EA حرف هایش را پس گرفت، Frostbite 3 می تواند بر روی WiiU اجرا شود

Pythonistas

کاربر سایت
ea-logo.jpg

شرکت Electronic Arts اعلام کرد که خیلی چیزها برای WiiU خواهد آمد، EA چندی پیش اظهار کرده بود که Frostbite 3 و تمام بازی های در حال توسعه با این موتور بر روی کنسول Wiiu ناسازگار است، به نظر این کمپانی حرف های خود را پس گرفته است، معاون اجرایی رئیس شرکت EA آقای Patrick Söderlund در این باره اظهار کرد، موتور Frostbite 3 با کنسول WiiU سازگاری دارد، ولی اجرایی ساختن این موضوع فعلا در اولویت اول شرکت نیست.
به هر حال اجرایی ساختن Frostbite 3 بر روی WiiU غیر ممکن نیست، هرجا گیمر باشد، ما هم آنجا هستیم. این به معنی "چندوجهی بودن" است .

در این نقطه، باتوجه به این که Electronic Arts مشاهده می کرد که شریک تجاری خود مایکروسافت از مواضع خود در مورد DRM کوتاه آمده و متعاقبا حق انتخاب بازی بیشتری برای گیمرها پس از حذف قوانین بازی های دسته دوم به وجود آمده است، Electronic Arts شاید با توجه به این واقعیت ها، اظهارات قبلی خود در مورد WiiU را خطری برای تصمیم گیری مالی و تجاری خود می بیند.

http://wiiudaily.com/2013/07/ea-on-frostbite-3-wii-u/

جدا این EA چش هست نه به اون اول کاری نه به الان
به نظرم فروش wiiu بیاد بالا با انتشار انحصاری ها ساپورت خیلی خوبی رو میتونه بگیره چون ایده های خیلی بهتری نسبت به کنسول دیگه داره
جالبه اونهایی که تا دیروز نینتندو رو میکوبیدن الان صداشون در نمیاد =))
مهدی ما همچنان میکوبیم:دی

دلیل نفرت من از نینتندو بخاطر رزیدنتاییه که لایسنس کرد:دی

بقیه بکنار،اثن نمیتونم قبول کنم ریمیک و زیرو رو لایسنس کرد:|

اثن نینتندو رو میشنوم فقط فک میکنم ماریوعه و بس:دی

البته مهدی نینتندو کنسولای خوبی میسازه ،بدرد پسرم میخوره:دی(!)(البته در سنین 2تا 7 سالگی:دی

مهدی ما همچنان میکوبیم:دی

دلیل نفرت من از نینتندو بخاطر رزیدنتاییه که لایسنس کرد:دی

بقیه بکنار،اثن نمیتونم قبول کنم ریمیک و زیرو رو لایسنس کرد:|

اثن نینتندو رو میشنوم فقط فک میکنم ماریوعه و بس:دی

البته مهدی نینتندو کنسولای خوبی میسازه ،بدرد پسرم میخوره:دی(!)(البته در سنین 2تا 7 سالگی:دی
اشتباهت همین جاست دیگه
مردونه دو تا بازی بهت معرفی کنم میری بازی کنی یا نه ؟ میخوام بهت بگم بازی سخت و قشنگ یعنی چی :d
مطمئن باش اگر لایسنس نمیکرد اصلا نمیومدن ;)

اشتباهت همین جاست دیگه
مردونه دو تا بازی بهت معرفی کنم میری بازی کنی یا نه ؟ میخوام بهت بگم بازی سخت و قشنگ یعنی چی :d
مطمئن باش اگر لایسنس نمیکرد اصلا نمیومدن ;)

بیخیال مهدی،تو چرا اینو میگی:دی

یعنی چی اثن نمیومدن؟:دی حالا من فن شدید سونی،تو فن شدید نینتندو،قبول کن شرکتی مث نینتندو که محصولش کم آورد مجبور بود واسه بالا آوردن یتکونی بخودش بده:دی این حرکتم یه تکون بود:دی

بازی؟:دی آره بگو برم به پسرم بده بازی کنه:دی

بیخیال مهدی،تو چرا اینو میگی:دی

یعنی چی اثن نمیومدن؟:دی حالا من فن شدید سونی،تو فن شدید نینتندو،قبول کن شرکتی مث نینتندو که محصولش کم آورد مجبور بود واسه بالا آوردن یتکونی بخودش بده:دی این حرکتم یه تکون بود:دی

بازی؟:دی آره بگو برم به پسرم بده بازی کنه:دی

تو که باباشی نمیتونی بازی کنی چه برسه به اون :d

Donkey Kong Country Returns - Wikipedia, the free encyclopedia

یک دونه هم Red Steel 2 بازی کن

بازی فان هم میخوای Rabbids go home خیلی شاخ

luigi mansion نسخه ی گیم کیوب رو حتما با امولاتور بازی کن خیلی متفاوته

تو که باباشی نمیتونی بازی کنی چه برسه به اون :d

Donkey Kong Country Returns - Wikipedia, the free encyclopedia

یک دونه هم Red Steel 2 بازی کن

بازی فان هم میخوای Rabbids go home خیلی شاخ

luigi mansion نسخه ی گیم کیوب رو حتما با امولاتور بازی کن خیلی متفاوته
من فک کردم یچیزی مث رزیدنتای نینتندو نشونم بدی مهدی:|

من چرا باید کریتوس و اینارو ول کنم بشینم با دوتا میمون سر و کله بزنم مهدی؟:دی

خو پسرم خیلیم خوبه واسش:دی رو روحیشم تاثیر منفی نمیزاره:دی

این دوست بالاییمون با سخنان گهربارش دنیای سرگرمی رو منقلب کرد اصلا. :d

میخوای تورم منقلب کنم؟
yahoo_1.gif

من عضوی از همین دنیای سرگرمیم، پس موفق به منقلب کردن من هم شدی؛ پسرم.

آخرین ویرایش:

رزدینت اویل ها رو من بعد از نسخه ی 3 از هیچ کدومش خوشم نیومد مخصوصا شماره 6 که یعنی اگر میگفتی تیکن بیشتر بهش می اومد
آشغال به بلندای رشته کوه های تبت
اون بازی ها رو بازی کن مخصوصا DK و Luigi مخصوصا luigi که توی روز اول 640000 تا فروش داشت

دیگه دوران رزیدنت مزیدنت به سر رسید.اگه کپکام رو چیز خور نمی کردند RE:R هم تو انحصار پسر شما بود!!!

بعداً بهم بگو من چرا باید زلدا رو ول کنم برم سراغ کریتوس تا منم جواب سوالتونو بدم!!

یه بازی من سراغ دارم(Red Steel2 هم کم چیزی نیست ها!)که بچه تو به قول سیاست مدارهای آمریکایی یه قاتل حرفه ای می کنه
MADWORLD

اتفاق از این قراره که موتور همون FB2ه . از کجا فهمیدم ؟ تمام آنالیزای تکنیکی موتور FB2 روی WIIU با نرخ فریم متوسط اجرا شدن ودر FB3 تمام آنالیزگرا تایید کردن امکان پذیر نیست چرا ؟ چون این کنسول کشش و ساپورت انجین این موتور رو نداره .

مثل این میمونه که کرایسیس 3 به طور مثال بر روی DX10 و تنظیمات low اجرا بشه .

حالا چرا ea گفته در اولویت نیست و حرفشم کاملا صحیحه . چون باید تنظیمات fb3 رو برای این کنسول هم پایین بیاره هم کاری بکنه که زیاد تابلو نشه . یه جورایی باید انجین و ریزه کاریا رو برای این کنسول LOW کنه .

و مطمئن باشید نیتندو جیباشو پر کرده و گفته به هر طریقی شده این موتور رو ساپورت WIIU کن آبروم در خطره .

به خدا فن بازی در نمیارم و کنسول دوست داشتنی ایه ولی قبول کنید برای این نسل نینتندو خودش باعث شد مضحکه دست EA و کمپانیای دیگه بشه . اگه از اول قدمشو محکم بر میداشت EA التماسشم میکرد .

دوستان این موتور بر روی این کنسول تقریبا مثل یه شبیه ساز خواهد بود و نباید لنتظار مقایسه با کنسولهای دیگرو داشته باشید .

اتفاق از این قراره که موتور همون FB2ه . از کجا فهمیدم ؟ تمام آنالیزای تکنیکی موتور FB2 روی WIIU با نرخ فریم متوسط اجرا شدن ودر FB3 تمام آنالیزگرا تایید کردن امکان پذیر نیست چرا ؟ چون این کنسول کشش و ساپورت انجین این موتور رو نداره .

مثل این میمونه که کرایسیس 3 به طور مثال بر روی DX10 و تنظیمات low اجرا بشه .

حالا چرا ea گفته در اولویت نیست و حرفشم کاملا صحیحه . چون باید تنظیمات fb3 رو برای این کنسول هم پایین بیاره هم کاری بکنه که زیاد تابلو نشه . یه جورایی باید انجین و ریزه کاریا رو برای این کنسول LOW کنه .

و مطمئن باشید نیتندو جیباشو پر کرده و گفته به هر طریقی شده این موتور رو ساپورت WIIU کن آبروم در خطره .

به خدا فن بازی در نمیارم و کنسول دوست داشتنی ایه ولی قبول کنید برای این نسل نینتندو خودش باعث شد مضحکه دست EA و کمپانیای دیگه بشه . اگه از اول قدمشو محکم بر میداشت EA التماسشم میکرد .

دوستان این موتور بر روی این کنسول تقریبا مثل یه شبیه ساز خواهد بود و نباید لنتظار مقایسه با کنسولهای دیگرو داشته باشید .
ٍEA با شما تماس گرفته نرخ فریم رو گفته؟ منظورتون اون تحلیلگر مشهور گیمه آنالیزوره اون؟ کرایسیس 3 روی Wii U ساخته شد و خود یرلی تایید کرد چیزی فوق‌العاده‌ای بوده بعد هم خود EA اجازه انتشار بازی رو نداد. BF 3 هم روی Wii U ساخته شد ولی باز EA بازی رو کنسل کرد و قول نسخه 4 رو داد مصاحبه‌هاش است. عجب نینتندو شد شیطان صفت و جیب پر کن. یک حرفی بزنید بعدش نیایید بگید فلانه قبلا می‌گفتید کنسول توان اجرا موتور رو نداره حالا شد پول پای حرفتون وایستید هی نگید فلان FB برروی گوشی‌ها همراه هم اجرا میشه ربطی هم به سخت افزار نداره.
سال 2011 کنفرانس نینتندو مدیرعامل سابق EA آمد گفت شراکت بی‌سابقه‌ای با نینتندو در تاریخ خواهیم داشت بعد زد زیر حرفش تمام صحبت‌هاشون هست.
نکنه شما این موتور روی Wii U دید که می‌گید شبیه‌ساز به خدا هیتر بازی هم حدی داره اندازه داره نظر غیرمنظقی حد و اندازه داره.

ٍEA با شما تماس گرفته نرخ فریم رو گفته؟ منظورتون اون تحلیلگر مشهور گیمه آنالیزوره اون؟ کرایسیس 3 روی Wii U ساخته شد و خود یرلی تایید کرد چیزی فوق‌العاده‌ای بوده بعد هم خود EA اجازه انتشار بازی رو نداد. BF 3 هم روی Wii U ساخته شد ولی باز EA بازی رو کنسل کرد و قول نسخه 4 رو داد مصاحبه‌هاش است. عجب نینتندو شد شیطان صفت و جیب پر کن. یک حرفی بزنید بعدش نیایید بگید فلانه قبلا می‌گفتید کنسول توان اجرا موتور رو نداره حالا شد پول پای حرفتون وایستید هی نگید فلان FB برروی گوشی‌ها همراه هم اجرا میشه ربطی هم به سخت افزار نداره.
سال 2011 کنفرانس نینتندو مدیرعامل سابق EA آمد گفت شراکت بی‌سابقه‌ای با نینتندو در تاریخ خواهیم داشت بعد زد زیر حرفش تمام صحبت‌هاشون هست.
نکنه شما این موتور روی Wii U دید که می‌گید شبیه‌ساز به خدا هیتر بازی هم حدی داره اندازه داره نظر غیرمنظقی حد و اندازه داره.

میشه بفرمایید مشخصات سخت اقزاری این کنسول چیه ؟ همینطور کنسولهای نسل آینده ؟؟ ببین عزیز من معجزه نمیشه کرد . موبایل چیه ؟ یه حرفی بزن بگنجه .

من هیچوقت کیفیتو فدای کمیت نمیکنم . من دلم میخواد کنسول نسل آینده فاکتوراش با بازیهای نسل بعد بخونه . بحث گرافیکیه و نینتندو WIIU از این بابت داره عقب میوفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or