EA : سهم 80 درصدی کنسولها در صنعت گیم به 40 درصد رسیده است .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
images

بار دیگر مبحث کنسولها و ضعف و زوال انها ، اینبار از زبان اقای John Riccitiello رئیس شرکت EA
، زمانی با امدن کنسولهای 360 و PS3 قدرت این دو تمام بازار گیم را تسخیر کرده بود ، ایا امروز نیز اینگونه است ؟

اقای John Riccitiello در طی مصاحبه ای اذعان کرد : از اغاز سال 2000 ،کنسولهای بازی 80 درصد صنعت گیم را تصاحب کرده بوند ، ولی امروز دیگر اینگونه نیست و کنسولها فقط 40 درصد صنعت بازی را به خود اختصاص داده اند . خوب در حال حاظر چی دستمان را گرفته است ؟!

در حال حاظر پلتفرمهایی با سخت افزار جدید را دارا میباشیم که هر 99 روز یک بار نیز یک نرافزار جدید ارائه میکنیم ، در حال حاظر iPad بیشترین سرعت رشد در بین پلتفرم هایمان را داشته است که این پلتفرم در 18 ماه پیش اصلا وجود نداشت .
اقای Riccitello نیز در اخر اضافه کرد : این روش دیگر قدیمی شده است که هر 5 سال یک بار سخت افزار جدید ارائه داده میشود و این راه درستی در امر کسب و کار نیست .​

• Like
Reactions: x to the z
آیا اصن چیزی به نام استیم رو شنیدی؟؟؟اصن می دونی چقدر رشد داشته؟؟؟
درود ای کاربر اکتیو بخش آمار.
=====================================================
من که گفتم کلا داره مسخره بازی میشه، تموم شد اون دوران عالی. الان به بعد دوران مسخره بازیست.

آخه یک مقدار فکر کنین ببینین کنسول جدید دادن چه سودی برای اینا داره ؟ به نظر من که دردسر هم داره براشون تا بیان با کنسول جدید آشنا بشن هزینه بره براشون
این بابا منظورش بیشتر پلتفرم مبایل و تبلت هست و حتی بازی های تحت وب و مرورگر که به شدت داره زیاد میشه(نمونش همین فیسبوک و به زودی گوگل) تازه سرعت بالای رشد سخت افزارهای موبایل رو هم به این قضیه اضافه کنین میبینین بنده خدا راست میگه دیگه دوره 10 سال یه کنسول دادن تموم شده تازه همین تبلت ها و گوشی ها معمولا سخت افزار هاشون شبیه هم هست و زیاد با هم فرقی ندارن مخصوصا آیپد که سخت افزارش ثابته مثل کنسول ها

• Like
Reactions: kasra_s_741
خب پس 60 درصد دیگش کو؟؟؟ ما که هرچی میگردیم چیز خاصی پیدا نمیکنیم!
آهان پیداش کردم ;) گل نو شکفته مایکروسافته : با حترام بخونین; ک______ی ن______ک____ت!

بار دیگر مبحث کنسولها و ضعف و زوال انها ، اینبار از زبان اقای John Riccitiello رئیس شرکت EA
، زمانی با امدن کنسولهای 360 و PS3 قدرت این دو تمام بازار گیم را تسخیر کرده بود ، ایا امروز نیز اینگونه است ؟

اقای John Riccitiello در طی مصاحبه ای اذعان کرد : از اغاز سال 2000 ،کنسولهای بازی 80 درصد صنعت گیم را تصاحب کرده بوند ، ولی امروز دیگر اینگونه نیست و کنسولها فقط 40 درصد صنعت بازی را به خود اختصاص داده اند . خوب در حال حاظر چی دستمان را گرفته است ؟!

در حال حاظر پلتفرمهایی با سخت افزار جدید را دارا میباشیم که هر 99 روز یک بار نیز یک نرافزار جدید ارائه میکنیم ، در حال حاظر iPad بیشترین سرعت رشد در بین پلتفرم هایمان را داشته است که این پلتفرم در 18 ماه پیش اصلا وجود نداشت .
اقای Riccitello نیز در اخر اضافه کرد : این روش دیگر قدیمی شده است که هر 5 سال یک بار سخت افزار جدید ارائه داده میشود و این راه درستی در امر کسب و کار نیست .
دوستان بیایند تحویل بگیرند اگه ایشون را می شناسید دیگه !!!!!!!!!!!!
حالا باز بگید ..............
امیدوارم pcروز های خوش را دوباره همانند قبل ببینید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or