شایعه EA قصد دارد با نمایش دموی Dead Space 3 نمایشگاه E3 را منفجر کند!

hmd2009

کاربر سایت
80519297357731733414.jpg

درود
به نظر میرسه بالاخر ه میتونیم Dead Space 3 رو ببینیم . مدتی میشه که ما یه چیزایی در مورد اون میدونیم حتی میدونیم که برای E3 2012 هم تایید شده اما این همه ی ماجرا نیست! ظاهرا EA داره آماده میشه تا با نمایش یک دمو از DS3 ذهن کسانی که مدتهاست به خاطر این موضوع در فشار عصبی بوده رو منفجر کنه! یکی از منابع خبری نزدیک به PSU جزئیاتی از دمویی که قرار هست در E3 نمایش داده بشه و همچنین قسمت کمی از داستان بازی و حضور یک کرکتر جدید رو فاش کرد.
بنظر میرسه شایعه ی اتفاق افتادن بازی در سیار هیخی درست بوده دموی بازی ایزاک رو نشون میده که داره به راهش تو یک کولاک درحالی که از شدن طوفان و برف نمیتونه جلوشو بخوبی ببینه ادامه میده و داره از یک منطقه ی مخروبه به سمت یک پناهگاه میره و تلاش میکنه که به دختری که قبلا میشاخته ملحق بشه ( احتمالا Ellie Langford از Dead Space 2)

ظاهرا EA قصد داره تا امسال تماشاگران رو در E3 متحیر کنه این اتفاق احتمال زیاد میفته و Dead Space 3 قراره امسال یکی از بزرگترین نمایش های E3 باشه!

آخرین ویرایش:
از نظر من ds2 دقيقا به روز شده ي ds1 بود.هيچ مشكلي نداشت جز اين كه بازي يك مقدار آسون تر شده بود
اين رو هم در نظر بگيريد كه هيچ بازي نميتونه با اختلاف 2 , 3 سال نسبت به نسخه ي قبليش كل سيستمش رو عوض كنه.معمولا تو اين جور مواقع بيشتر زوم ميكنن روي نقاط ضعف نسخه ي قبلي.ds2 هم دقيقا نقاط ضعف ds رو جبران كرده بود.مخصوصا در خلاء
نسخه یک که چیز مالی نبود آدم بیشتر اعصابش خورد میشد تا بترسه.. کلا باید 14 تا 18 سالت باشه که از همچین بازیهای خوشت بیاد..
باور كن وقتي اين پستِت رو خوندم ميخواستم با مشت بكوبم به مانيتور خورد بشه:|

آخرین ویرایش:
Sir, Yes Sir :laughing:.

خوشم مياد وقتي حرف حق ميشوني و نميتوني جواب بدي از اين شكلك ها استفاده ميكني و قضيه رو ماس مالي ميكني !!

بهترين سري ترسناك اين نسل بدون هيچ شكي ولي فقط يه سوال اينجا باقي ميمونه كه ايا ويسكرال و EA هيزم تري به اين عزيزان هميشه در صحنه فروختند كه اينجوري ترول ميكنند ؟؟

میگم دوستان من همش 14 و 15 سالمه که تو این بازی ترس را احساس کردم :lol: حداقل من یکی بعد از doom 3 بیشترین بازی که توش ترس را احساس کردم همین Dead Space هست برعکس بعضی از بازی ها که خیلی ها میگن ترسناک من یکی هیچ ترسی توش احساس نمیکردم ! ولی هیچ وقت نیومدم اینجا fact صادر کنم که بازی ترسناک نبوده ! چون اون چیزی که تو مایه های منه که ترس را احساس کنم بازیهایی شبیه doom 3 هست که DS هم همین مایه ها حتی بهترش هست .

یه بار قبلا هم گفتم ترس بر میگرده به اعماق وجود هر انسان که از چی بترسه یا نترسه ! یکی ممکنه از تاریکی بترسه ولی یکی نه یکی از ارتفاع بترسه و .................
پس لطفا اینجا fact کیلویی صادر نکنید که بگید بازی ترسناک نبوده ! یا حتما بوده ! همینطور که گفتم هرکسی میگه این بازی ترسناک بوده حداقل و حداقل برای خودش درسته !

بلای جان ما e3 ......... زودتر بیاد بره ملت حساب کار بیاد دستشون .... امیدوارم این بازی تاریک تر مهیب تر و با صداگذاری عالی ریلیز بشه .... کارت صدا 7.1 نوشه جونت ......

حقیقتش بازی از لحاظ تصویری چیز ترسناکی نداشت تنها چیزی که عامل ترس میشد گاهی اوقات اگه با هدفون بازی میکردی خداییش EFFECTهای صوتیش بی نضیر بودنو به نظر من رو دستش نیست
انتظار هیچ بازی رو به اندازه DS نمی کشم خداه این بازی

بنظرم DS2 حتی در حد DS ام نبود. بنظرم DS3 اگر قراره توی یه سیاره یخ زده باشه اصلا ترسناک نمیشه (توقع ندارید توی روز یا روشنائی با این شوکها لحظه ی مسخره بترسیم!). اگر گفتن سیاره پس باید خارج از کشتی و محیطهای بسته باشه که اگر نباشه ترسناک نمیشه بنظرم. DS2 کوچکترین تغییر مثبتی نسبت به قبل نداشت بنظرم و اگر اون رو فاکتور بگیریم بنظرم DS3 ام یه چیزی هست مثل همون و خیلی بدتر (تو سراشیبی کژوال شدن). از طرفی LP3 خیلی شبیه DS شده ولی اون اورجینالیتی خودش رو داره و ربات سواری و مبارزه با اون خیلی جذاب شده بنظرم شبیه MGS4 ـه یه خورده (ربات سواریش).
در اخر; بنظرم DS ِیکی از بهترین بازیهای این نسل هست ولی DS2، نه.

پ.ن. اهان یادم رفت بگم. کلاً مشکلی با موفیت یا شکست DS3 ندارم. اون کامنتی هم که گذاشتم واسه این بود:

اصلا EA قد و قواره این حرفها نیست که حالا بخواد با یه IP شوتر چیزی رو منفجر کنه!. Vale باشه یه چیزی، Kojima Production باشه قبول، EA اخه؟ :|.
LOL?!??

کلا Dead Space به نظر من جزو بهترین و خوش ساخت ترین IP های این نسل بود. من که خیلی باهاش حال کردم.
هرچند که حداقل برای من آنچنان ترسناک نبود (تقریبا هیچ بازی ای تو این نسل برای من ترسناک نبود).
نسخه ی سوم هم میترکونه شک نکنید.

Ds2 یکی‌ از بهترین‌های سال قبل بود، (نا موفق لول)اگهDs3 همون قدر نسبت به Ds2 پیشرفت داشته باشه که Ds2 نسبت به Ds1 داشت، تبدیل می‌شه به یکی‌ از شاهکار‌های آخر نسل.
نسخه یک که چیز مالی نبود آدم بیشتر اعصابش خورد میشد تا بترسه.. کلا باید 14 تا 18 سالت باشه که از همچین بازیهای خوشت بیاد..
And Troll Strikes Again

درود
می گم حمید سر تیتر خبر زیادی گنده نیست !!!!:d
یعنی e3هیچ عنوان دیگه های نداره که بخواهد با نمایش e3منفجر بشه !!!
اونوقت مثلا castlevania lord of shadow2 چی می شه این وسط !
شاید هم

prince of persia.
Splinter Cell
infamous 2

نه متور بازی Forsbite 2.0 هست پس تو بالا بودن گرافیک بازی هیچ شکی نیست و گرافیک همیشه تو نمایشگاه ها سر وصدای زیادی میکنه این 1 . دوما Dead Space 3 عنوانی هست که خیلی از فن های EA بدجور منتظرش هستند اینطور نیست ؟ به نظرت MOH میتونه منفجر کنه یا کدوم بازی ؟ ها حسین جان ؟ البته اینو بگم انفجارات زیادی تو E3 خواهیم داشت حالا باید دید کدومشون به قول اون اسم تاپیک چند وقت پیش دنیا رو زیرو رو میکنه :d فکر میکنی مثلا تریلر از رزیدنت اویل 6 که جیل و کلر رو نشون بده انفجار نیست والا برا من انفجار هسته ای هست :d یا Resident Evil :Downfall یا اسپلینتر سل 6 یا خیلی بازیهای دیگه .

شما که خیلی شجاعی یه سر به همون بیمارستان متروکه هست که دیشب خبرشو گذاشتم بزن بلکه اونجا فرجی حاصل شد و ترسیدی :d

میانگین بازی کردن Dead Space بین گیمرهای کل دنیا 1 به 100 هم نیست ولی تو بازیسنتر 99 به 100 هست اون 1 درصد باقی مونده هم عضوهای جدیدی هستن که هنوز با جو سایت آشنا نیستن..

بنظرم DS2 حتی در حد DS ام نبود. بنظرم DS3 اگر قراره توی یه سیاره یخ زده باشه اصلا ترسناک نمیشه (توقع ندارید توی روز یا روشنائی با این شوکها لحظه ی مسخره بترسیم!). اگر گفتن سیاره پس باید خارج از کشتی و محیطهای بسته باشه که اگر نباشه ترسناک نمیشه بنظرم. DS2 کوچکترین تغییر مثبتی نسبت به قبل نداشتبنظرم و اگر اون رو فاکتور بگیریم بنظرم DS3 ام یه چیزی هست مثل همون و خیلی بدتر (تو سراشیبی کژوال شدن). از طرفی LP3 خیلی شبیه DS شده ولی اون اورجینالیتی خودش رو داره و ربات سواری و مبارزه با اون خیلی جذاب شده بنظرم شبیه MGS4 ـه یه خورده (ربات سواریش).
در اخر; بنظرم DS ِیکی از بهترین بازیهای این نسل هست ولی DS2، نه.

v4dalfja0z2q94werrz.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or