آخرین ویرایش:
- Exclusive content, along with beta and launch information for Naraka Bladepoint
- Techland will be showing Dying Light 2 Stay Human and giving the first in-depth look at its main character Aiden and his internal motivation, alongside revealing more about the Dying Light 2 Stay Human universe
- The first reveal of a new game from Kasedo Games & Bulwark Studios
- Big news for the Orcs Must Die! franchise
- New content from New Blood Interactive
- New gameplay for Hello Neighbor 2, new modes revealed for Rawmen, and a world premier of a new title from tinyBuild
- A new announcement from Pixelated Milk
- A reveal of the next game from Shiro Games
- SEGA and Amplitude Studios will have a major announcement and reveal for the highly anticipated strategy game, Humankind
- Exclusive content from All In! Games and Chernobylite
- An announcement from EVE Academy
- A new Chivalry 2 announcement from Torn Banner Studios
- NACON and Big Bad Wolf are showing a brand new trailer for Vampire: The Masquerade - Swansong
- An exclusive offer from GeForce NOW, NVIDIA's cloud gaming service
- Other exciting unrevealed games
- And a message from Valve regarding Steam
:
- Frontier & Frontier Foundry
- Hello Traveler
- Tripwire Interactive
- Humble Games
- Ishtar Games
- Alawar Games
آخ آخ... واقعا میچسبه.کلا تو نسل برهوت این سبکی اول شخصیم به نظرم.میدونم امیدی نیست اما Gearbox بیاد مردونگی کنه نسخه جدید Brothers in Arms رو معرفی کنه، من از خوشحالی میترکم
البته یکسریشو خود کمپانیها بیرون دادن مثلا دیشب مشخص شد امشب تو koch media چه خبرهدوستان یک لیست عظیمی از بازی ها لو رفته و صحیحه! در نتیجه اگر نمیخواید اسپویل بشید حد الامکان این چند روز آینده کلا تو تاپیک های E3 نرید.
در ضمن دوستان با بحث و حتی نظر و ری اکشن در مورد این لیست و بازی ها، بیرون از اسپویلر، شدیدا برخورد میشه.
من تو تاپیک ps5 گفتم اینجا هم میگم خیلی هاش میدونیم هست از قبل اعلام شده و خیلیهاش هم چیز خاصی نی بنظرم چندان به اون شکل اسپویلری که گفتید از نظر شدت اسپویل نیست. 70 درصد لیست همین الانش تایید شدهدوستان یک لیست عظیمی از بازی ها لو رفته و صحیحه! در نتیجه اگر نمیخواید اسپویل بشید حد الامکان این چند روز آینده کلا تو تاپیک های E3 نرید.
در ضمن دوستان با بحث و حتی نظر و ری اکشن در مورد این لیست و بازی ها، بیرون از اسپویلر، شدیدا برخورد میشه.
خیلی از نمایش ها تایید نشده + یسری عناوین به عنوان سوپرایز قطعا حضور دارن. در نتیجه کمترین کاری که میتونیم بکنیم اینه که اطلاع رسانی کنیم که کسی ناخواسته براش اسپویل نشه.من تو تاپیک ps5 گفتم اینجا هم میگم خیلی هاش میدونیم هست از قبل اعلام شده و خیلیهاش هم چیز خاصی نی بنظرم چندان به اون شکل اسپویلری که گفتید از نظر شدت اسپویل نیست. 70 درصد لیست همین الانش تایید شده
لطفا تو پست PS5 هم برید نظر من نیست یه سری دوستان هم همین نظر دارنخیلی از نمایش ها تایید نشده + یسری عناوین به عنوان سوپرایز قطعا حضور دارن. در نتیجه کمترین کاری که میتونیم بکنیم اینه که اطلاع رسانی کنیم که کسی ناخواسته براش اسپویل نشه.
قرار نیست چون بنظر شما لیست خاصی نیست پس راحت بزاریم. اسپویله فعلا تا خود مراسم ها.
حالا لیست کجا هست؟دوستان یک لیست عظیمی از بازی ها لو رفته و صحیحه! در نتیجه اگر نمیخواید اسپویل بشید حد الامکان این چند روز آینده کلا تو تاپیک های E3 نرید.