EA از پیش‌نمایش‌های GodfatherII ناراضی است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
EA از پیش‌نمایش‌های Godfather ناراضی است

godfatherii6b.jpg

Joel Wade، طراح ارشد بازی Godfather II در گفتگویی با SI، نارضایتی خود را از پیش‌نمایش‌های اولیه بازی GF اظهار داشت.

او گفت:" ساخت شماره اول بازی GF بسیار رضایت بخش و قابل تقدیر بود و توانایی اعضای تیم را ثابت کرد".

وی افزود:" پیش‌نمایش‌های GF در برخی از موارد، انطوری که ما می‌خواستیم نبود. برخی اوقات فکر می‌کنم که به خاطر ایجاد نوآوری در بازی ما را مجازات کردند. البته امتیاز بازیباز‌ها به این بازی در بسیاری از سایت‌ها خوب و قابل قبول بود. بهرحال کسانی که این بازی را تهیه کردند مطمئنا اوقات خوبی را با آن داشته‌اند".
GodfatherII در 4 فوریه برای PC و 360 و PS3 منتشر می‌شود.

Source

آخرین ویرایش:
من اصلاً قسمت اول رو بازی نکردم ولی از توضیحات دوستان مشخصه که چه گلی به سرمون زد:biggrin1: ولی با رویکرد کلی و جدید EA فکر کنم یه خبرایی باشه،نیست؟

فکر نکنم خبری باشه ممد جان. نمونش این ترایلر آخری که از بازی منتشر کردن (به نظر من) هیچ شباهتی به یه بازی خوب و خوش ساخت نداشت. هر چی خواستم به خودم تلقین کنم که خوبه بابا این حرفا چیه ! نشد که نشد

آخرین ویرایش:
خشت اول چون نهد معمار کج/تا ثریا میرود دیوار کج
شماره یکش در مقابل بازیهای ضعیف اون زمان حرفی واسه گفتن نداشت.این شمارشم همینه.بازیه بسیار مزخرفی میباشد:biggrin1:
یا حق

بازی rage که ناشرش EA هست چی؟:cheesygri
خوب حالا چه گیری دادی به EA؟:biggrin1:
بهتره فراموش نکنیم Dead Space و FIFA و البته Rage هم بازی های EA هستند.
اگ لوگوی Rage رو گذاشتم توی امضام بخاطر علاقه ی شدیدم به id هست نه ea ! هیچ دلیلی نداره که حالا چون Rage یا Crysis ناشرشون ea هست من ازش خوشم بیاد.
مطمعنا بازیهایی که توسط Crytek یا ID یا Bioware ساخته میشن توسط هر کمپانیه دیگه ای که منتشر بشن به عنوان بزرگی تبدیل میشن و ea فقط بدلیل ساپورت مالیش هست که سعی میکنه استادیو های معروف و بزرگ رو جذب کنه.استادیو های داخلی EA واقا باید برن علف بچرونن و فقط کارشون تو این چند این سال گند زدن به بهترین عنوانها بوده و تعدادشون هم کم نبوده.

کلا EA تو این چند سال اینقدر خرابکاری کرده که جبران ناپذیره و با ساختن چندتا بازی مثل Dead Space یا Mirrors Edge نمیتونه روی کارنامه ی درخشانش سرپوش بزاره.

کلا EA تو این چند سال اینقدر خرابکاری کرده که جبران ناپذیره و با ساختن چندتا بازی مثل Dead Space یا Mirrors Edge نمیتونه روی کارنامه ی درخشانش سرپوش بزاره.
البته اگه نا انصافی نکنیم کم کم چرا میتونه سر پوش بذاره :دی و از اول شروع کنه ;)

حالا که تاپیک Godfather هست , تو قسمت اول بازی از نظر من رانندگی خیلی ضعیف و کند بود .
مثلا وقتی میرفتی می خوردی به یه ماشین دیگه , هیچ کدوم از ماشینها هیچ عکس العملی نشون نمیدادند و سر جاشون وایمیسادند , چه با سرعت زیاد چه با سرعت کم اینطوری بود .
وقتی میرفتی میخوردی به هر جا ماشین سرجاش وایمیساد , یه تیکه هم تکون نمی خورد و خیلی چیزهای دیگه که به رانندگیش مربوط میشه خوب نبود .
این مشکل رانندگی رو تو این نسخه حل کنن , که مشکلات بازی کمتر بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or