EA آماده برای نسل بعد و عناوینی بزرگ در E3

.Evanescence.

کاربر سایت
43933526246571293921.jpg

امروز شرکت EA خبرهای خوبی منتشر کرد.
اولین خبر سرمایه گذاری 80 میلیون دلاری این شرکت برای نسل بعد است. شخصی از سوی EA بیان کرد: "ما خیلی تحت تاثیر قرار گرفتیم و تصمیم داریم برای نسل بعد سرمایه گذاری کنیم."
به نظر می‌رسد EA زود این تصمیم را گرفته، زیرا دو شرکت Sony و Microsoft اعلام کردند هیچ خبری از کنسول‌ها در E3 نخواهد بود. نظر شما چیست؟ آیا EA از زمان معرفی و عرضه کنسول‌های نسل بعد خبر دارد؟

خبر دوم در مورد نمایش بازی‌های بزرگ در E3 امسال است.
EA اعلام کرد قسمت بعدی بازی Dead Space در سال مالی این ناشر در 2013 عرضه خواهد شد. بر اساس گفته‌های ،EA آن‌ها چند بازی از جمله Madden NFL، FIFA، Sim City، Medal of Honor، Dead Space و Need for Speed و چند بازی برای گوشی‌های همراه نظیر Simpsons Tapped Out و Bejeweled را در دست دارند.

هنوز مشخص نسیت که این Dead Space نسخه سوم این سری است یا خیر. در ایمیلی که به سایت GI زده شد، شخصی از سوی EA بیان کرد: "امروز اطلاعات بیشتری از بازی‌ها اعلام نخواهد شد اما منتظر E3 امسال برای معرفی چند عنوان بزرگ باشید."
سال پیش شایعه‌ای منتشر شد که ما در Dead Space 3 وحشت را در یخ و سرما تجربه خواهیم کرد.
سال مالی 2013 شرکت EA در 31 مارچ 2013 به پایان خواهد رسید.

منبع اول==منبع دوم
بازی‌سنتر | اخبار | EA آماده برای نسل بعد و عناوینی بزرگ در E3

معلومه سونی و مایکروسافت کنسول های نسل بعد خودشون رو در اختیار سازنده ها گذاشتن که همه دارن خودشون رو برای نسل بعد آماده میکنن.

خسته نباشه 80 میلیون برای نسل بعد!!
بنظر من هزینه بازی خوب برای نسل بعد بیش از 80 میلیون دلاره!!!!
اگه واقعا پیشرفت داشته باشه نسل بعد!!!!!!نه مثل نسل فعلی نینتندو بچه بازی نباشه!!!!!!!

خسته نباشه 80 میلیون برای نسل بعد!!
بنظر من هزینه بازی خوب برای نسل بعد بیش از 80 میلیون دلاره!!!!
اگه واقعا پیشرفت داشته باشه نسل بعد!!!!!!نه مثل نسل فعلی نینتندو بچه بازی نباشه!!!!!!!
دوست عزیز 80 میلیون دلار EA برای بازی های خودش فعلا گذاشته کنار....منظورش این نبوده که میخواد تا آخر عمرش با همون 80 میلیون بازی بسازه که .

1 % فکر کنید EA برای نسل بعد کنسول بزنه چی میشه! چند تا از خفن ترین شرکتهای بازیسازی دنیا با هم در رقابت میوفتن:دی
ولی خوبه همیشه از این خبرای مرتبط به نسل بعد خوشم میومده { احساس میکنم دیگه دارم پیر میشم:دی}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or