مرده است این ها رو Kotaku گزارش داده است- تیم Dead Space می خواهد کاری کند که این سری بزرگتر و بهتر شود - منبع گزارش داده که EA در حال کار بر روی dead space اول شخص است
البته در سال 2009 عنوانی اول شخص برای wii با نام Dead Space: Extraction عرضه شد و در 2010 برای ps3 پورت شد
در منبع امده بعد از کامل شدن این بازی تیم Dead Space بر روی بازی Uncharted مانند کار می کند کار بر روی این بازی
هنوز شروع نشده و عنوان هنوز در مراحل اولیه است و این به این معناست که ea از فروش
Dead Space راضی نیست
چون به بازی در سبک
Dead Space به اندازه Uncharted فروش نمی کند

خدا کنه شایعه باشه اخه با سوم شخص Dead Space عادت کرده بودیم و اون ترس و حشت بیشتر تو سوم شخص نشون میده تا اول شخص به نظر من EA با این کار به Dead Space ضربه میزنه و حتی از سریهای قبلی فروش کمتری میکنه

اخه ea کم بازی اول شخص داره که این رُ هم میخواد اول شخص بکنه!!!
تجربه نشون داده انجام یک حرکت انقلابی برای تغییر بازی همیشه گند میزنه به بازی مگه این که این کارشون رُ در کنار کار اصلی انجام بدن!
dead space رمان داشته و ما نمیدونستیم؟:-/

نه تروخدا
به اين يكي گند نزنين ديگه ، هيچ وقت اول شخص به خوبي سوم شخص نتونسته حس ترس رو منتقل كنه ، EA تبريك مي گم با اين تصميمات فوق العادشون....

تروخدا از نقطه و ویرگول هم استفاده کن خوندن این خبر از حل کردن معادله ی 9999 مجهولی هم سخت تر بود:-s
++++++++++++++++++++++++++++
احتمالا می خواد با COD رقابت کنه:dولی جدا خیلی حرکت مضخرفیه:-&

من به نظرم خیلی جالب میشه بعد بازی به شدت ترسناک تر میشه قرار نیست که گتلین بدن دستمون که فکر کنید با همون اسلحه ها بعد دیگه پشت سرت هم نمیبینی به نظر من که باحال میشه

اتفاقا همین چند روز پیش بود داشتم به یکی از دوستان میگفتم خدا کنه EA به این یه بازی دیگه گند نزنه. چون واقعا حیفه. انگار خیلی زود فکرم به حقیقت پیوست :|
خدا کنه شایعه باشه اخه با سوم شخص Dead Space عادت کرده بودیم و اون ترس و حشت بیشتر تو سوم شخص نشون میده تا اول شخص به نظر من EA با این کار به Dead Space ضربه میزنه و حتی از سریهای قبلی فروش کمتری میکنه
نه تروخدا
به اين يكي گند نزنين ديگه ، هيچ وقت اول شخص به خوبي سوم شخص نتونسته حس ترس رو منتقل كنه ، EA تبريك مي گم با اين تصميمات فوق العادشون....
البته کسانی هم هستند که اعتقاد دارن اول شخص به خاطر میدان دید محدودتر و تسلط کمتر بر محیط خیلی بهتر حس ترس رو منتقل میکنه. (البته به شرطی که نخوان یک شبه COD با تم ترسناک تحویل ملت بدن.)
ولی به نظر من هم حداقل برا این بازی همین سوم شخص مناسب تره.

جان هرکی که دوست دارین به این بازی گند نزنید، چرا راه کپکام رو پیش میگیرین؟
این همه راه و استودیو، همون راه ناتی داگ رو برید خیلی خوبه

بابا تنها نکته خوبش این بود تو دید سوم شخص دید وسیع تری داشتی و میشد راحت تر نکرومورف ها به عقب برونیم . لامثب میخواد اول شخصش کنه ما سکته کنیم و حریف نکرومورف ها نشیم :-s . وای مثل اینکه یه صدایی داره میاد ....

بر خلاف همه نظراتون؛ کاملاً این حرکت EA رو تأیید میکنم!!!! همون روز اول که DS یک رو بازی کردم، گفتم این لعنتیا باید این بازی رو اول شخص میساختن!!! نمیتونید تصور کنید که این بازی اگه اول شخص بشه چه چیز پرفکتی در میاد؛ نمیدونید دیگه! اصلاً واسه همینه که هیچوقت DS جزو عناوین محبوب من نبوده؛ ولی امیدوارم اینکارشون 100% عملی بشه، و مطمئن هستم که میترکونه؛ یعنی یه چی میشه فراتر از DOOM ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or