EA : سهم 80 درصدی کنسولها در صنعت گیم به 40 درصد رسیده است .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
images

بار دیگر مبحث کنسولها و ضعف و زوال انها ، اینبار از زبان اقای John Riccitiello رئیس شرکت EA
، زمانی با امدن کنسولهای 360 و PS3 قدرت این دو تمام بازار گیم را تسخیر کرده بود ، ایا امروز نیز اینگونه است ؟

اقای John Riccitiello در طی مصاحبه ای اذعان کرد : از اغاز سال 2000 ،کنسولهای بازی 80 درصد صنعت گیم را تصاحب کرده بوند ، ولی امروز دیگر اینگونه نیست و کنسولها فقط 40 درصد صنعت بازی را به خود اختصاص داده اند . خوب در حال حاظر چی دستمان را گرفته است ؟!

در حال حاظر پلتفرمهایی با سخت افزار جدید را دارا میباشیم که هر 99 روز یک بار نیز یک نرافزار جدید ارائه میکنیم ، در حال حاظر iPad بیشترین سرعت رشد در بین پلتفرم هایمان را داشته است که این پلتفرم در 18 ماه پیش اصلا وجود نداشت .
اقای Riccitello نیز در اخر اضافه کرد : این روش دیگر قدیمی شده است که هر 5 سال یک بار سخت افزار جدید ارائه داده میشود و این راه درستی در امر کسب و کار نیست .​

• Like
Reactions: x to the z
البته اینم باید در نظر داشت که چندین سال از عمر این کنسولا میگذره و اینا طی سالهایی که از لانچشون گذشته همیشه بخشه عمده ا ی از بازار رو در اختیار داشتن و واضحه که الان که سالایه پایانیه عمرشونه به همچین وضعی دچار بشن.

دیگه واقعا شورشو در اوردن اخه یکی نیست بگه تصمیم گیرنده ی نهایی ماکروسافت و سونین حالا هی بیاید نظر بدید با اینکه به نظرم برای نسل بعد کمی زوده اما شاید واقعا سخت افزار های این دو کنسول دست اینارو بسته و داره اذیتشون میکنه

حالا خوبه چند ساله داره با این کنسولا پول در میاره...
اصله حرفش اینه که بابا کنسوله جدید رو بدین بیرون ما بیشتر پول دربیاریم :d

معلومه با وجود گوشی های هوشمند سهمی از بازار رو خواهند گرفت . ولی چه جور گیمری به سمت اونا میره ؟؟؟؟؟ معمولا افراد casual gamer اینجور بازی هارو میکنن .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SHePArd
از اغاز سال 2000 ،کنسولهای بازی 80 درصد صنعت گیم را تصاحب کرده بوند ، ولی امروز دیگر اینگونه نیست و کنسولها فقط 40 درصد صنعت بازی را به خود اختصاص داده اند .
حتما اون 40 درصد به PC اضافه شده.. :d

معلومه با وجود گوشی های هوشمند سهمی از بازار رو خواهند گرفت . ولی چه جور گیمری به سمت اونا میره ؟؟؟؟؟ معولا افراد نوب که گیمر نیستن ولی بازی میکنن .

جالبه ما تو هر زمینه ای از اصطلاح نوب استفاده میکنیم
یعنی هرکسی بخواد با موبایل خودش بازی کنه نوب حساب میشه :d
البته سونی و ماکروسافت هم با اصرار به بقای سخت افزاز فعلیشون و تکرار ip های قبلیشون سهم زیادی توکاهش درصد کنسول گیمرها دارن

• Like
Reactions: CapitanArsalan
معلومه با وجود گوشی های هوشمند سهمی از بازار رو خواهند گرفت . ولی چه جور گیمری به سمت اونا میره ؟؟؟؟؟ معولا افراد نوب که گیمر نیستن ولی بازی میکنن .

اصلا میدونی نوب یعنی چی ؟ ای همینجوری میپرونی ؟ نصف این فروم با گوشی هم بازی میکنن. مثل خودم من و خیلی های دیگه که رو گوشیشون andriod باشه و یا iphone و ipod که ios .

دیگه تازگی ها هر کسی میاد یه نوب از خودش ول میکنه اصلا نمیدونه یعنی چی.

حداقل بگو casual gamer نه nooob

lol

اصلا میدونی نوب یعنی چی ؟ ای همینجوری میپرونی ؟ نصف این فروم با گوشی هم بازی میکنن. مثل خودم من و خیلی های دیگه که رو گوشیشون andriod باشه و یا iphone و ipod که ios .

دیگه تازگی ها هر کسی میاد یه نوب از خودش ول میکنه اصلا نمیدونه یعنی چی.

حداقل بگو casual gamer نه nooob

lol

جالبه ما تو هر زمینه ای از اصطلاح نوب استفاده میکنیم
یعنی هرکسی بخواد با موبایل خودش بازی کنه نوب حساب میشه :d
البته سونی و ماکروسافت هم با اصرار به بقای سخت افزاز فعلیشون و تکرار ip های قبلیشون سهم زیادی توکاهش درصد کنسول گیمرها دارن
گفتم معمولا :d . من خیلی هارو دیدم که از گیم سر در نیمارن ولی با گوشی بازی میکنن . نمونش بیشتر دوستام که گیمر نیستن و خارجی ها و بچه های کوچک .
ویرایش به casual gamer . خوب شد:d ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or