EA در حال ساخت غول RPG

Sweet Jesus

کاربر سایت
Electronic Arts امروز اعلام کرد قصد دارد با ادغام دو استودیوی BioWare (سازنده Mass Effect و Star Wars: The Old Republic) و Mythic Entertainment (سازنده Dark Age of Camelot و Warhammer Online) یک استودیوی جدید ایجاد کند که توسط Ray Muzyka اداره خواهد شد.

EA قصد دارد با این‌کار یکی از قوی‌ترین استودیوهای MMO و RPGساز دنیا (یا یک ماشین پول‌سازی؟) را ایجاد کند و به نظر می‌رسد وجود دو نام Mythic و BioWare به تنهایی برای کامل‌کردن این هدف کافی باشد.

ea-logo.png

نه که بقیه کمپانی ها برای امور خیریه بازی میسازن !
مگه من میگم واسه پول نیست ولی حداقل کیفیت دارن بازیهای که به فکر ملت باشن حداقل که اونم نیستن
شما ببین تو این چند ماه چقدر گند زده این EA از LORD OF THE RING گرفته تا GODFATHER 2 من که میدونم فردا EA یه بازی معرفی می کنه از این 2تا شرکت 9 ماه بعدم ریلیسش میکنه

مگه من میگم واسه پول نیست ولی حداقل کیفیت دارن بازیهای که به فکر ملت باشن حداقل که اونم نیستن
شما ببین تو این چند ماه چقدر گند زده این EA از LORD OF THE RING گرفته تا GODFATHER 2 من که میدونم فردا EA یه بازی معرفی می کنه از این 2تا شرکت 9 ماه بعدم ریلیسش میکنه

برای همین EA هرچی کمپانی دره پیت داشت تعطیل کرد رفت غول خرید...

آخه چرا Bioware باید با دستهای EA نجس بشه؟... چرا؟... من خواب های خوبی برای Mass Effect 2 دیده بودم... ای بابا تو عمرمون با یه بازیه RPG حال کرده بودیم ها... اه

خیر؛ سـKـس هم داشت که خیلی جذاب می‌کرد و یکی از شاخص‌های اصلی هر بازی خوب اینه که از اینا داشته باشه؛ TPS هم نبود با اون Combat System افتضاحش :دی

حالا هر چی! :biggrin1:... Action RPG بود دیگه... در هر صورت بازیه بسیار بسیار زیبایی بود.
خیر؛ سـKـس هم داشت که خیلی جذاب می‌کرد و یکی از شاخص‌های اصلی هر بازی خوب اینه که از اینا داشته باشه؛ TPS هم نبود با اون Combat System افتضاحش
یه ضرب المثل بود که آخرش "است" داشت... اون خیلی به شما میاد.

EA و RPG... ! خوبه...! هیچ حرفی نمیشه زد تا اطلاعات بیشتری داشته باشیم!

در مورد mass effect هم باید گفت که RPG توی JRPG خلاصه نمیشه و این بازی هم یک Action RPG کامل بود. مشکل خیلی از دوستان اینجا هست که تنها RPG رو توی سبک JRPG خلاصه میکنند در صورتی که ما سبک های دیگه ای مثله Action RPG و TRPG و ... داریم!

تروخدا این حرف تکراری رو در مورد EA نزن :biggrin1: همه می‌دونن EA رویش در مورد پول‌سازی به قیمت افت کیفیت رو عوض کرده.
یک نمونه ی موفق لطفا !
[ GF II با اون همه کبکبه و دبدبه دیدیم که حرف شما رو کاملا تصدیق کرد :) ]
پ.ن : امیر حرفای مجید ( EZHDEHA ) رو میزنی . آخرش هم سینا ترکوندش خودش گذاشت رفت :D !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or