شایعه EA قصد دارد با نمایش دموی Dead Space 3 نمایشگاه E3 را منفجر کند!

hmd2009

کاربر سایت
80519297357731733414.jpg

درود
به نظر میرسه بالاخر ه میتونیم Dead Space 3 رو ببینیم . مدتی میشه که ما یه چیزایی در مورد اون میدونیم حتی میدونیم که برای E3 2012 هم تایید شده اما این همه ی ماجرا نیست! ظاهرا EA داره آماده میشه تا با نمایش یک دمو از DS3 ذهن کسانی که مدتهاست به خاطر این موضوع در فشار عصبی بوده رو منفجر کنه! یکی از منابع خبری نزدیک به PSU جزئیاتی از دمویی که قرار هست در E3 نمایش داده بشه و همچنین قسمت کمی از داستان بازی و حضور یک کرکتر جدید رو فاش کرد.
بنظر میرسه شایعه ی اتفاق افتادن بازی در سیار هیخی درست بوده دموی بازی ایزاک رو نشون میده که داره به راهش تو یک کولاک درحالی که از شدن طوفان و برف نمیتونه جلوشو بخوبی ببینه ادامه میده و داره از یک منطقه ی مخروبه به سمت یک پناهگاه میره و تلاش میکنه که به دختری که قبلا میشاخته ملحق بشه ( احتمالا Ellie Langford از Dead Space 2)

ظاهرا EA قصد داره تا امسال تماشاگران رو در E3 متحیر کنه این اتفاق احتمال زیاد میفته و Dead Space 3 قراره امسال یکی از بزرگترین نمایش های E3 باشه!

آخرین ویرایش:
آره دیگه :دی !
نسخه PS3 و X360 هم داره .
میگم تو از 2007 به بعد مگه گیمری رو شروع نکردی ؟:-/ FEAR رو هم میشناسی مگه ؟:-/
برادر 360 و PS3 ـش به ترتیب 1 و دو سال بعد نسخه PC اومدن:دی خودش هم 17 اکتبر 2005 ریلیز شده. نسل جدید مگه با اومدن 360 شروع نشده؟:-/ 360 نوامبر 2005 اومد:دی
نه دیگه:) من از 2007 به اینور گیمری رو شروع نکردم، بلکه از 2007 به اینوره که شوتر می زنم:)
پ.ن: Prey بر شما باد دوست عزیز:)

البته اینو بگم انفجارات زیادی تو E3 خواهیم داشت حالا باید دید کدومشون به قول اون اسم تاپیک چند وقت پیش دنیا رو زیرو رو میکنه :d فکر میکنی مثلا تریلر از رزیدنت اویل 6 که جیل و کلر رو نشون بده انفجار نیست والا برا من انفجار هسته ای هست :d یا Resident Evil :Downfall یا اسپلینتر سل 6 یا خیلی بازیهای دیگه .
دقیقا منظور من هم همین چیزها هست
اسپلینتر سل

b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or