EA:بخش سینگل NFS: The Run شش ساعت به طول می انجامد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
چند روز پیش خبری منتشر شد که در این خبر گفته شده بود که بخش سینگل Need for Speed: The Run فقط دو ساعت گیم پلی دارد ea این خبر را تکذیب کردو و گفت بازی شش ساعت گیم پلی دارد

nfs-the-run-screenshot.jpg
ea در مصاحبه ای با Beefjack گفت :برای خیلی از بازیباز ها Need for Speed: The Run شش ساعت به طول خواهد کشید
و همینطور ادامه داد که با Autolog و مولتی پلیر و بخش Challenge بازی هیچوقت به پایان نمی رسد

• Like
Reactions: CriRo7
نزن خاکی عمو. ارزش بازی حتی اگه میانگینش نصف اینیم که هست بود حداقل 4 برابره مقداریه که واسش پول دادی! حالا کاری ندارم فقیری یا پولداری. دلیلی نداره بدون منطق تو تاپیک خبرش اینجوری بکوبیش...
دوست عزیز سطل اشغال میذارن چیزای به درد نخور میندازن توش که بهش میگن اشغال منم 3ساعت بازی کردم انداختم تو اشغالا میخوای بهش چی بگم؟؟؟به یه ایرونی نمیخوره از ارزش پول یا هر چیزی حرف بزنه

دوست عزیز سطل اشغال میذارن چیزای به درد نخور میندازن توش که بهش میگن اشغال منم 3ساعت بازی کردم انداختم تو اشغالا میخوای بهش چی بگم؟؟؟به یه ایرونی نمیخوره از ارزش پول یا هر چیزی حرف بزنه
اگه به ایرانی نمیاد پس خواهشن شما هم حرف نزنید و نه کس دیگه ای.تاپیک رو خراب نکنید. پست های بی مورد پاک میشن.

درود .

عزیز من از من بپرس که بازی را تمام کردم . بازی بیش از 4 ساعت گیم پلی دارد .
به همه پیشنهاد م یکنم که بازی را به انتها برسانند .
مرحله های آخر به خصوص مرحله و race آخر در نیویورک واقعا نفس گیر هست . گیم پلی به شدت هیجانی و بی رقیب در تمام سری های نیدفور اسپید تا به حال .
گرافیک خوب و قابل قبول . حس واقعی سرعت . اتومبیل هایی با طراحی خوب .

این بازی استحقاق نمره بیشتر از 8 رو هم داره .

نظر شما محترمه ولی حقیقت دقیقاً جور دیگست...

البته نظر شما هم محترمه ولی...
من خودم به شخصی فیلمی با میانگین امتیاز 9 ندیدم و اگر هم باشه تعدادش بسیار کم هست.ولی تا دلت بخواد هر سال بالای10 تا بازی میانگین بالای 9 میگیرن.اصلا من خودم خیلی وقته بازی با میانگین زیر 5 ندیدم در حالی که همین امسال یک عالمه فیلم با میانگین 2 هم بود

اتفاقا به نظر من چون ما به یه بازی 60 دلار پول نمیدیم که این فروم های بازی ایرانی پر شده از انتقاد های خرکی و ایرادات بنی اسراییلی و بحث های فنی در مورد آشغال !

اگه یه رقم درست حسابی میدادیم برای بازی ارزش قایل میشدیم و با صبر و حوصله مینشستیم بازی میکردیم و ز تمام جنبه های بازی (داستان ، گیم پلی و .. ) نهایت استفاده رو میبردیم

ولی الان چی ؟

برگشتنی تو راه خونه یه 2 تومنی مچاله از جیبمون در میارم میدیم بازی رو میخریم میایم خونه قابشو پرت میکنیم اونور بعد همینجوری پرتش میکنیم تو دستگاه بعدش هم به قول معروف همرو نکست میکنیم تا بره تو بازی ! یه خورده میچرخیم بعدش میندازیمش بیرون میگیم آشغال بود !

• Like
Reactions: Troy_ali
من که هنوز ده دقیقشم بازی نکردم ! :d
--------------------------------
ولی باید داشته باشه، اصولا این داستان پردازی گند میزنه به مدت زمان بازی !
اخه ان اف اس سناریو میخواد چیکار ؟
اندرگراند ته بازی بی داستان بود ولی ادم رو قشنگ 3 ماه مشغول میکرد !!!

البته نظر شما هم محترمه ولی...
من خودم به شخصی فیلمی با میانگین امتیاز 9 ندیدم و اگر هم باشه تعدادش بسیار کم هست.ولی تا دلت بخواد هر سال بالای10 تا بازی میانگین بالای 9 میگیرن.اصلا من خودم خیلی وقته بازی با میانگین زیر 5 ندیدم در حالی که همین امسال یک عالمه فیلم با میانگین 2 هم بود
دعوتتون میکنم به متای فیلم های برتر کل متا :دی

http://www.metacritic.com/browse/movies/score/metascore/all?sort=desc&view=condensed

آقا حرفمو پس میگیرم بازی ارزش حتی تست کردن و یه بار تموم کردن هم نداره خدایی :| فقط با اعصاب آدم بازی می کنه.

آخرین ویرایش:
بعد از اتمام بازی برای unlock کردن سایر اتومبیل ها قسمت challenge بازی رو ادامه بدید .

میبینید که زمانش خیلی بیشتر از این حرفا خواهد شد .
چون بعد از اتمام هر stage تمام جاده ها ی اون مطقه رو براتون باز میکنه برای مسابقات challenge .

شاید ابتدای بازی ی کم دل رو بزنه اما پیشنهاد می کنم حداقل 2 تا stage رو تموم کنید و بعد دوباره نظر بدید .

مثل این که EA لودینگ های طولانی بازی و یکی دو تا تصادف هم جزو گیم پلی میدونه:))
خداییش لودینگ ها از یک دقیقه طولانی تر هستند
حتی برای بارگزاری دو تا ماشین 5 ثانیه وقت میگیره

یه بازی بی سر و ته!!! اصلا معلوم نیست چی به چیه!!! گیم پلی در حده Re volt!!!! تنها نکته مثبت گرافیک بود!!!! یعنی هیچی نداره.. اونایی که مثله من انتظار یه MW داشتن و این رو بازی کردن میفهمن من چی میگم.. کنترلر ماشین هاش واقعا چرته.. جیف اون hp . باز اون بهتر بود!!!! موندم اینا 2.3 سال داشتن چی کار می کردن واسه این بازی؟ رو چی کار می کردن که انقدر طول کشید؟

دیگه این آشغال آخه ربطی به 300 تا تک تومنی یا 300000 تومن نداره :d
از کاربر حرفه ایی سایت انتظار شنیدن همچین چیزی رو نداشتم!
همینجوری رو هوا دیگه؟:دی

---------- نوشته در 01:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------

همین دیگه! بازی تازه از stage 6 شروع میشه
هیجانی که این داره تو قسمت های آخر Need for speed نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or