EA توضیح داد که چرا PS3 Red Alert 3 نخواهیم داشت

REZA TAEL

کاربر سایت
EA توضیح داد که چرا آن ها طرحی برای ریلیز Command & Conquer: Red Alert 3 بر روی PS3 ندارند.در این رابطه گفتند: "کنسول سونی برای سازمدگان بسیار بیگانه و سخت است"

Red Alert 3 , اولین Red Alert در هفت سال, وقتی که خبر ساخت آن اعلام شد , ابتدا برای پلتفرم های PC , X360 و PS3 بود.اما ناشر EA , نسخه ی PS3 را بدون توضیحی متوقف کرد.

وقتی سایت VideoGamer به دیدن UK HQ کمپانی EA برای مقداری Hnads-On بر روی عنوان رفت, تولید کننده EALA آقای Amer Ajami به آنها گفت که وقتی که ساخت بازی شروع شد , سازندگان فهمیدند که این موتور بازی سازی مناسب با کنسول PS3 نیست.

او گفت:"ما در واقع قبلا بازی را برای PS3 اعلام کرده بودیم اما آن موقع ما هنوز در حال کار بر روی بسیاری اکتشافات فنی معماری بودیم.PS3 کنسول قدرتمندی است اما همان طور که شما میدانید بسیار بیگانه و سخت برای سازندگان است و موتور بازی سازی ما در این زمان برای PS3 طراحی نشده است."

به هر حال هنوز امیدی برای طرفداران Red Alert که PS3 دارند , است.Ajami گفته که EALA "ممکن است به عقب بر گردد و چیزی با PS3 بعدا انجام دهد."

منبع

سلام
هر چند که C & C را فقط باید رو PC حالشو برد:d اما
نمیدونم چرا اینا تفره میرند و چرت میگن!(خوب اگه پول گرفتی میخوای نسازی بگو نمیسازم):d
دیگه فکر کنم خیلی وقته ثابت شده که ساختن بازی برای ps3 سخت نیست!

سلام
هر چند که C & C را فقط باید رو PC حالشو برد:d اما
نمیدونم چرا اینا تفره میرند و چرت میگن!(خوب اگه پول گرفتی میخوای نسازی بگو نمیسازم):d
دیگه فکر کنم خیلی وقته ثابت شده که ساختن بازی برای ps3 سخت نیست!
عزیز دلم مایکروسافت که پول مفت ندارد بیاد و برای بازی پول بده که 100000 هم روی کنسولش نمیفروشه:laughing: این حقیقتی است که بعضی از موتور ها مناسب بازیسازی برای ps3 نیستند و اگر شرکتی نخواهد بازی را با هزار باگ و مشکل دیگر برای یک کنسول عرضه نکند میگویی مایکروسافت پول داده:eek: در حالی که این از سیاستهای آن شرکت است.
استدعا دارم هر مساله ای که پیش میاید به پول مایکروسافت ربطش ندهید چون آدم بشدت خنده اش میگیرد:laughing:

در سخت بودن بازی سازی برای ps3 شکی نیست و اثبات این مساله هم تاخیر خوردن بیشتر بازی های مولتی پلتفورم هست ولی شاید دلیل اصلی چیزی جز این باشه چون هر چه قدر هم که سخت باشه ولی شدنی هست شاید نتیجه بهتری هم بده ولی همه می دونیم که ea در وهله اول به دنبال منافع خودش هست تا بازیباز ها!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or