EA بی پروا TAKE TWO را می خرد.

mohammd007

کاربر سایت
مثل اینکه قرار EA در ازای حدود 2بیلیون دلار این شرکت را بخره.ارزش هر سهم هم 25 دلار قرار داده.
ویرایش:چنای اقای 619 مطالب درست و تکمیلی را در همین صفحه توضیح دادند.
منبع:http://www.n4g.com/industrynews/News-115202.aspx
پ.ن:اگه غلطه بهم بگید.
پ.ن2:در راستای خوابیدن بخش اخبار سایت می خوام خودم هم یکم تلاش کنم.
پ.ن3دیگر دوستان نیز تلاش کنند تا دوباره بتونیم بخش اخبار را به حالت قبل (به صورت تقریبا به روز)در بیاریم.

آخرین ویرایش:
اتفاقا کاملا برعکسه اگر EA کنسول بزنه هر ده سال یه بار کنسول جدید عرضه میکنه چرا؟
چون الا همه ی شرکت ها سر هر کنسولی که فروش میره اندی تومن ضرر میکنن که این ضرر تو اوخر 2006 یا 2005 که این کنسول ها عرضه شده بودن بیشتر بود و اکثر سودی که این شرکت ها میکنن سر بازی های که رو اون کنسول ها فروش میره و البته لوازم جانبی حالا وقتی EA کنسول بزنه هر چی بیشتر از زمان عرضه ی کنسولش بگزره مقدار تموم شده ی قیمت کاهش میابه و بازی ها و لوازم جانبیش هم بیشتر میشه و از اون جایی که EA خیلی پول دوسته حاضر نمیشه از اون کنسولی زده دست بکشه مگر این که مجبور بشه
قضیه اینه که EA دیگه اصلا مثل سابق نیست و یک عنوان بدرد بخور نداره مگر اینکه Microsoft و Sony استعفا بدن جلوش تمام بازیهای دنیا هم Exclusive for Ea بشن که دیگه کلا بنظر من نسل هر چی کنسول و گیم منقرض میشه و حقیقتش من یکی که مجبور نیستم بازی میکنم خیلی راحت میبوسمش میزارم کنار میرم دنبال زندگیم .. این چیزی که شما گفتی در صورتی شدنیه که Microsoft و اینا نباشن و EA هم هر وقت عشقش بکشه کنسول جدید بده بیرون! اتفاقا با این کارش جلوی پیشرفت صنعت هم میگیره که حالا مثلا چهار تا بازی آشغالی مثل fifa و nfs فروش کنه .. !

پ.ن: اگه اینجور که شما میگی باشه که EA ورشکست میشه میره .. چون هر 10 سالی یه بار منتشر میشه و سه ابر کنسول دیگه هم وجود دارن که هر 5-6 سالی یه بار کنسول میدن بیرون و اگه بخواد رقابتی بین اینا باشه درستش اینجوریه چون Exclusive موندن چهارتا دونه بازی دلیل بر موفق شدن یه کنسول آماتور نمیشه ..
مطمئن باش اگر take 2 جواب مثبت بده دیگه بازی نمیمونه که سونی و مایکرو با اونا بخوان با EA رقابت کنن اون جوری مایکرو و سونین که باید گفت با چهار تا اکسکلوسیو نمیتونن کاری بکنن
الان خیلی بیش از حد EA رو بزرگ کردی .. Gta IV و Bioshock و Mafia 2 و خیلی های دیگه که Rockstar و بقیه در دست ساخت دارن،خیلی (خیلی) بیشتر از 2-3 بیلیون دلار ارزش دارن ..

Last edited by a moderator:
قضیه اینه که EA دیگه اصلا مثل سابق نیست و یک عنوان بدرد بخور نداره مگر اینکه Microsoft و Sony استعفا بدن جلوش تمام بازیهای دنیا هم Exclusive for Ea بشن که دیگه کلا بنظر من نسل هر چی کنسول و گیم منقرض میشه و حقیقتش من یکی که مجبور نیستم بازی میکنم خیلی راحت میبوسمش میزارم کنار میرم دنبال زندگیم .. این چیزی که شما گفتی در صورتی شدنیه که Microsoft و اینا نباشن و EA هم هر وقت عشقش بکشه کنسول جدید بده بیرون! اتفاقا یا این کارش جلوی پیشرفت صنعت هم میگیره که حالا مثلا چهار تا بازی آشغالی مثل fifa و nfs فروش کنه .. !

پ.ن:فعلا که هیچ کنسولی در کار نیست ولی اگه اینجور که شما میگی باشه EA بخواد هر ده سالی یه بار کنسول بده بیرون که ورشکست میشه میره .. چون سه کنسول دیگه هم وجود دارن و مجبوره باهاشون رقابت داشته باشه (یعنی هر 5-6 سالی یه بار کنسول بده بیرون) چهار تا بازی Exclusive هم دلیل بر موفق شدن یه کنسول آماتور نمیشه ..
مطمئن باش اگر take 2 جواب مثبت بده دیگه بازی نمیمونه که سونی و مایکرو با اونا بخوان با EA رقابت کنن اون جوری مایکرو و سونین که باید گفت با چهار تا اکسکلوسیو نمیتونن کاری بکنن;)

قضیه اینه که EA دیگه اصلا مثل سابق نیست و یک عنوان بدرد بخور نداره مگر اینکه Microsoft و Sony استعفا بدن جلوش تمام بازیهای دنیا هم Exclusive for Ea بشن که دیگه کلا بنظر من نسل هر چی کنسول و گیم منقرض میشه و حقیقتش من یکی که مجبور نیستم بازی میکنم خیلی راحت میبوسمش میزارم کنار میرم دنبال زندگیم .. این چیزی که شما گفتی در صورتی شدنیه که Microsoft و اینا نباشن و EA هم هر وقت عشقش بکشه کنسول جدید بده بیرون! اتفاقا با این کارش جلوی پیشرفت صنعت هم میگیره که حالا مثلا چهار تا بازی آشغالی مثل fifa و nfs فروش کنه .. !

پ.ن: اگه اینجور که شما میگی باشه که EA ورشکست میشه میره .. چون هر 10 سالی یه بار منتشر میشه و سه ابر کنسول دیگه هم وجود دارن که هر 5-6 سالی یه بار کنسول میدن بیرون و اگه بخواد رقابتی بین اینا باشه درستش اینجوریه چون Exclusive موندن چهارتا دونه بازی دلیل بر موفق شدن یه کنسول آماتور نمیشه ..

الان خیلی بیش از حد EA رو بزرگ کردی .. Gta IV و Bioshock و Mafia 2 و خیلی های دیگه که Rockstar و بقیه در دست ساخت دارن،خیلی (خیلی) بیشتر از 2-3 بیلیون دلار ارزش دارن ..
شما GTA و bioshockو miafiaرو خیلی بزرگ کردی...

واجب شد یه لیست تقریبا نه کامل از بازیهای T2 بزارم تا مشخص بشه :

Midnight Club : LA
L.A Niore
Gta IV
Bioshock
Mafia II
Duke Nukem Forever
Bully : Scholarship Edition (X360 & Wii Version
یک Untitled Western Shooter هم هست که Rockstar در دست ساخت داره ..

کلا یه حساب سر انگشتی کنین میبینین این عنوانها خیلی بیشتر از اون مبلغ پشنهادی EA میارزه و البته T2 با این عنوانهای شاخی که در دست ساخت داره خودش بهترین سودآوری رو میتونه در کوتاه ترین مدت داشته باشه و هیچ گونه نیازی به EA نیست مگر اینکه رقم مبلغ بره بالاتر .. (که بعیده)
شما GTA و bioshockو miafiaرو خیلی بزرگ کردی...

مطمئن هستين كه مبلغ پيشنهادي همين هستش؟:confused:
اينكه خيلي كم هستش.
من يكجا شنيده بودم مبلغ پيشنهادي براي خريد Epic Games تقريبا اينقدر بود.در حالي كه اون شركت نسبت به اين خيلي كوچيكتره!!!!!!1:eek:

به نظرت اپیک کوچیکتره:eek::laughing: اپیک یکی از بهترین و خوش دست ترین موتور بازی سازی رو ساخته اونوقت کوچیکتره میدونی هر موتور چند میفروشند؟;)
ميشه تعداد بازي هاي بزرگ Epic رو نام ببري؟ تازه اين اپيك يك استاديو بازي سازي و همين و بس ولي Take Two يك ناشر كه نصف بازي هاش به تنهايي فروششون معادل قيمت Epic است.

خب یه خبر خوش take 2 فعلا جواب رد داده ولی به طور واضح نگفته نه گفته 2 بیلیون دلار کافی نیست و خیلی کمه
.
این که فقط سود Gta IV و Mafia II ست، باید سر کیسه رو بیشتر از اینها شُل کنه :biggrin1:. با این قیمت شاید بتونه Midway یا Eidos یا شاید Atari رو بخره.
براي خريد Epic Games تقريبا اينقدر بود.در حالي كه اون شركت نسبت به اين خيلي كوچيكتره!!:eek:
Epic Games اوچولو موچوله ـه ولی فک کردی چرا بالای 70% بازی های با موتورهای این شرکت ساخته میشه :).

پ.ن.حاضرم بشنوم T2 اتیش گرفت و از بین رفت ولی دوست ندارم خبر خریده شدنش توسط EA رو هرگز نبینم.

میگند یکی از بازی های اپیک نام ببر خوبه این بازی که خیلی عشقشین ماله اپیک منظروم gow پس دیگه معلوم شد کی بزرگتره:cheesygri
درست بازي GOW بازي خيلي بزرگي هستش اما يك بازي كه دليل نميشه؟
آره ميدونم الان مي اين ميگيد اون كه تنها نيست Unreal Tornement هم هستش.با وجود اونهم باز هم نميشه مقايسه كرد.اخه بايد تعداد بازيها رو قياس بكنيد.Take Two يك ناشره در حالي كه شركت epic به عنوان مثال يك سازنده هستش.هيچ وقت نميشه ناشر رو با سازنده يك بازي قياس كرد.

درست بازي GOW بازي خيلي بزرگي هستش اما يك بازي كه دليل نميشه؟
آره ميدونم الان مي اين ميگيد اون كه تنها نيست Unreal Tornement هم هستش.با وجود اونهم باز هم نميشه مقايسه كرد.اخه بايد تعداد بازيها رو قياس بكنيد.Take Two يك ناشره در حالي كه شركت epic به عنوان مثال يك سازنده هستش.هيچ وقت نميشه ناشر رو با سازنده يك بازي قياس كرد.
پس بنظر شما کمیت مهمتر از کیفیته، درسته؟.
عزیزم کسی این دوتا رو با هم مقایسه نکرده بجز شما. دوم اینکه این شرکت بازیساز همواره تکنولوژی رو به این صنعت معرفی و عرضه کرده و میکنه که فک نکنم احتیاج به توضیح بیشتر داشته.

پ.ن. زحمت میکشی دوتا از دست اوردهای بزرگ T2 رو بگی، البته یه دونه هم کفایت میکنه :).

پس بنظر شما کمیت مهمتر از کیفیته، درسته؟.
عزیزم کسی این دوتا رو با هم مقایسه نکرده بجز شما. دوم اینکه این شرکت بازیساز همواره تکنولوژی رو به این صنعت معرفی و عرضه کرده و میکنه که فک نکنم احتیاج به توضیح بیشتر داشته.

پ.ن. زحمت میکشی دوتا از دست اوردهای بزرگ T2 رو بگی، البته یه دونه هم کفایت میکنه :).
عزيزم منظور من بزرگي شركت هستش نه اينكه اين شركت چه دست اوردهايي داره يا اينكه چه خدمتي به صنعت بازي كرده يا اصلا صنعت بازي و حتي بازيبازهارو از مرگ نجات داده يانه:cheesygri
ثانيا اگه پست هاي قبلي رو خونده باشيد حتما متوجه ميشيد كه ما داريم در مورد ارزش مالي معامله صحبت ميكنيم كه اين هم به سوداوري بستگي داره. .تو معامله به اين توجه ميكنن كه حجم فروش بازيهاي يك شركت چقدر هستش و اصلا سوداوري داره يا نه.
شركت epic هم اگرچه تيم بزرگي داره و بازيهاي بسيار بزرگي رو ساخته ولي فكرنكنم اينقدر كه شما ميگيد كار بزرگي كرده باشه.
اخه Crytek هم موتور بهتر از epic ساخته اينكه دليل بهترين بودن نميشه.
من هم fan دو اتيشه اين شركت نيستم(take two) كه بيام طرفداريشو بكنم.من فقط منظورم اينه كه اين شركت با اين همه بازي بايد از يك شركت بازيساز كوچيكتر ارزش بيشتر باشه همين::-"شركت epic رو هم به عنوان مثال گفتم وگرنه كه من خودم از طرفداراي اين شركت هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or