EA منتظر عرضه ی PS3.5 و xbox 560 است !!!

nathan mckane

کاربر سایت
ps362.jpg

رئیس بخش هنری EA اقای Rich Hilleman بر این باور است که هم اکنون کنسولها در حال تقلا برای رسیدن به تغییرات سریع در فضای بازیها هستند و نباید منتظر عرضه ی هیچ کنسول جدیدی در کوتاه مدت بود.

وی به وبسایت VentureBeat گفت :" من معتقدم ما قبل از عرضه ی کنسولهای ps4 و xbox 720 شاهد PS3.5 و xbox 560 خواهیم بود."

" هم اکنون مهمترین دگرگونی این است که بازیهای خوب با سرعت زیاد تغییر می ایند و میروند "

Hilleman همچنین گفت پذیرش بازیها در اینده توسط عموم مردم قطعی است و همچنان که مردم مسن غیر بازیباز از دنیا میروند نسل کنونی 35 ساله ی بازیباز ها خواستار بازی در همه جا صرف نظر از پلتفرمی خاص خواهند بود .

منبع

به نظر من یک کمیته پیشگوی گیم درست کنند خیلی طرفدار پیدا میکنه..

خوشبختانه در مورد نسل ما داره صحبت میکنه :biggrin1: ولی با تغییراتی که توی موتور بازی ها داده میشه و روز به روز امکانات بهتری رو معرفی می کنند ، نیاز برای کنسول قوی تر کمتر حس میشه . البته با این پیشرفتی که داره پیش میره تا چند سال دیگه کنسول های ضعیف تر بازدهی نخواهند داشت .

حالا کی گفته xbox بعدی باید اسمش 540 یا 720 باشه تا جایی که من یادمه xbox اولی جلوش 180 نداشت
من نمیدونم این عددا رو از کجا میارن:confused:
و منظور از این 360 جلوی xbox یه چیز دیگست

مگه سونی عقلش کمه یا میکروسافت ؟؟؟ خوبه 1 ماه هم نمیشه اسلیم معرفی شده بعد دوباره بیاند یک کنسول جدید بدند ؟؟؟ میکروسافت هم هیچ وقت مدل جدیدی تا کنسول بعدی معرفی نمیکنه اونم به خاطر ناتال ! چون میخواد که کسایی که الان 360 دارند راغب به خرید ناتال شوند

سلام....

خدایش ما رو گرفتین :confused: ....
من الان حداقل 6 ماهی میشه که دیگه پست نمیزنم:-" حالا حساب کنید که چی شده یک پست دادم :biggrin1:.
اگه یکم توجه میکردید می دیدید که (به قول این مسول EA ) ث PS3.5 و xbox 560 توی E3 معرفی شدند:cool: حالا بیابید پرتقال فروش را :biggrin1: !؟

با تشکر...

از این چرندیات که زیاد گفته میشه معمولا:biggrin1:
منتها دلیل اینکه الان تو سایت زیاد میبینیم ازاین خبرها اینه که عده ای ازدوستان که قصد خبررسانی دارن تمایلشون بیشتربه سمت اخبار زرده;)نظیرش اون تاپیک مربوط به مگان فاکس یا خبرهای جنجالی درمورد کیفیت 360 ومقایسه اون با کنسولهای دیگه و....
من پیشنهادم اینه که دوستانی که اخبار رو ترجمه میکنن سعی کنن اولا از منبع درست حسابی استفاده کنن ودوما اخبارجذاب رو انتخاب کنن اولین نشونه یک خبر زرد جدی گرفته نشدن وتاریخ مصرف کوتاه اون هست.....
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or