EA:بخش سینگل NFS: The Run شش ساعت به طول می انجامد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
چند روز پیش خبری منتشر شد که در این خبر گفته شده بود که بخش سینگل Need for Speed: The Run فقط دو ساعت گیم پلی دارد ea این خبر را تکذیب کردو و گفت بازی شش ساعت گیم پلی دارد

nfs-the-run-screenshot.jpg
ea در مصاحبه ای با Beefjack گفت :برای خیلی از بازیباز ها Need for Speed: The Run شش ساعت به طول خواهد کشید
و همینطور ادامه داد که با Autolog و مولتی پلیر و بخش Challenge بازی هیچوقت به پایان نمی رسد

• Like
Reactions: CriRo7
دیگه این آشغال آخه ربطی به 300 تا تک تومنی یا 300000 تومن نداره :d
بازی با میانگین 67 متوسط ارزیابی میشه نه آشغال برادر من. 2 سال واسش زحمت کشیدن و اگه بر اساس میانگین هم بخوایم قیمت‌گذاری کنیم حداقل 20-30 دلار ارزش داره.

خوشت نمیاد نخر.خریدی خوشت نمیاد بازی نکن.یجوری حرف می‌زنین انگار 60 دلار پاش دادین! 3 تومن دادین طلبکارم هستین؟؟
ببخشین یعنی فقیری مثل من حق نظر نداره فقط پولدار ها دارین؟؟؟یعنی هر کی نمیتونه اورج بخره نباید از بازی بد بگه؟؟من خودم طرفدار سریnfsبودم ولی این واقعا اشغاله خیلی منتظرش بودم

بازی با میانگین 67 متوسط ارزیابی میشه نه آشغال برادر من. 2 سال واسش زحمت کشیدن و اگه بر اساس میانگین هم بخوایم قیمت‌گذاری کنیم حداقل 20-30 دلار ارزش داره.
این میانگین ها در مورد فیلم ها درست هست نه در مورد بازی ها.بازی با میانگین 80 رو به زور میشه 2 ساعت بازی کرد چه برسه 60.همش هم تقصیر این سایت هاست که کیلویی نمره میدن

ببخشین یعنی فقیری مثل من حق نظر نداره فقط پولدار ها دارین؟؟؟یعنی هر کی نمیتونه اورج بخره نباید از بازی بد بگه؟؟من خودم طرفدار سریnfsبودم ولی این واقعا اشغاله خیلی منتظرش بودم
نزن خاکی عمو. ارزش بازی حتی اگه میانگینش نصف اینیم که هست بود حداقل 4 برابره مقداریه که واسش پول دادی! حالا کاری ندارم فقیری یا پولداری. دلیلی نداره بدون منطق تو تاپیک خبرش اینجوری بکوبیش.
این میانگین ها در مورد فیلم ها درست هست نه در مورد بازی ها.بازی با میانگین 80 رو به زور میشه 2 ساعت بازی کرد چه برسه 60.همش هم تقصیر این سایت هاست که کیلویی نمره میدن
نظر شما محترمه ولی حقیقت دقیقاً جور دیگست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or