EA منتظر عرضه ی PS3.5 و xbox 560 است !!!

nathan mckane

کاربر سایت
ps362.jpg

رئیس بخش هنری EA اقای Rich Hilleman بر این باور است که هم اکنون کنسولها در حال تقلا برای رسیدن به تغییرات سریع در فضای بازیها هستند و نباید منتظر عرضه ی هیچ کنسول جدیدی در کوتاه مدت بود.

وی به وبسایت VentureBeat گفت :" من معتقدم ما قبل از عرضه ی کنسولهای ps4 و xbox 720 شاهد PS3.5 و xbox 560 خواهیم بود."

" هم اکنون مهمترین دگرگونی این است که بازیهای خوب با سرعت زیاد تغییر می ایند و میروند "

Hilleman همچنین گفت پذیرش بازیها در اینده توسط عموم مردم قطعی است و همچنان که مردم مسن غیر بازیباز از دنیا میروند نسل کنونی 35 ساله ی بازیباز ها خواستار بازی در همه جا صرف نظر از پلتفرمی خاص خواهند بود .

منبع

از این چرندیات که زیاد گفته میشه معمولا:biggrin1:
منتها دلیل اینکه الان تو سایت زیاد میبینیم ازاین خبرها اینه که عده ای ازدوستان که قصد خبررسانی دارن تمایلشون بیشتربه سمت اخبار زرده;)نظیرش اون تاپیک مربوط به مگان فاکس یا خبرهای جنجالی درمورد کیفیت 360 ومقایسه اون با کنسولهای دیگه و....
من پیشنهادم اینه که دوستانی که اخبار رو ترجمه میکنن سعی کنن اولا از منبع درست حسابی استفاده کنن ودوما اخبارجذاب رو انتخاب کنن اولین نشونه یک خبر زرد جدی گرفته نشدن وتاریخ مصرف کوتاه اون هست.....
باتشکر

شما اول متن رو بخون یکم هم روش فکر کن بعد دستاتو بزار رو کیبورد واسه تایپ کردن. منظور ایشون این نبوده که همچین کنسولهایی اصلا رلیز میشن . در واقع منظورشون این بوده که هم سونی و هم مایکروسافت به دنبال اپدیت کنسولهاشون هستن تا عمر کنسولاشون رو زیادتر کنن مثلا مایکرو میتونست natal رو اصلا با شروع نسل جدید معرفی کنه چون خود natal اصلا خودش یه پلتفرم جداست و مثلا همین ناتال رو میشه بهش xbox 560 گفت . حالا باید منتظر سونی موند تا ببینیم اون چی تو استینش داره.

شما اول متن رو بخون یکم هم روش فکر کن بعد دستاتو بزار رو کیبورد واسه تایپ کردن. منظور ایشون این نبوده که همچین کنسولهایی اصلا رلیز میشن . در واقع منظورشون این بوده که هم سونی و هم مایکروسافت به دنبال اپدیت کنسولهاشون هستن تا عمر کنسولاشون رو زیادتر کنن مثلا مایکرو میتونست natal رو اصلا با شروع نسل جدید معرفی کنه چون خود natal اصلا خودش یه پلتفرم جداست و مثلا همین ناتال رو میشه بهش xbox 560 گفت . حالا باید منتظر سونی موند تا ببینیم اون چی تو استینش داره.
اتفاقا من خیلی دستم رو روکیبورد نمیزارم;)متن شما روهم خوندم قصدم هم توهین به شما نبود!
اتفاقا این پست رو باتوجه به خوندن اخبار این چندروزه اخیر دادم تقریبا روزی 40نفر میان از کنسول نسل بعد حرف میزنن که همش هم چرنده اینها هروقت تونستن از نصف قدرت سخت افزاری کنسولهای نسل حاضر استفاده مفید بکنن بعد میتونن بیان راجع به نسل بعد صحبت کنن درمورد اپدیت هم به نکته جالبی برمیخوریم اگر بناباشه هرتغییری رو به یه اپدیت و....تبدیل کنیم مایکروسافت تا الان 60با کنسولش رو اپدیت کرده با انواع واقسام تغییرات جانبی و....به هرحال من کلی گفتم
منظورمن این بود که شما که زحمت میکشین اخبار بهتری رو ترجمه کنید نه اینکه بیاین به پیش گویی های افرادی که معلوم نیست سو تهشون به کجا وصله خبر بزارین
از شما هم تشکر میکنم بابت ترجمه وگذاشتن اخبار:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or