EA:فروش بازی MoH خوب بوده.با وجود نمرات پایین تسلیم نمی شویم.

Quarantine

کاربر سایت
MOH_Screen-001--article_image.jpg

بازی های محبوبی مانند Medal of Honor که به دنبال بازگشت به اوج هستند به طور طبیعی تحت تاثیر پیچیدگی ها و استاندارد های دست نیافتنی ای قرار می گیرند که در پایان همگی به ضرر بازی تمام می شوند.

نمرات متوسط این بازی را اشتباه و یا از روی کینه توزی ندانید.با این که بخش داستانی بازی لحظات زیبای بسیاری دارد،ولی متاسفانه زود به پایان می رسد.شرکت DICE هم که کار ساختن بخش multiplayer را برعهده داشت عالی ظاهر شده اما این بخش هم باز به مانند بخش داستانی دوام چندانی ندارد.

تا به اینجای کار، بازی نمی تواند در برابر Call of Duty: Black Ops ایستادگی کند مگر این که اتفاق غیر منتظره ای رخ دهد و Call of Duty: Black Ops هم به سرنوشت این بازی دچار شود.

به تازگی EA بدون ارائه هرگونه مدرکی اعلام کرده که بازی فروش خوبی داشته:
(احتمالا به این دلیل)

آقای Bob McKenzie نایب رئیس بخش بازار یابی EA اعلام کرد: "بازی در روز اول فروش بسیار خوبی داشت،انتظار داریم این بازی جزء یکی از پر فروش ترین بازی های های امسال شود."

در جایی دیگر آقای Nick Earl رئیس شرکت Visceral در غیاب سرپرست بازی های اول شخص شرکت یعنی آقای Frank Gibeau، در گفتگو با Gamasutra گفت:
"بدون شک ما تسلیم نخواهیم شد.علی رغم واکنش های نه چندان مطلوب رسانه ها، معتقدیم که این بازی یک موفقیت تجاری خواهد بود."

او افزود:
"در بین بازی های اول شخص،بازی Battlefield هم سری بسیار موفقی است.در آینده به طور حتم روند ساخت بازی های اول شخص را ادامه خواهیم داد."

لازم به یاد آوریست که شرکت قرار دادی هم با شرکت تازه تاسیسRespawn (متشکل از اعضای پیشین شرکت Infinity Ward)،دارد.

این شرکت هنوز خبری مبنی بر ساخت بازی جدیدی را ارائه نکرده است.

با این که MoH نتوانست گوی سبقت را از Call of Duty برباید،اما این چیزی از ارزش های بازی کم نمی کند.

منبع 1

منبع 2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
وقتی منم ارتش دو نفرم با اون وضع فجیع میفروخت ، همینجوری میشدم :|
دقیقا منم همینطور اینطوری میشدم ولی ازین نوعش :-o
من نمی دونم واقعا Army of two چی داشت ؟
اما خوب MOD هم اونقدر بد هم نساختن . ولی نمی دونم چرا اینقدر کوتاه بود .

امیدواریم درسی بشه تا واقعا روی بازی بعدیشون کار کنن...
یارو میگه خوب فروش کردیم اونوقت تو میگی این باید واسه آیندشون درسی باشه؟؟؟
من بازی کردم حالم بهم خورد امتیاز هاش زیادیشم هست یه اشغال کلیشه ای و کپیه از روی mw برن بمیرن فقط دنباله پولن
درسته اونطوری که باید ظاهر نشد ولی اینجوریم که میگی نیس! واقع گرائی که تو این دیدم تو MW2 به هیچ وجه نتونستم ببینم...
بازی ساختن نميشه بازيش کرد بعد ميگن تسليم نميشيم
من که بازیش کردم و بیشتر از خیلی عناوینی که این اواخر اومد ازش لذت بردم...

یارو میگه خوب فروش کردیم اونوقت تو میگی این باید واسه آیندشون درسی باشه؟؟؟

مگه همه چیز خوب فروختن هستش؟! قبل از اومدن بازی کلی چرت و پرت گفتن و هایپ کردن! منم مثل خیلیا به خاطر همون هایپشون بازی رو میخرم و حرف بیشتر منتقدا رو بی ارزش حساب میکنم! ولی اگه ببینم واقعا کارشون فقط هایپ بود واسه کار بعدیشون کاملا به حرف منتقدا بسنده میکنم و با توجه به نقداش به بازی ارزش میدم و برای خریدنش اقدام میکنم...

مگه همه چیز خوب فروختن هستش؟! قبل از اومدن بازی کلی چرت و پرت گفتن و هایپ کردن! منم مثل خیلیا به خاطر همون هایپشون بازی رو میخرم و حرف بیشتر منتقدا رو بی ارزش حساب میکنم! ولی اگه ببینم واقعا کارشون فقط هایپ بود واسه کار بعدیشون کاملا به حرف منتقدا بسنده میکنم و با توجه به نقداش به بازی ارزش میدم و برای خریدنش اقدام میکنم...
نه...مسلما همه چیز فروش نیست ولی وقتی تو میای تو تاپیک مربوط به فروش بازی این حرفو میزنی قبلشم این جمله رو میاری:"ولی در اینکه فروش بازی بد نمیشه شکی نبود. اون همه تبلیغ و هایپ..." برداشت هیچ کس غیر از اونی که من گفتم نیست!

در کل مولتی بازی خیلی سرگرم کننده هست، بچه هایی که مولتی بازی میکنن میدونن چی میگم !
دقیقا بین بخش مولتی و سینگل یه دنیا فاصله هست !
بابا تو سینگل دستت رو بزنی به موس طرف 60 دور دوره خودش میچرخه، بعد هم میاره بالا ! وقتی سینگل رو بازی کردم اینجوری شدم ------> :|
ولی مولتی خدایی شاخه ! به من چسبید، ولم نمیکنه !
میشه گفت فروش بازی بیشتر برای مولتیش هست !
یه چیزی که خفن موندم توش قسمت Tier 1 ـه سینگل ه ! موندم کی حال داشته وایساده 100 تا نایف کرده، یارو خیلی بیکار بوده تو سینگل این همه خودش رو به در و دیوار زده :))
راستی موتور سینگل با مولتی فرق دارن نه ؟!
از لحاظ بصری هم شبیه هم نیستن ! :|

در کل مولتی بازی خیلی سرگرم کننده هست، بچه هایی که مولتی بازی میکنن میدونن چی میگم !
بابا تو سینگل دستت رو بزنی به موس طرف 60 دور دوره خودش میچرخه، بعد هم میاره بالا ! وقتی سینگل رو بازی کردم اینجوری شدم ------> :|
یه چیزی که خفن موندم توش قسمت Tier 1 ـه سینگل ه ! موندم کی حال داشته وایساده 100 تا نایف کرده، یارو خیلی بیکار بوده تو سینگل این همه خودش رو به در و دیوار زده :))
تو تاپیک 360 هم این حرف منتقد جی تی رو گفتم لازم دونستم اینجا هم یه دور بگمش :دی
شما توی درجه سختی نرمال باید کلی زحمت بکشید تا دشمن بتونه شما رو بکشه
=))
احتمالا ایشون هم الله اکبر میگفت با قمه میزد توی دل دشمن ولی آخرش نتونست موفق بشه و شربت شهادت بنوشه =))

آره باو موتورشون فرق میکرد! واقعا کار عجیب و چرتی بود!

بله موتور ها فرق دارن بخش سینگل از موتور Unreal 3 استفاده میکنه و بخش مولتی از موتور Frosbite ساخته Dice.

بله موتور ها فرق دارن بخش سینگل از موتور Unreal 3 استفاده میکنه و بخش مولتی از موتور Frosbite ساخته Dice.
همین بحث دو موتوره بودن بازی چندان تصمیم جالبی از سوی EA نبود.
میشد گفت انگار داری یه نفر رو با دو چهره جداگانه میبینی که یه رخش مرد هست و یه رخش زن.;)

ای بابا چتانه مگه ارث بابانته یه سفره pirat باز شده 2000 3000 تومان پول میدهید این همه ایراد از بازی میگیرید دست بردارید
ناخدا pirat :dload:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or