E32010 رو از کجا تماشا کنیم !

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
سلام

خوب امشب کنفرانس ماکروسافت راس ساعت 21:30 شب به وقت تهران شروع میشه. برای دیدن زنده این کنفرانس ها می تونید از سایت های زیر استفاده کنید که به صورت زنده نشون میدن. GT که خوب تو ایران در دسترس نیست و توصیه نمیشه. تجربه پارسال نشون داد که IGN خیلی بهتر از Gamespot عمل کرد و خوب همه اونایی که پارسال از GS دیدن میدونن که قطع و وصل می شد و در نقطه مقابل کیفیت ارتباط IGN خیلی بهتر بود. این 5 سایت، سه کنفرانس خبری ماکروسافت، سونی و نینتندو و همچنین نمایش استدیو های EA و Activision و Konami و Ubisoft رو هم به طور زنده نشون میده.

سایت بازی سنتر هم 3 کنفرانس ماکروسافت، سونی و نینتندو رو با گزارش لحظه به لحظه در در خدمت شما خواهد بود تا کسانی که قادر به تماشای Online کنفرانس ها نیستند، بتونن از ثانبه به ثانیه وقایع کنفرانس ها با خبر بشن.

این هم زمان پخش سایر کنفرانس های مطبوعاتی، با تشکر از کاربر عزیز ELISAN

aadd8211e42344d489d6.gif

• Like
Reactions: soroushq
برای کسایی که در مورد سرعت اتصال سوال میکنن عرض کنم نیازی نیست حتما پهنای باند 1 مگابایت یا بیشتر داشته باشید، با سرعت 128 هم میتونید نگاه کنید، به شرطی که پینیگی که از سرور مقصد میگیرید، پایین تره 12 باشه حداقل!

برای کسایی که در مورد سرعت اتصال سوال میکنن عرض کنم نیازی نیست حتما پهنای باند 1 مگابایت یا بیشتر داشته باشید، با سرعت 128 هم میتونید نگاه کنید، به شرطی که پینیگی که از سرور مقصد میگیرید، پایین تره 12 باشه حداقل!

آقای مورتی بسیار ممنون که پاسخ دادید . ولی پهنا رو بر حسب بیت بیان میکنن نه بایت.
1 مگا بیت درسته . اما فکر نمیکنم با سرعت 128 اونور کره ی زمین پینگ 12 بده! باید سرعت بالاتر باشه... .
نظرات کارشناسانه ی عجیب غریب میشنویم!!!
بله واقعا جالب بود:laughing:

آقای مورتی بسیار ممنون که پاسخ دادید . ولی پهنا رو بر حسب بیت بیان میکنن نه بایت.
1 مگا بیت درسته . اما فکر نمیکنم با سرعت 128 اونور کره ی زمین پینگ 12 بده! باید سرعت بالاتر باشه... .
نظرات کارشناسانه ی عجیب غریب میشنویم!!!
نه عزیز دلم! من اینجا کل سرعت دریافتی رو میگم کارشناس! اینجور که شما میگی 125 کیلوبایت دریافت میشه...من خود یک هزار کیلوبایت رو میگم! البته حق میدم بهت چون توی مراکز عمومی که رفتی همچین چیزی ندیدی!

برای پینگی که میگی از ترکیه پینگ 70 چطوره؟ اونم غربش؟

راستی شما که نمیدونی پینگ ربطی به سرعت اتصال نداره چرا نظر کارشناسانه تری میدی؟

خب الان هم جالبه حرفتون! - شما گفتی سرعت اتصال و پهنای باند رو مطرح کردی بعد الان میگی سرعت دریافتی!!!!
به هر حال - بسیار خوشحالیم که شما توی مراکز خصوصی :) تشریف داشتید.. ( شوخی بود عزیزم ) پینگ بالاست. همین و بس.
خودت میدونی چی داری میگی؟

فرق اتصال و دریافت خیلی زیاده دوست گرامی
بزار واست روشن کنم که اتصال همون جریان رد و بدل اطلاعاتـــه.

اینو مد نظر داشته باشید. پینگی که شما میگید یک نمونه از پیام های ICMP ـه، از نرم افزار IP، برای درخواست و پاسخ پیام ICMP هم نیازه به انتقال اطلاعات و بازگشتش که یک بازه ی زمانی رو در بر میگیره، اما در حجم های کم این تست صورت میگیره که فکر میکنم فرق رو شما در این دیدید!!!
توضیح غلط، غلطـــه!
بخون بینیم چقدر سر در میاری :
The TCP/IP service that lets you check to verify that you can reach another network node from your local host. Ping is usually a quick test to ensure that your connection is valid. The command will return the time in milliseconds that a packet takes to make the round trip from your local host to
the remote host.
من نه از پینگ حرفی زدم در پست اول نه از اتصال!!!!!! جالبه.
اما فکر نمیکنم با سرعت 128 اونور کره ی زمین پینگ 12 بده! باید سرعت بالاتر باشه... .
ممنون اگه خواستی کمک کنی.
همونی که گفتم! شما خودت نمیدونی چی داری میگی!

شما میگید پینگ و اتصال ربطی به هم ندارن، من زیاد موافق نیستم با شما.
من نظر شما رو نخواستم اصلا! جواب شما رو هم من ندادم. هیچ ربطی به هم ندارن.

زیاد فکر نکن آقای مورتی
فعلا کپی پیست بکن شما.

آخرین ویرایش:
به شرطی که پینیگی که از سرور مقصد میگیرید، پایین تره 12 باشه حداقل!
مرتضی جان میشه یه توضیح کامل تری بدین؟یعنی من که میخوام از یه سایت امریکایی ببینم الان برم پینگ خودم رو با سرور مثلا USA تست کنم؟

هیچ شبکه ماهواره ای این کنفرانس ها رو پخش نمیکنه پس انقدر دنبالش نگردید. فقط شبکه Spike مراسم رو پخش میکنه که اون هم یه شبکه کابلی هست و داخل آمریکا برنامه پخش میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or