EA در صدد ساخت DeadSpace جديد.

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

deadspace.jpg

درود.
اينطور كه به نظر مي آيد ، EA دوباره قصد ساخت Dead Space جديدي دارد .

EA در سايت Gamasutra ليستي براي استخدام يك كارگردان هنري ارشد ، يك صدابردار (كارگردان صدا) و يك VFX artist فرستاده است. نكته ي قابل توجه اين است كه در همه ي اين تقاضا ها جمله " DeadSpace Franchise " (سري بازي DS ) ديده ميشود.

متن توضيح تقاضا به شرح زير است:

"اين يك فرصت بزرگ براي شركت در ساخت يه فرنچايز بي نظير است. كانديداي مورد تاييد عاشق بازي هاي كامپيوتري بوده و شوق زيادي براي ساخت يك بازي در حد كلاس جهاني با درجه ي AAA است "

منبع

خبر بسیار خوبی بود. فقط کاش تنوع سلاح و لباس تو شماره بعدی بیشتر بشه و یه حالی به موجودات بیریختش بدن:d و یکم طراحیشونو بهتر کنن....یه کم هم مناطق رو متنوعتر کنن دیگه عالی میشه >:d<>:d<

نمیدونم چرا EA و visceral یه فکری بابت dante's inferno 2 نمیکنه اخه بازی با توجه به اخرش ادامه دار بود. حیفه بیخیالش بشه چون واقعا زیبا بود.

فن بوی Dead Space و آیزاک اومد. :d
فقط من یه چیزرو می دونم اگه بخوان DS جدید رو شبیه DS2 بسازن بازی وارد گرداب تکرار میشه.
چاكرتيم جوجه وحيد:d
مطمئن باش همون پيشرفتي رو كه بين نسخه 1 و 2 داشتن بين اين دو تا نسخه هم خواهند داشت!فقط خدا كنه مثل شماره 1 دو تا غول خفن هم تو بازي جا بدن كه جاشون توي نسخه 2 بدجوري خالي بود>:d<:d
ازش زیاد استقبال نمیکنم.:d
چون علاقه ای به سبک horror ندارم :d
سياوش اين فرق داره!همه چيزو با هم داره.اكشن هيجان انگيز و گرافيگ فوق العاده و صداگذاري بي نظير و ترس لحظه اي و شوكي و ...:d داستان خيلي خوب و البته يك جو گيرا كه به راحتي از پشت پي سي خودت ميري تو فضا:d
پس از دستش نده;)

همه چیز بازی در سطح خیلی بالایی بود.ولی تنها مشکلش به نظر من طراحی رو مخ بعضی دشمنها بود که بعضی موقعها میرفتن تو باگ و یه سختی بی مورد ایجاد میکردن.البته بعضیهاشون.

من كه با شماره 1 خيلي بيشتر حال كردم.بقيه رو نميدونم.

كاش اگه بسازن يك سري تغييرات اساسي بدن.نسخه 2 خيلي شبيه نسخه اول بود.
DS2 اندازه U2 پیشرفت کرده بود و شاید به جرات بشه گفت حتی بهتر و سازنده ها دقیقا تمام اشکالات شماره اول رو تصحیح کرده بودن. شماره اول رو برای بار دوم قبل از انتشار شماره جدید تموم کردم و این کارو از قصد انجام دادم تا دقیقا متوجه تغییرات بازی بشم و اگه که بازی تکراری می بود مطمئنا وسطش باید ولش می کردم چون اگه حس کنم که یه بازی برام تکراری شده و دیگه لذت نداره اسمش هر چی باشه رهاش می کنم و میرم سراغ بازیی که ازش لذت می برم (و البته شاید روزی برگردم و تمومش کنم) ولی این اتفاق هیچ موقع سر این بازی نیفتاد
اینم بگم که من ازین حوصله ها ندارم که هر بازیی رو دوبار برم و ترجیح میدم که یه چیز جدید رو تجربه کنم ولی این بازی ازون استثناها بود که نمی شد بهمین راحتی ازش گذشت

آخرین ویرایش:
بازی قشنگی بود، من نسخه ی 1 رو نتونستم پیدا کنم ولی یه انیمیشن کارتونی بود که داستانش مربوط به حوادث قبل از نسخه ی 1 بود رو دیدم و نسخه ی 2 رو بازی کردم. بازی هم اکشن خوبی داشت هم فضا سازیش خوب بود داستانشم جالب بود فقط یه کم رو طراحیه دشمناش کار کنن بهتره. کلا از سبک بازی های ترسناک مرموز مثل dead space خوشم میاد. این بازیم واقعا تو این نسل جای خیلی از بازی های ترسناک رو پر کرد وگرنه طرفدارای سبک horror تو این نسل از نبود یه بازی ترسناک خوب بد جوری رنج میبردن. کلا از ساخت نسخه ی 3 استقبال میشه.

ممنون برای خبر .
!فقط خدا كنه مثل شماره 1 دو تا غول خفن هم تو بازي جا بدن كه جاشون توي نسخه 2 بدجوري خالي بود
دقیقا ! این جوری خیلی هیجان بازی بیشتر میشه .
هر چند که غول اخر شماره ی 1 خیلی ضعیف بود ( به نظر من )

بسیار خبر خوبی بود، هر چند که یه جورایی مشخص بود که Dead Space رو قرار نیست رهاش کنند...

اون جمله ای هم که یکی از بچه ها گفته بود که DS یه تنه سبک Horror رو تو نسل فعلی ساپورت می کنه به شدت هستم...
23t06dg.gif

هر چقدر اهریمن مقیم 5 اکشن بود و غیرترسناک،هرچقدر تپه خاموش 5 مزخرف بودو آبروریزی و هر چقدر بدون دووم سماق مکیدیم تو این نسل،فضای مرده چه اولیش و چه دومیش رسما از شاهکارهای این نسل بودن و اساسی ترسوندنمون...امیدوارم سرو تهشو تو 3ببندن چون بازی اونقدرا هم پتانسیل نداره...زیادم انگولکش کنن و تغییرات توش بدن دیگه فضای مرده نیست.

سياوش اين فرق داره!همه چيزو با هم داره.اكشن هيجان انگيز و گرافيگ فوق العاده و صداگذاري بي نظير و ترس لحظه اي و شوكي و ... داستان خيلي خوب و البته يك جو گيرا كه به راحتي از پشت پي سي خودت ميري تو فضا
پس از دستش نده

ناصر من DS2 رو بازی کردم ولی بیشتر از 5 چپتر متاسفانه نتونستم ادامه بدم .....با اینکه ترسی مانند SH نداشت و شوک آور بود همش و اکشنشم خوب بود ولی نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ...:( :-s
ولی احترام میذارم به بازی و طرفدارانه پرشمارش
در کل امتیازات فو ق العاده ای گرفت و تو سبکه خودش یکه تازه و سبکه horro یه تکونه اساسی تو این نسل داد ولی من زیاد ازش خوشم نیومد ( به هر حال هر کسی یه تعداد علایق خاصه خودشو داره داش ) ....b-)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or