نمایشگاه/رویداد E3 Sony Press Conference 2008

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
e3_logo_rev.png

سلام .

خب همانطور که میدانید تا ساعاتی دیگر نمایشگاه E3 اغاز به کار خواهد کرد و مطمئنا خیلی ها منتظر هستند که ببینند چه اتفاقاتی در این نمایشگاه رخ خواهد داد . به نظر میرسد سونی نیز امسال پر بار تر از همیشه در E3 حضور پیدا کرده با بازیهایی همچون :

LittleBigPlanet

littlebigplanet_sc002.jpg

Killzone 2

killzone2developerms-copy.jpg

MotorStorm: Pacific Rift

PSW107.feat_motor.scr002--article_image.jpg

Resistance 2
resistance_2playstation_3screensh_2.jpg

و ... .

از طرفی شایعه هایی منتشر شده که کوجیما قصد داره بازی جدید در دست ساخت خود را سرانجام معرفی کند . خبرهایی خوبی برای دوستداران PSN نیز شنیده میشود . یکی از این خبر ها قرارگرفتن بازیهای PS2 بر روی PSN میباشد که البته هنوز تایید نشده است .
همچنین نباید بازی God of War 3 رو هم فراموش کرد . با تایید رسمی این بازی و حضور ان در E3 امسال مطمئنا تریلر معرفی این بازی در نمایشگاه نشان داده میشود و خبرهای جالبی از ان نیز منتشر خواهد شد .
لازم به ذکر هست که کنفرانس سونی در روز سه شنبه July 15 و در ساعت 7:30pm ( پس از اتمام کنفرانس مایکروسافت و نینتندو ) برگذار خواهد شد و اخبار پیرامون این کنفرانس نیز در این تاپیک قرار خواهد گرفت .

موفق باشید .

آخرین ویرایش:
سلام
Steven Ter Heife (تهیه کننده بازی) قبل از کنفرانس سونی (که میشه به عنوان یه حرف تبلیقاتی هم بهش نگاه کرد)
در مورد بازی Killzone 2 توضیح داده و گفته این بازی فقط و فقط میتونه برای ps3 عرضه بشه و حتی اگر ما بخواهیم این بازی برای کنسول های دیگه هم عرضه بکنیم ممکن نیست
وی دلیل این امر رو Blu-ray دونسته و گفته ما این همه چیزو:biggrin1: فقط میتونیم تو Blu-ray بچپونیم و بقیه ی دیسک ها این قابلیتو ندارن

موفق باشید

سلام
Steven Ter Heife (تهیه کننده بازی) قبل از کنفرانس سونی (که میشه به عنوان یه حرف تبلیقاتی هم بهش نگاه کرد)
در مورد بازی Killzone 2 توضیح داده و گفته این بازی فقط و فقط میتونه برای ps3 عرضه بشه و حتی اگر ما بخواهیم این بازی برای کنسول های دیگه هم عرضه بکنیم ممکن نیست
وی دلیل این امر رو Blu-ray دونسته و گفته ما این همه چیزو:biggrin1: فقط میتونیم تو Blu-ray بچپونیم و بقیه ی دیسک ها این قابلیتو ندارن

موفق باشید

چه ربطی داره ؟!!! این بازی اگه حجمش اندازه 1 فلاپی هم بود باز exclusive بود ، چون ناشرش که خود سونی ه و سازنده ش هم Guerilla Games هست که از شرکت های زیر مجموعه سونی به حساب میاد .

سلام. این شایعه رد شده و هیچ ریمیکی در کار نیست.
(آف تاپیک بود شرمنده)
این خبر به هیچ وجه شایعه نیست , هیچ وقت هم رد نشده....SE یک پروژه مخفی برای PS3 داره که مربوط به FFVII هست و یا بازسازیش هست یا ادامش.هنوز هم مشخص نیست که کدوم یک از اینهاست....

ولی مهم نیست چون این پروژه تو TGS معرفی میشه و تو کنفرانس سونی بهش اشاره نمیشه.

چه ربطی داره ؟!!! این بازی اگه حجمش اندازه 1 فلاپی هم بود باز exclusive بود ، چون ناشرش که خود سونی ه و سازنده ش هم Guerilla Games هست که از شرکت های زیر مجموعه سونی به حساب میاد .
یک این که گفتم نظرمو این حرفو زده تا جو تغییر بده(گفته حتی اگرم بخوایم) تا چیز دیگه در مورد با ربط یا بی ربط بودنشم والا نیما جان من فقط ترجمه کردم این جا گزاشتم دیگه از خود Steven Ter Heife بپورس که چرا این حرف بی ربطو زده

درود بر تو نیما جون
متاسفانه یا خوشبختانه کم حافظه هم هستن جون خیلی وقت پیش همین مزخرفات رو رئیس شون یعنی Hermen Hulst زده بود! => Killzone 2 به Blu ray نیاز دارد.
KillZone II به اندازه کافی بزرگ و فوق العاده ای هست و نیاز به این جرو حرکتها هم نداره!. نمیدونم چرا اسرار دارن حرفهای احمقانه و 100 تا یک غاز بزنن!.

چی کارش دارید Steven Ter Heife بدبختو :biggrin1:
داره از بازیش تعریف میکه و درست هم میگه ولی اینطور نیست که نشه روی دیسکهای دیگه هم این بازی رو زد مثلا اگه قرار بود این بازی روی DVD بیاد فکر کنم حدود 7 یا 8 تا DVD میشد!
از این حرفها هم گذشته Killzone 2 در انحصار PS3 هست و یکی از استودیوهای خود سونی داره این بازی رو میسازه و ناشرش هم خود سونی هست
پس این حرفهای اومدن روی کنسول های دیگه هیچ ارزشی نداره

چی کارش دارید Steven Ter Heife بدبختو :biggrin1:
داره از بازیش تعریف میکه و درست هم میگه ولی اینطور نیست که نشه روی دیسکهای دیگه هم این بازی رو زد مثلا اگه قرار بود این بازی روی DVD بیاد فکر کنم حدود 7 یا 8 تا DVD میشد!
از این حرفها هم گذشته Killzone 2 در انحصار PS3 هست و یکی از استودیوهای خود سونی داره این بازی رو میسازه و ناشرش هم خود سونی هست
پس این حرفهای اومدن روی کنسول های دیگه هیچ ارزشی نداره

اگه این بازی به هفت تا DVD9 احتیاج داشته باشه یعنی روی یک BD50 هم نمیتونه جا بشه. حداقل فن بوی بازی هم میکنین قبلش یک حساب کتاب ساده انجام بدین

با توجه به اینکه کنفرانس نینتندو تموم شد و یوچی وادا توش شرکت نکرد پس به احتمال 99% تو کنفرانس سونی شرکت میکنه.

باید دید که اگه یوچی وادا تو کنفرانس سونی شرکت کنه چی واسه گفتن داره! (به خاطر FFXIII) و چه عنوان هایی رو معرفی میکنه.

من خیلی دوست دارم تو کنفرانس سونی شرکت کنه , چون ممکن هست که KH3 و SO4 و FFVII رو رو کنه.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or