EA در حال ساخت غول RPG

Sweet Jesus

کاربر سایت
Electronic Arts امروز اعلام کرد قصد دارد با ادغام دو استودیوی BioWare (سازنده Mass Effect و Star Wars: The Old Republic) و Mythic Entertainment (سازنده Dark Age of Camelot و Warhammer Online) یک استودیوی جدید ایجاد کند که توسط Ray Muzyka اداره خواهد شد.

EA قصد دارد با این‌کار یکی از قوی‌ترین استودیوهای MMO و RPGساز دنیا (یا یک ماشین پول‌سازی؟) را ایجاد کند و به نظر می‌رسد وجود دو نام Mythic و BioWare به تنهایی برای کامل‌کردن این هدف کافی باشد.

ea-logo.png

در مورد mass effect هم باید گفت که RPG توی JRPG خلاصه نمیشه و این بازی هم یک Action RPG کامل بود. مشکل خیلی از دوستان اینجا هست که تنها RPG رو توی سبک JRPG خلاصه میکنند در صورتی که ما سبک های دیگه ای مثله Action RPG و TRPG و ... داریم!
شما احتمالا چیزی به اسم Classic RPG به گوشت خورده ؟ چیزی که بهش یه RPG واقعی میگن این سبک هست نه اون اراجیفی مثل JRPG یا Action RPG :smile:

شما احتمالا چیزی به اسم Classic RPG به گوشت خورده ؟ چیزی که بهش یه RPG واقعی میگن این سبک هست نه اون اراجیفی مثل JRPG یا Action RPG :smile:
البته سلیقه های مختلف طبع های متفاوتی رو ایجاد میکنه و همین امر باعث میشه که یه نفر JRPG رو خیلی بیشتر از به قول شما کلاسیک دوست داشته باشه! اراجیف هم فکر میکنم کمی بی انصافی باشه چون هر شکلی از RPG زیباهایی خودش رو داره. از تمام این حرفها گذشته در مورد mass effect باید بگم شاید حق با شما باشه و من چیزی در مورد Classic RPG چیزی ندونم ولی باز هم منبع صحبت های من سایتهایی هستند که این بازی رو در زیر مجموعه ی Action RPG قرار دادند دوست عزیز :)

شما سعی کن به نظرات و سلایق دیگران احترام بزاری اگر تو خوشت نمیاد دلیل نمیشه راحت به هر چیزی توهین کنی:biggrin1:

البته در قیاس با Classic RPG میگم که این سبک ها زیاد قوی نیستن...ولی طرفدار های خاص خودشون دارن.:)

شما سعی کن به نظرات و سلایق دیگران احترام بزاری اگر تو خوشت نمیاد دلیل نمیشه راحت به هر چیزی توهین کنی:biggrin1:
حسام کتک میخوری ها :دی :دی

البته در قیاس با Classic RPG میگم که این سبک ها زیاد قوی نیستن...ولی طرفدار های خاص خودشون دارن.:)
نمیدونم بحث در مورد این که قدرت هر بازی چطور مشخص میشه اینجا مجاز هست یا نه ولی اگر حتی پارامتری هم بخواهیم به قدرت یک بازی اشاره بکنیم باز هم کلاسیک با ژاپنی کلی تفاوتها داره! در هر صورت گیم پلی ها و البته گرافیک های از برخی لحاظ متفاوت هستند و ... . از نظر من JRPG بیشتر شبیه به انیمه میمونه... ! JRPG سبک خیلی قشنگی هست البته باز هم میگم هر سبک سلیقه هایی رو میطلبه! من با JRPG و شما یحتمل با Classic RPG به قول خودتون لذت میبرید... !

:laughing::laughing:
اولین باری بود دیدم تو فروم یکی به جواد تیکه انداخت :-":laughing::laughing:
==
به نظر من اگه EA کلی بازیه بد داده ، کلیم بازیه خوب داده...
بازیه خوبی از آب در میاد... چون سایه های سنگینی روشه...

:laughing::laughing:
اولین باری بود دیدم تو فروم یکی به جواد تیکه انداخت :-":laughing::laughing:
==
به نظر من اگه EA کلی بازیه بد داده ، کلیم بازیه خوب داده...
بازیه خوبی از آب در میاد... چون سایه های سنگینی روشه...
از این حرفا زیاد شنیدیم بخصوص برای گاد فادر 2 ، EA اگر ناشر بشه خو به نام اون می خوره اون بازی ، واس همینه میگی بازیهای خوب هم زیاد داده . مثلا بگیم Crysis . کرایسیس EA فقط ناشر بوده و بس ( البته اگر یه بازی خوب بخوای حسابش کنی .. ) :D و البته بازی زیبای Mass Effect هم که ساخته ی استدیوی Bioware بود و ناشرش فقط این EA بود :))

از این حرفا زیاد شنیدیم بخصوص برای گاد فادر 2 ، EA اگر ناشر بشه خو به نام اون می خوره اون بازی ، واس همینه میگی بازیهای خوب هم زیاد داده . مثلا بگیم Crysis . کرایسیس EA فقط ناشر بوده و بس ( البته اگر یه بازی خوب بخوای حسابش کنی .. ) :D و البته بازی زیبای Mass Effect هم که ساخته ی استدیوی Bioware بود و ناشرش فقط این EA بود :))
Dead Space و Mirrors Edge و Bad Company و Boom Blox و اين همه بازي ورزشي با كيفيت مثل FIFA و Fight Night پس چي هستند :biggrin1: ؟ حتي همين MMO اين شركت يعني WAR از خيلي جهات يك MMO عالي به حساب مياد اما نتونسته با WOW رقابت كنه.
بعدشم Bioware زير مجموعه EA نه يك شركت Third Party كه EA فقط باهاش قرارداد نشر بسته باشه.

کل عنوان های EA چندتاس ؟ که مثلا فوقش 20 تا عنوان خوب از استدیو های خودش داشته باشه ؟
پ.ن : دیگه برای همه ثابت شده شاهکاری هایی هم مثل Mirrors Edge هم چنان باگ هایی دارن که برطرف نشده

امیر حرفای مجید ( EZHDEHA ) رو میزنی . آخرش هم سینا ترکوندش خودش گذاشت رفت :D !
موضوع اینه که خود سینا هم تو یه عملیات انتحاری منفجر شد رفت :دی
راستی در مورد مس افکت شاید lvl up خفن نداشته باشه ولی خب از امکانات Unreal Engine چه توقعی میشه داشت؟ Bioware دنیایی مستقل از جنگ ستارگان را خلق کرد که به همان اندازه عمق داشت کاری که بازی‌ها و فیلم‌های Sci-Fic بعد از 2000 حتی یه اپسیلون هم بهش نزدیک نشده بودن، گیم‌پلی هر چقدر هم که سطحی باشه بازم به هدف نقش‌آفرینی (آزادی عمل در یه دنیای کامل) رسیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or