EA: امسال هم PES در حد ما نيست!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

SaDrA-HhH

Loyal Member
fifa-11-2.jpg

EA: امسال هم PES در حد ما نيست!

آقای jens uwe از EA گفته است که امسال هم fifa بر PES برتری خواهد داشت.

طی گفت و گويی با MCV گفته است: علت گسترش فروش FIFA نسبت به PES کار روی محصولات کم تر ولی با کيفيت بيشتر است.
بازی ما بهتر و بهتر شد نسبت به PES و من فکر ميکنم در نسل قبل اين طور نبود.

مصرف کنندگان و حتی ژورناليست ها هم اين برتری ما را قبول کرده اند و همين سهم ما از بازار را بيشتر ميکند.
و اين برتری به خاطر تمرکز ما روی کيفيت کار است!

اها یه چیز یادم امد این دریبل زدن با جهت رو تو فیفا اسون تر کنن عالی میشه مدافع انگار که خداس من به شخصه از puyol میترسم :d هرکی که میگه pes 10 خوب بوده به من نامه بده یه کاری کنم از بازی متنفر بشه

منظورت از فوتبال واقعی رو بگو ما بدونیم وقتی با یک بازیکن مثل رونالدو فقط با چرخوندن آنالوگ سمت راست میتونی هر نوع حرکت نمایشی رو وسط بازی انجام بدی و همه رو دریبل کنی این کجاش واقعیه.
منظورم از فوتبال واقعی فوتبال واقعی هست :d
همین دریبل زدنی که بهش گیر دادی توی PES به مراتب اسونتر هست نسبت به FIFA هست یکسری حرکاتم هست که اصلا واسه تو بازی زدن نیست مثل انداختن توپ رو سینه و Skill Move هایی که با روپایی زدن انجام میدی...

لازم نمیبینم دیگه باهات بحث کنم چون اگه با این چیزهایی که گفتیم قانع نشی نمیشه کاریش کرد ... :d

خداییش این تاپیک آخرشه!!
PES نوب پسند شده بهتر از فیفا!!lol!:))
من خودم قبلا یه PES بودم و حتی سمت فیفا نمیرفتم البته با PC
ولی روی کنسول باور کنید حالم بد میشه برم سمت PES
روی PC هم از روی ناچاری PES بازی میکردم
PES و واقعیت؟؟ROFL=))
روحمون شداد شد
منظورت از فوتبال واقعی رو بگو ما بدونیم وقتی با یک بازیکن مثل رونالدو فقط با چرخوندن آنالوگ سمت راست میتونی هر نوع حرکت نمایشی رو وسط بازی انجام بدی و همه رو دریبل کنی این کجاش واقعیه

.LOL
حداقل تو فیفا با یه حرکت بازیکنو دریبل میزنی!
تو PES چی؟
با مسی گازشو بگیر برو تو گل =))
شما توی فیفا میتونی همه رو دریبل کنی؟=))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or