E3 GIF time! ( پست اول تاپیک خوانده شود )

Tαylor Swift

کاربر سایت
69822725491155662497.png

سلام

خب برای این که تاپیک های اصلی از هدفشون دور نشن و اسپم کمتری داده بشه ! بعد از هماهنگی با ناظم ها تصمیم بر این شد که تاپیکی برای گیف های مرتبط با E3 زده بشه !

* قوانین :

گیف هایی که حجمشون بالای 1.9 مگ هست رو لینک بدید !

گیف هایی که حجمشون زیر 1.9 هست رو ازادید هر جوری که میخواید بذارید .

جایی که اپلود کردید فی*لتر نباشه .

عکس هم میتونید بذارید

هشدار :d :

* چون تاپیک برای هر 3 شرکت سونی و مایکروسافت و نینتندو هست به هیچ عنوان دعوا راه نندازید !

* به هیچ عنوان پستی نقل قول نشه و جواب داده نشه ! اگر ناراحت میشید از گیف ها میتونید نیاید تاپیک !

* پست ها همه باید گیف باشن و مثلا یکی نیاد نقل قول کنه " این خیلی خوب بود =)) " ! اگر خوشتون اومده میتونید لایک کنید !

* اگر پستی رو دیدید که گیف نبود و میخواست دعوا راه بندازه لطف کنید فقط گزارش کنید و پاک میشه !

لطفا جنبه داشته باشید .

با تشکر از همکاری pandora tomorrow عزیز .

فقط نیما جان می تونیم عکس هم بزاریم؟ یا فقط باید گیف باشه؟
yahoo_22.gif

عکس هم میشه :d

آخرین ویرایش:
حتما این رو ببینید

این رو قبلا توی یه تاپیک دیگه گذاشته بودم. فوق العاده هست و بیانگر شاهکارهای مایکروسافت به صورت یک طنز فاخر :bighug:

فقط چون حجمش زیاد بود بر طبق قوانین لینک گذاشتم

- - -ویرایش - - -

تصویر امضام هم که خود گویای همه چیز هست :d

با نابود شدن قطار هایپ ماکروسافت بر اثر وقوع بهمن سونی (مراجعه به پست 17) این بار این شرکت تصمیم گرفت قطار دیگه ای تدارک ببینه که هم در برابر فشار و قدرت بهمن مقاوم تر باشه و هم ضد ضربه باشه تا این بار فنهاش رو به سلامت به E3 برسونه:d

نسبت به قبلی دیزاین و طراحی شیک تری هم داره و در خور نام ماکروسافت و کنسولشه

نمی شد یه Image Resizer دانلود کنی و اندازه تصویر رو بیاری پایین که تا بارگذاری کامل اینقدر بد جلوه نکنه تو تاپیک؟
1.علیک سلام... دوما Photoshop هست دیگه همه کاراش و با اون کردم ریسایزم با همون انجام میدم.. سوما خواستم بزرگ جلوه کنه!!! ;)
حالا بی شوخی تاپیک GIF هست دیگه فکر کنم سبک تر از اکثر پست هاست. اگه این پست رو باز نکنه گیفارو چطوری باز میکنی؟؟؟

ویرایش :سایزش کو چکتر شد برای رفاه حال همه عزیزان.

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or