EA رکورد دار گینس شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
aAUz5tLCiegB7682oyRg2M-650-80.jpg

تصویر گرفته شده از روی ورژن 2020 کتاب گینس

حدود دو سال پیش بود که فاجعه Star Wars Battlefront II رقم خورد حالا در جدیدترین بروز رسانی کتاب گینس اسم EA و این بازی به واسطه این مسئله جاودانه شد . زمانی که انتقاد ها نسبت به سیستم جایزه دهی Battlefront II بالا گرفت یک نفر در ساب رددیت بازی پستی ارسال کرد که تا الان حدود 164 هزار Upvote شده در ادامه اکانت تیم کامیونیتی EA جوابی به این کاربر داد که باعث شد خشم کاربر ها بالا بگیره و این پست رو تبدیل به Downvote شده ترین کامنت رددیت با اختلاف شدیدا زیاد کنند 683000 نمره منفی که الان تبدیل به رکورد دار گینس در این ضمینه شده و از این جا میتونید اختلاف شدیدش رو هم با جایگاه دوم ببینید

خداروشکر فوتبال دوست نیستم :D
ولی بازم دلیل نمیشه هر سال بخرید! نمیشه نسخه چه میدونم 2017 رو دو سه سال بازی کنید و واسه یه آپدیت جزئی دوباره 60 دلار به اینا ندید؟! :D
در مورد التیمیت هم چیزای وحشتناکی شنیدم! یه جورایی بدترین نوع خرید درون برنامه‌ایه ولی خیلیا اصلا صداشون درنمیاد...لوت باکس‌ها رو هم بردارن، EA یه راه جدید پیدا می‌کنه...کلا یه تیم مخصوص همین دارن که راه‌های جدیدی برای گرفتن پول بیشتر از گیمرا پیدا کنن...
نه آفلاین باز که نیستیم، بعدشم تغییرات کمه هرسال ولی بدون تغییر نيست، درثانی وقتی جدیدش میاد سرورهای قبلی خالی میشه التیمیت که دیگه اصلا حال نمیده چون نه پلیری به اون صورت هست نه جذابیتی داره،

خداروشکر فوتبال دوست نیستم :D
ولی بازم دلیل نمیشه هر سال بخرید! نمیشه نسخه چه میدونم 2017 رو دو سه سال بازی کنید و واسه یه آپدیت جزئی دوباره 60 دلار به اینا ندید؟! :D
در مورد التیمیت هم چیزای وحشتناکی شنیدم! یه جورایی بدترین نوع خرید درون برنامه‌ایه ولی خیلیا اصلا صداشون درنمیاد...لوت باکس‌ها رو هم بردارن، EA یه راه جدید پیدا می‌کنه...کلا یه تیم مخصوص همین دارن که راه‌های جدیدی برای گرفتن پول بیشتر از گیمرا پیدا کنن...
هیچ توجیهی نمیشه کرد برای حرفت ، من خودم هم به شخصه توجیهی ندارم ولی با این حال خیلی وقته فیفا 20 رو پیش خرید کردم :|
اونم فقط به خاطر نقل و انتقالات جدید . بخش کرییر رو هم یه نیمچه تغییر دادن . فیفا استریت . جالبه بدونی باز فیفا 20 خوبه ، برای پیش خرید فیفا 19 فقط به قول شما یدونه اپدیت نقل و انتقالاتی رو داشتیم :D
من یکی از ارزوهام اینه به فیفا استراحت بدن و دیگه عرضه نکنن فعلا ، چون وقتی عرضه میشه ، به خاطر جو محیط و دوستان مجبوری پول خرج کنی و بخری ، چون هدفت تفریح و سرگرمی هست و در نتیجه دوستات رو هم نیاز داری و قتی اونا کوچ میکنن ، اوتوماتیک وار شما هم میری .
طرفدارا فوتبال تو ایران خیلی زیاده ، بازی فوتبالی هم یدونه پس داریم یدونه فیفا ، که اکثرا انتخاب فیفا هست ، به خاطر علاقه بیش از اندازه به فوتبال ، مردم مجبور وار به سمت فیفا میرن .
یکی از دلایل که فیفا اینجوری داره پول مفت میخوره هر سال ( طبق امار قبلی ، یادمه فقط از پرداخت درون برنامه ای التیمیت تیم حدودا نزدیک به 1 بیلیون درامد کسب کرده بودن تو فیفای قبلی ) ، اینه که بازار رقابتی زیادی وجود نداره .
یعنی شما الان بخوای بری یه سبک ورزشی مثل ریسینگ پیدا کنی و بازی کنی ، یک دنیا لیست جلو چشاته اما در مورد فوتبال ، دو گزینه ( در واقع 1 گزینه ) بیشتر نداری .
باید شرکتهای زیادی ورود کنن و این بازار رو از انحصاری بودن در بیارن .

در همین حین :

حالا برید هر سال بازی های سالانش رو بخرید !!!
ملت مجبورن اقا جان:D تو بازار بازی های ورزشی یه مونوپولی به شدت مزخرفی راه افتاده که به این زودیا درست نمیشه. فیفا الان تنها بازی ورزشیه که لایسنس و پرزنتیشن خوبی داره. از اونوز لیگ های کشورها هم دارن لایسنس انحصاری میفروشن که بدترش میکنه. 2k هم این وسط با بسکتبال رقیبی نداره و هرکاری خواست میکنه. ملت مجبورن بخرن چون بازی دیگه ای نیست تو بازار:D

آخرین ویرایش:
من اگه بخوام حساب کنم‌ از FIFA WORLD CUP 2010 هر سال فیفا رو ‌خریدم اون موقع بازی ۵۰ تومن بود که برا زمان خودش خیلی زیاد بود و از Fifa 15هم رلتم سمت خرید شریکی که بازی نهایتا ۷۰ تا ۸۰ باهام درمیمومد

پس منی که ۲۰۱۰ تا الان‌‌هر سال FIFA رو مبخرم هیچ دلیل عقلانی ندارم

و بدتر‌از اینی که از ۲۰۱۵ تا الان دارم برا یه ابدیت نقل انتقال هر سال FIFAرو میخرم و شاید بیشتر ۱۰۰ ساعت تو فیفا پلی میدم تو یه سال

برا ما فوتبال دوست ها نخریدن فیفا غیر ممکنه حتی ققط ابدیت نقل انتقال یا عوض شدن کیت باشه دلیل منطقی ندارم برا این کار

امسال حدافل یه ولتا گزاشته

در مورد فیفا و PES تنها راهش اینه که یه کمپینی راه بیفته که به EA و کونامی فشار بیارن تا انتشار این بازی ها از سالانه بودن در بیاد و حداقل تبدیل به هر دوسال یکبار بشه. هم میتونن تو هر نسخه تغییرات بیشتری ایجاد کنن و هم لازم نیست برای یه آپدیت نقل و انتقالات سالی 60 دلار پول بدن گیمرا

موندم کی اولین بار مد کرد که بازی های ورزشی باید هر سال بیاد :D فک کن اینقد این قضیه جا افتاده که مردم حاضرن 60 دلار (پول برابر با یک IP جدید که ممکنه یک استدیو بالا 4-5 سال روش زحمت کشیده باشه) رو بدن به یک بازی که کل تغییرش نسبت به سال قبلش این شده که انیمیشناش کمی روون تر شده، ترکیب تیما و نقل انتقالات جدید شده و آلتیمیت بهبود پیدا کرده.
60 دلار واسه چهار تا آپدیت داری میدی بماند از اون طرف هم بخش آلتیمیت، ولی از بس طبیعی شده این قضیه و طرفداراش باهاش کنار اومدن هیچ کس واسش مهم نیست. البته خیلیا هم هستن که اصلا تو فاز گیم نیستن و فقط فوتبال بازی میکنن و اهمیتی واسشون نداره 60 دلار پای یک بازی بدن هر سال.

تصور کنید 4 سال فیفا و PES ندن و بعد 4 سال کار کردن روی یک عنوان عرضه کننش چقد تحول ایجاد میشه توش و نصف باگا از بین میره، تو این 4 سال هم با آپدیتای رسمی تیما رو جدید کنن، مشکلات گیم پلی و باگا رو حل کنن مثل بقیه بازیا.
برای مثال حتی همین Battle Royale ـا با اینکه خیلیاشون وضعیت خوبی ندارن و Money Grab محسوب میشن هم صدبرابر از این نظر بهتر هستن، Pubg که جز قدیمیا هست از روز اول عرضه تا الان اگه ویدئوهاشو نگاه کنید زمین تا آسمون فرق کرده از بس آپدیت شده و پولی هم برای این آپدیتا از مردم گرفته نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or