EA:بخش سینگل NFS: The Run شش ساعت به طول می انجامد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
چند روز پیش خبری منتشر شد که در این خبر گفته شده بود که بخش سینگل Need for Speed: The Run فقط دو ساعت گیم پلی دارد ea این خبر را تکذیب کردو و گفت بازی شش ساعت گیم پلی دارد

nfs-the-run-screenshot.jpg
ea در مصاحبه ای با Beefjack گفت :برای خیلی از بازیباز ها Need for Speed: The Run شش ساعت به طول خواهد کشید
و همینطور ادامه داد که با Autolog و مولتی پلیر و بخش Challenge بازی هیچوقت به پایان نمی رسد

• Like
Reactions: CriRo7

یکی بیاد از ما خبر بسازه، شخصی به نام God_of_game بازی 6ساعته رو تو 2 ساعت و 17 دقیقه تموم کرد =))
ولی بازی برای من واقعا جذاب بود !!!
البته میشه بپرسم روی چه درجه سختی رفتی؟ روی نرمال من الان Stage 5 هستم و Level 9. تو چطور بازی رو تموم کردی که آخرش لول 12 شدی؟ جالبه. در بخش داستانی این بازی اونقدری که نیست که باید باشه نمیدونم از اتومبیل رانی چه انتظاراتی دارید. داستان محور که بازی نمیکنید. برید چلنجاشو برید.

البته من نمیگم این بازی بازی خیلی خوبیه و ... فقط نمیخوام ایرادات بنی اسرائیل براش گرفته بشه چون تا حدودی هیجانی عمل کرده در بعضی جاها.

آقا فردین من بازی رو روی نرمال تموم کردم :)
اگه جایی هست که همه ی اطلاعات رو یک جا نشون بده ، من برم عکس بگیرم بزارم!
تازه من به چند تا از دوستان دیگه هم گفتم که این نسخه برای من خیلی لذت بخش تر از Hot Pursuit بود!!!
تنها انتظاری که داشم این بود که امکان تیونینگ پیشرفته تری داشت ، که داستان لذت بخشش باعث شد نبود این امکان زیاد اذیتم نکنه !

بازی کوتاه هست ولی باز هم حدودا 300 مایل رانندگی میکنید (6 مایل برای هر قسمت از هر stage و 5 قسمت برای هر مرحله و 10 مرحله به طور کلی) و هیچ جاده ای را دو بار نخواهید رفت که باعث تنوع فوق العاده ی بازی میشه. شما اگه حساب کنید تو بازیهای دیگه هر پیستی حدودا 5 مایل هست. یعنی اون 300 مایل تقریبا با 60 پیست برابری میکنه. ولی توی بازی های دیگه شما تو یه پیست 10 بار مسابقه میدید که باعث طولانی تر شدن بازی میشه. کلا این بازی پر از خلاقیت هست. اولین باری بود که تو رانندگی تو بازی اومدن بهمن رو دیدم! پلیس هم خیلی زیبا سعی در بستن جاده داره و شما شکل داده شدن RoadBlock رو 5 ثانیه قبل از اینکه به آن برسید خواهید دید. تنها مشکل اساسی بازی اینه که تا یه خورده از جاده منحرف میشی بازی rewind میشه به آخرین checkpoint. من که احساس میکنم تو نقدها خیلی سختگیری کردند و بازی حقش بیشتر از اینهاست. بازی در حد HP یا حتی بهتر هم بود از نظر هیجان!!!

کلا بخوای حساب کنی بازی خوبی هست واقعا بعضی از صحنه های فوق العاده مثل ریختن بهمن طوفانی شدن هوا پیشنهاد میکنم حداقل برای یکبار این بازی را انجام بدید.

البته من نمیگم این بازی بازی خیلی خوبیه و ... فقط نمیخوام ایرادات بنی اسرائیل براش گرفته بشه چون تا حدودی هیجانی عمل کرده در بعضی جاها.
در کل چیز جالی از آب در نیومده دیگه، قبول نداری؟:d

در کل چیز جالی از آب در نیومده دیگه، قبول نداری؟:d
اتفاقا خیلی بازی خوبی هم بود.
اگر یک کم روی مسائل گرافیکی بازی کار میکردن عالی میشد.
یعنی من فقط مشکلم با گرافیکه وقتی از دید جلو به ماشین نگاه میکنی هرچی ماشین چپ و راست میکنی چرخا تکون نمیخوره، کلا سیسم هندلینگ ماشیناش یه کم یه جوریه خیلی دیگه توهمیه.
گرافیکش هم با توجه به موتور بازی و سبکش هم سیستم بالایی میخواد هم عالی نیست.
خیلی هم باگ داره و خیلی هم بستس، مثلا روی PC کلا یه کلید هست برای گاز و نیترو، سر پیچ ها دهن سرویس میکنه این مسئله ...

بیان most wanted رو ویرایش کنن گرافیکش رو بهتر کنن و دیگه هیچ چیزی بهش اضافه نکنن داستان هم همون باشه مراحل هم همون باور کنید بازم فروشش بیشتر از این نسخه ها میشه.
به امید most wanted 2

همینجوری رو هوا دیگه؟:biggrin1:

حرفه ای ؟ من ؟ :d
البته ما در مورد رانندگی در تهران صحبت نمیکنیم . این بازی نامش NFS است و فکر میکنم میانگین 67 براش یه افتضاح کامل باشه :d
اینکه 3000 تومن میدین طلبکار هم هستین چه حرفیه آخه ؟! :d من دارم میگم میانگین 67 برای این بازی یعنی افتضاح حالا آشغال رو گفتم که دور هم باشیم تصحیحش میکنم :d

• Like
Reactions: Fëanor
من که این بازی 3 ساعت تموم کردم حالا EA بگه 6 ساعت طول میکشه من 3ساعت رفتم EA جدیدن پول پرست شده قید کفیت بازیهارو زده فقط تبلیق الکی میکنه

همونطور که EA گفت، مراحل داستانی و بعد از اون چنلنج ها و ... بیش از 6-7 ساعت زمان خوهد برد. الان من رفتم دیدم :دی حدودا 2 الی 3 ساعت بخش داستانی طول میکشه و بعد از اون از 4-3 ساعت و بالاتر به نسبت مهارت بازیکن challenge ها طول خواهد کشید.

• Like
Reactions: Fëanor

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or