EA باBF 1943 در دادگاه حاضر میشود.

RattleSnake

کاربر سایت
1235323533_bf1943-logo.jpg

PS3 داران به یک چیز معترض هستند ان هم اینکه EA قرار بود بازی BF 1943 را در یک دیسک جداگانه همراه با بازی اخیر خود یعنی Bf 3 منحصرا برای کنسول سونی عرضه کند ولی همچین کاری را نکرده و بخاطر این به دادگاه فرستاده شده است.
این اولین باری نیست که EA در یک دادگاه حاضر میشود. در گزارش Kotaku امده است که : Edelson McGuire طرح این شکایت را به دادگاه برده و نماینده کاربران Ps3 بازی BF 3 هست ،و میگوید که : EA نمی تواند هزاران نفر از مشتریان خود را گول بزند و قرار دادهای خود را نادیده بگیرد ، و هرگز سود این کار را در نظر نگرفته است .

در طول ساخت و عرضه یک بازی ممکن است ان بازی طی تغییراتی از انحصار کنسولی دربیاید و یا تغییراتی کند، پس از وعده عرضه این بازی به صورت رایگان EA اعلام کرد :هرگز همچین قولی را نداده و این کار را هرگز نخواهد کرد ، به عبارت دیگر هنوز هیچ جواب قانع کننده ای برای عرضه نشدن بازی BF 1943 به گیمران PS3 داده نشده است ، تا زمانی که خریداران BF 3 بفهمند که این بازی رایگان در دیسکی که قولش داده شده بود نیست .

فقط باید معلوم شود اصل این قضیه چیست ؟ و ایا EA میخواهد طرفدارانش را از خود دور کند؟

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Boss Hunter
عججججججب. سر یه حرفی که زدن ملت شرکت رو میکشن دادگاه. اونم چی مفتی. اصلا خوشش اومده نده. کسانی که BF3 رو خریدن به خاطر 1943 خریدن اونو؟ یه خاطر یه بازی مجانی خریدن اونو؟ همون بهتر که از اول نمیخریدن. واقعا ملت چقدر پر رو هستن :دی

مثل این می مونه که من به دوستم بگم بیا بهت یه Xbox مجانی میدم بعد ببینم مثلا جور نشد این قضیه، بعد دوستم بره دادگاه شکایت کنه که این به من قول داد اما ایک باکس نداد :))

آلان یعنی شما این مطلب رو اینطــور تجــزیه تحلیل کردی؟!
یک کمپانی معتــبر وقتی قول یک محصول اضافه رو بر روی یک محصول جدید ـه خودش میده،قطعا برای افرادی این موضوع جالب بوده و اون ها رو ترغیب به خرید اون محصول میکنه.
وقتی هنگام عرضه اون محصول شرکــت مورد نظر زیــر ـه پیمان خودش میزنه این بعنی یک نوع کلاهبرداری.یعنی یک نوع ترفنـــد برای تبلیغات یک محصول.
مثالی هم که زدیــد خیلی بی ربط بود،مثال شما باید اینطور باشه که مثلا به دوستتون بگیـــد،بیا یک PS3 از من بخــر اگر این کار بکنی من یک X360 مجانی بهت میدم.وقتی هم
که در آخـــر شما اون X360 رو بهش ندیــد در واقع اون رو گول زدید و از یک ترفند برای فروش PS3 خودتون استفاده کردید.

یک همچین کاری رو چند سال ـه پیش EA سر بازی ـه مدن انجام داد،و قیمت بازی رو بعد از موفقیت بازی ناگهان زیاد کرد،که بازهم اونجا به دادگاه رفت و مجبور شد پول های اضافی
که از مشتری ها گرفته بود رو برگردونه!

• Like
Reactions: Sorrows
عججججججب. سر یه حرفی که زدن ملت شرکت رو میکشن دادگاه. اونم چی مفتی. اصلا خوشش اومده نده. کسانی که BF3 رو خریدن به خاطر 1943 خریدن اونو؟ یه خاطر یه بازی مجانی خریدن اونو؟ همون بهتر که از اول نمیخریدن. واقعا ملت چقدر پر رو هستن :دی

مثل این می مونه که من به دوستم بگم بیا بهت یه Xbox مجانی میدم بعد ببینم مثلا جور نشد این قضیه، بعد دوستم بره دادگاه شکایت کنه که این به من قول داد اما ایک باکس نداد :))
حرف شما درسته خود منم میگم شکایت الکی ای بوده ولی این گفته اصلا همچین قولی نداده بوده!خیلی ضایس:d

منطقت از بیخ اشتباه ـه... وقتی یه شرکت میاد تو E3 به اون عظمت و مخاطبش این قول رو میده باید سر حرفش باشه یا حداقل قبل از عرضه بازی خبر بده که از تصمیمشون منصرف شدن. EA نه تنها به قولش عمل نکرده حتی به کاربرا خبری از کنسل شدنش نداده، بعد که ملت میخرن میبینن بله. خیلی ها به خاطر همین یه بازی مجانی پلتفرم که میخوان روش بازی کنن رو نتخاب می کنن.

این کار EA هیچی جز کلاه برداری نیست و حقشه که کلی پول ازش چاپیده بشه تو دادگاه.

کلا صنعت بازی شده دزد بازار. بازی می فروشند 60 دلار با 4 ساعت کمپین و چند تا مپ مولتی پلیر. بقیه مپ ها را با DLC پولی می فروشند. بعد اون بدبخت هایی هم که بازی دسته دوم می خرند باید 10 دلار به ناشر **** پول بدند. حالا این دزدی EA هیچی ، سرور هاشون هم دان بشه کسی نمی تونه بهشون ایراد بگیره. این موقع هاست که باید بگی تف به این پیشرفت تکنولوژی
عججججججب. سر یه حرفی که زدن ملت شرکت رو میکشن دادگاه. اونم چی مفتی. اصلا خوشش اومده نده. کسانی که BF3 رو خریدن به خاطر 1943 خریدن اونو؟ یه خاطر یه بازی مجانی خریدن اونو؟ همون بهتر که از اول نمیخریدن. واقعا ملت چقدر پر رو هستن :biggrin1:
فردین جان حالا کسی نمیگه طرفداری BF3 نکن اما خواهشا از دزدی EA دفاع نکن. همون 1943 می دونی چه قدر طرفدار داره ؟ می دونی چه قدر ادم به همین دلیل بین MW3 و این بازی ، BF3 انتخاب کردند.

ادم حسودیش میشه تصور کنین اگه مردم ماهم حق و حقوق خودشون دو میدونستن و انقد شدید براش میجنگیدن الان کجا بودیم؟؟؟خیلی سخته ادم حقشو بخورن بعد نتونه چیزی بگه.حالا چه بازی باشه چه یه چیز خیلی مهمتر مسله مهم همون حق خوریه eaدروغ گفته و حق خیلی هارو خورده الان باید جواب گو باشه

از یوبی یاد بگیره! گفت AC I توی AC:R ریجن 2 برای PS3 هست، مثل مرد رو حرفش موند! :d
این خبر که BF 1943 توی بازی هست رو هم من قبلا خونده بودم و وقتی بازی اومد و دیدم IGN گفته توش نیست تعجب کردم!

به شخصه اصلا یادم نبود اینا همچین قولی دادن بخاطر همین وقتی بازی رو خریدم هم اصلا نمیدونستم قرار بوده همچین چیزی باشه تو بازی! ولی حرکت شدیدا حرکت ضایعی بود :d

BF3 1943 ارزش این کار ها رو داره اصلا ؟‌ بازی ماله چندین سال پیشه و در نوع خودش تو اون زمان بی نظیر بوده ولی حالا چه باشه چه نباشه وقتی BF3 هست کی میره 1943 بازی کنه ؟‌
چقدر انسان های احمقی پیدا میشه . اصلا این یارو کی بوده شکایت کرده ؟ نکنه رو بازی 1943 حساب کرده بوده که BF3 بخره اینم روش رایگان گیرش بیاد اینو بفروشه سود کنه =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or