EA از Dead Space 3 میگوید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
deadspace3061512.jpg

رئیس بخش محصولات شرکت EA آقای Frank Gibeau گفته است که با دور کردن DS3 از ریشه های ترسش،به هیچ عنوان قصد عصبانی کردن طرفداران را نداریم اما از طرفی دیگر بازی نیاز به تغییرات گسترده ای برای جذب مخاطبین بیشتر دارد

در گفتگویی که با CVG انجام شد Gibeau اظهار داشت که امکاناتی از قبیل CO-OP باعث جذاب تر شدن بازی ها میشوند و كمك ميكند تا اين سري را بزرگتر خواهد كند، چون شما به چیزی حول و حوش 5 میلیون نفر بازیکن نیاز دارید تا به سرمایه گذاری در بازی هایی مانند DS ادامه دهید

با این حال او گفت که نمیتوان با اعمال تغییرات بیش از حد در بازی طرفداران را با بازی بیگانه کرد

وی اظهار داشت:
"ما تلاش کردیم که داستانی متفاوت در مورد ایزاک را بیان کنیم و همزمان قابلیت ها و راه های جدیدی را برای تبدیل بازی به تجربه ای جدید به ارمغان بیاوریم
بنابراین ما ایده CO-OP را انتخاب کردیم و سعی در همه پسند کردن این IP با اضافه کردن مقداری المان اکشن کرده ایم اما این به معنای ضعیف تر کردن بخش ترسناک بازی نیست

و در آنِ واحد ما نمیخواهیم که طرفداران و هواداران را با دور کردن بازی از ریشه های ترسش عصبانی و ناراحت کنیم

"ما کاملا به این آگاه هستیم،ما به خواسته طرفداران گوش دادیم و حرف های آنها را شنیدیم
ما قصد داریم در ماه های آینده با انتشار جزئیات بیشتر،عمق ترس را به شما نشان دهیم
قطعا بازی از ریشه های خشونت و ترس خود دور نخواهد شد بلکه با اضافه کردن یک سری اِلمان ها قصد در جذب مخاطبین بیشتر دارد ."

در کل ما به فکر این هستیم که چگونه این بازی را به یک عنوان جذاب تبدیل کنیم چون در نهایت ما به این احتیاج داریم که تعداد مخاطبانمان به چیزی حدود 5 میلیون نفر برسد تا واقعا بتوانیم به سرمایه گذاری بر روی یک IP مانند DS ادامه دهیم
هر چیزی کم تر از اون تعداد هوادار باعث میشود که سرمایه گذاری برای ادامه بازی و فروشش سخت تر شود

ما احساس خوبی نسبت به این پیشرفت داریم اما ما باید کاملا به موفقيت آن آگاه باشیم که تجربه گذشته را چنان تغییر ندهیم که باعث از دست دادن طرفدارانمان شویم

DS3 فوریه 2013 بر روی PC,X360 و PS3 منتشر خواهد شد

آخرین ویرایش:
fear 3 كجاش گند بود درسته عالي نبود ولي بد هم نبود در مورد dead space هم تغيير لوكيشن بازي از سفينه به سياره يخي بهترين كار ممكن بود واقعا ديگه بازي كردن در سفينه و راهروهاي تاريكش خز شده بود خيلي تكراري شده بود چون در همون dead spsce 1 به انداز ه كافي روي اين لوكيشن مانور داده شده بود اتفاقا اكشن شدن بازي از نسخه2 اضافه شد به نظرم يكش خيلي ترسناك تر از دو بود در كل كه من به بازي اميدوارم حتي اون قسمت co op بازي هم جذابيت خودشو داره من كه اميد زيادي به اين بازي دارم چون هم كارگردانش استيون هاوارد هم تيم قبلي داره روش كار ميكنه جاي هيچ نگراني نيست تريلرها هم عالي بودن:d

دقیقاً عین RE5 یه اکشن ناقص میشه و بعد از اون به لطف بر و بچه ها در راستای بازگشت به ریشه ها و کامل تر شدن هر چه بیشتر شماره ی بعدی بازی به یه اکشن کامل مثل RE6 تبدیل میشه و ادامه ی ماجرا دی به نظر میرسه این IP هم به رحمت خدا رفت !
سازنده ها خودشون از همون اول هدفشون رو گفتن. یعنی آی مردم خفه شین:
بله دیگه , دستشون درد نکنه دی
اون RE نه DS بعد سازندهاش تجربشون بيشتره .بناينگذار KZ الكي نيومده VG كه DS بسازه
حداقل به یه بازی شوتر حمله می بردن نه یه بازی ترسناک !

آخرین ویرایش:
بازي از اول هم يك اكشن ترسناك بود كه شماره اولش سخت تر بود ودر نسخه 2 بيشتر اكشن شد ايول به اين دليل به گند كشيده شد كه ميكامي وكاميا وكلا گروه سازندش از cap com جدا شدن ولي در مورد dead spsce تيم همونه كارگردانم همونه تريلرشم كه خوب بود نميدونم چه توقعي از بازي داشتيد؟:d

دقیقاً عین RE5 یه اکشن ناقص میشه و بعد از اون به لطف بر و بچه ها در راستای بازگشت به ریشه ها و کامل تر شدن هر چه بیشتر شماره ی بعدی بازی به یه اکشن کامل مثل RE6 تبدیل میشه و ادامه ی ماجرا دی به نظر میرسه این IP هم به رحمت خدا رفت !
سازنده ها خودشون از همون اول هدفشون رو گفتن. یعنی آی مردم خفه شین:
در گفتگویی که با CVG انجام شد Gibeau اظهار داشت که امکاناتی از قبیل CO-OP باعث جذاب تر شدن بازی ها میشوند و كمك ميكند تا اين سري را بزرگتر خواهد كند، چون شما به چیزی حول و حوش 5 میلیون نفر بازیکن نیاز دارید تا به سرمایه گذاری در بازی هایی مانند DS ادامه دهید

در حد نام FEAR 1 نبود. من هم فکر می کنم DS 3 یه جورایی بشه مثل FEAR 3، هر چند امیدوارم نشه چون خودم از فن های DS هستم. :|
معلومه نبود ولي بهتر تز نسخه 2 بود حداقل تونست گندكاري نسخه قبلو بپوشونه
اون RE نه DS بعد سازندهاش تجربشون بيشتره .بناينگذار KZ الكي نيومده VG كه DS بسازه

هدف از ادامه ی DEAD SPACE ایا چیزی غیر از القای حس ترس در یک بازی با المان های منحصر بفرد در فضا و جو بازی هست؟؟؟ پس اضافه کردن بخش CO-OP و از بین بردن مهمترین و اولین محرک ترس در بازی یعنی حس تنها بودن بازی رو از هدف اولیه اش دور نمیکنه ؟!!!
اگر واقعا میخواید بازی با این شرایط بسازید و نگران این هستید که ایا کسی روی بازی شما سرمایه گذاری نمیکنه چرا این ایده رو تو یک بازی دیگه پیاده نمی کنید و یا IP معرفی نمیکنید که شرایط رو برای یک اکشن خالص داشته باشه .

dead space
نسخه اولش واقعا انقلابی تو صنعت گیم کرد.
جدا از مباحث ترس و دلهره و شک های وحشتناک
از نظر فنی و گیم پلی و گرافیک و صداگذاری تو سال 2008 جز بهترین بود.

نسخه دوم بازی از نظر من افت کرد نسبت به نسخه اول

حالا هم با کمال پر رویی این چرندیات رو میگن که عصبانیت طرفدارها رو بخوابونن .هر ipکه از اصالتش فاصله گرفت به گند کشیده شد .اینم اگر تو نسخه های بعدی برش نگردونن میره جایی که بقیه رفتن.بخاطر فروش بیشتر حاضرن گند بزنن به کارهای خوبشون که تو دراز مدت نه تنها فروش رو بیشتر نمیکنه بلکه نتیجه عکس هم داره.

Dead_Space_Box_Art.jpg

یادت بخیر ونامت گرامی باد.

با همه گیر شدن در آن واحد تعدادی هم کم میشن که شامل هاردکور ها و طرفدارای سینه چاک بازی اند.
کاش به جای اضافه کردن مولتی خاصیت Level Design یا ساخت نکرومرف اضافه میکردن.

دهن مارو سرويس كردن با اين فروش بيشتر
من تو اين مدت متوجه شدم كه هر وقت سازنده ها به فكر فروش بيشتر بودن بازيشون گند زده.
تلاش براي فروش بيشتر = گند زدن به بازي مورد نظر
فقط اميدوارم ds3 تو اين قضيه يك استثنا باشه و گرنه يك راست ميرم واسه خود كشي :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or