نمایشگاه/رویداد E3 Microsoft Press Conference 2008

Good Boy

کاربر سایت
با سلام

2iqg9iq.jpg

فردا Jul 14 در ساعت 10 صبح و در شهر فرشتگان , Los Angeles , کنفرانس Microsoft برگزار خواهد شد.این کنفرانس , اولین کنفرانس موجود در E3 امسال خواهد بود و به نوعی می تواند افتتاحیه هم باشد!

امسال کمپانی مایکروسافت با این بازی ها در E3 شرکت می کند:

Too Human
Published by: Microsoft
Developed by: Silicon Knights
Release Date: August 19, 2008
Genre: Action Adventure

toohumanrpboxart_160w.jpg
...............

Viva Piñata: Trouble in Paradise
Developed by: Rare
Release Date: September 5, 2008
Genre: Virtual Pet

2u7n1xx.jpg

.........................

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
Developed by: Rare
Release Date: November 2008
Genre: Platformer

banjo_kazukUK_boxart_160w.jpg

Fable 2 Pub Games
Developed by: Lionhead Studios
Release Date: August 2008
Genre: Adventure

2djs376.jpg

.........................​

Gears of War 2​
Developed by: Epic Games
Release Date: November 2008
Genre: Third-Person Shooter

Gow2_Temp_Standardboxart_160w.jpg

Halo Wars
Developed by: Ensemble Studios
Release Date: October 2008
Genre: Real-Time Strategy

HaloWars_Xbox360TEMPBOXboxart_160w.jpg

Fable 2

Developed by: Lionhead Studios
Release Date: October 2008
Genre: Action RPG

fable2_xbox360ukUK_boxart_160w.jpg

.........................​

مایکروسافت اعلام کرده که در E3 امسال Surprise های خیلی بزرگی خواهد داشت.همچنین همه دارندگان کنسول XBOX 360 امیدوارند تا امسال از Alan Wake جزییات بیشتری انتشار پیدا کند.
..................
فردا خبر های کنفرانس Microsoft به صورت زنده و لحظه به لحظه همین جا قرار میگیره...

آخرین ویرایش:
سری FF همیشه اول تو ژاپن عرضه میشن بعد از 6،7 ماه تو اروپا و امریکا
FF های PS2 و PSP همیشه اینطوری بودن
از اونجایی که XIII در ژاپن برای 360 عرضه نمیشه پس این بازی یه جورایی Time exclucieve برای PS3 حساب میشه... البته فقط در ژاپن

سری FF همیشه اول تو ژاپن عرضه میشن بعد از 6،7 ماه تو اروپا و امریکا
FF های PS2 و PSP همیشه اینطوری بودن
از اونجایی که XIII در ژاپن برای 360 عرضه نمیشه پس این بازی یه جورایی Time exclucieve برای PS3 حساب میشه... البته فقط در ژاپن
سو تفاهم نشه ولی اون نسل قبل بود :دی. در هر حال فرقی نداره اصلا و ابدا :love:.

سو تفاهم نشه ولی اون نسل قبل بود :دی. در هر حال فرقی نداره اصلا و ابدا :love:.
:arrowd:
Next, the team was asked about the possibility of additional content when FFXIII
reaches US shores--content that is usually added to the overseas releases after the game first comes out in Japan. The answer given was that the typical Final Fantasy release schedule ends up staggered between territories, with gaps of at least 6 months between the initial Japanese date and releases in the US and Europe. Currently there's no extra content planned, since the team is anticipating lessening the gap between the Japanese release and the worldwide unveiling.

این بازی حداقل 6 ماه برای PS3 به صورت Time exclusive ـه فقط در ژاپن

منبع

بازهم شایعه اینکه MGS4 برای 360 میاد این بار این سایت دلایله جالبی رو آورده مبنی بر اینکه این بازی به قول خودشون صد در صد برای 360 میاد.
چون از این شایعات زیاده گفتم دیگه همینجا بگم.
http://news.spong.com/article/15802

بابا چرا از رو نمیرید ( با سایت هستم نه با شما ! )
کوجیما خودش هزار بار میگه بابا نمیاد باز میگین میاد فردا یک مرغ نشون میدن یکی میاد میگه من دلیل میارم این گاوه بابا بسه :biggrin1: . کوجیما گفت میخوام برای 360 بازی بسازم حالا باید حتما mgs 4 باشه .

کوجیما خودش هزار بار میگه بابا نمیاد باز میگین میاد فردا یک مرغ نشون میدن یکی میاد میگه من دلیل میارم این گاوه بابا بسه :biggrin1: . کوجیما گفت میخوام برای 360 بازی بسازم حالا باید حتما mgs 4 باشه .
من کاری ندارم حالا msg4 رو x360 مياد يا نه ولی يه ذره ، فقط يه ذره بشينی فکر کنی متوجه ميشی که اگرم قرار باشه رو 360 بياد الان نمياد بگه مياد که..ميزاره چند ماه بعد که Mgs خوب فروش کرد رو Ps3 بعد مياد بگه...الان ديوانه نيست بگه مياد که..چون با اين کار جلوی فروش بازيرو رو Ps3 ميگيره..
بخدا بعضی چيزها نياز فقط به فکر کردن داره و اصلاً نيازی به بيانش نيست.

کوجیما خودش هزار بار میگه بابا نمیاد
اگه اینه دلیل اینکه این بازی رو X360 نمیاد باید بگم
اگه کوجیما هزار بار گفت نمیاد Square صد هزار بار گفت FF XIII رو این کنسول نمیاد ;)

من فقط يك چيزي بگم ، جنابي كه پارسال خيلي ادعاتون ميشد با كوجيما نسبت داري ...
هيچ احدي حاضر نيست بياد بگه بازيم براي فلان كنسول مياد تو سودش به نصف هم كمتر برسه. نصف خريداران اين يك ماه همين سايت فقط بخاطر MGS4 رفتن سراغ PS3 درضمن من فهميدم هر بازي اي كه ميگه به دليل حجم بالاي بلوري و امكاناتي كه اين نوع ديسك به ما ميده روي X360 عرضه نميشه پس از شيش ماه خبر عرضه اش مياد.
نمونش هم L.A. Noire كه تو سايتش زده براي كنسول هاي نسل بعد يا FF XIII كه ميگفتن از فلان تكنولوژي بلوري استفاده ميكنه از اين جفنگيات كه ديديم ...
اين E3 تاريخ اختتاميه اش چه زماني هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or