E3 2019

بیشتر منتظر کدام کنفرانس خبری در E3 2019 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    190

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
hxgy_l7hibiukvq9xvb2pqh47ch-920x518.jpg

با سلام خدمت تمام دوستان بازی‌سنتری

خوب باز هم به زمان E3 نزدیک می‌شیم و و باز هم تاپیک‌ها و کل‌کل‌ها و هیجانات

امسال البته یکم متفاوت‌تر از سال‌های قبل هست، اول اینکه سونی و EA کنفرانس خبری ندارند و دوم اینکه اخبار و شایعات پیرامون نسل بعدی کنسول‌ها بسیار هست.
در این تاپیک دوستان می‌توانند اخبار بازی‌های مورد علاقه که به شرکت‌های دارای کنفرانس تعلق ندارن رو پوشش بدن (و یا شاید در نهایت به عنوان Third Party در کنفرانس مایکروسافت نمایش داشته باشند)، برای مثال سازنده Dying Light اعلام کرد که بازی آن‌ها در E3 نمایش خواهد داشت.

زمان برگزاری کنفرانس‌ها و سایت‌های تماشای زنده به تدریج در همین پست اعلام می‌شود.

107127

با تشکر از @Ali Venom بابت عکس برنامه زمانی پخش کنفرانس‌های خبری امسال.

در کل این تاپیک به صورت عمومی ایجاد شده و هر خبری پیرامون E3 در اینجا می‌تونه پوشش داده بشه.
تنها درخواستی که از شما داریم رعایت قوانین انجمن هست، لطفا تخلفات مشاهده شده را گزارش کنید و از درگیری لفظی و مستقیم بپرهیزید.

به امید E3 هیجان انگیزی دیگر برای همه دوست‌داران دنیای گیم :x

آخرین ویرایش:
آره اگه درست یادم باشه یه سری قابلیت‌های شخصی‌سازی و غیره هم توی اون تریلره بود...بیشترش یادم رفته ولی خیلی میچسبه توی همین ماه معرفی بشه و پاییز عرضه‌اش کنن...هوس کردم برم یه بار دیگه تریلر رو ببینم.
تقریبا همه هم یادشون رفته بازیو :D اون موقع که تریلر لو رفت پیش خودم گفتم خب فوقش توی همین هفته معرفی میشه! فک کنم 7 8 ماه پیش بود...
اتفاقا چند روز پیش میخواستم در موردش صحبت کنم ، دیدم همه جور اسم بازی میاد الا این ، ولی دیدم از هر جاش که عکس بگیرم چیز واضحی نداره که بخوام بزارم ، برا همین بیخیالش شدم .

• Like
Reactions: FUTURE
من فقط از این E3 معرفی Saints Row 5 رو میخام دیگه بقیش مهم نیست :دی ایدل نینجا (کامیونیتی منیجر استودیو سازنده) چند روز پیش توییت زد بعضی وقتا معجزه‌ها واقعا اتفاق میفتن امیدوارم THQ به این استودیو نیمه‌ورشکسته Volition یه فرصت دوباره بده. :دی

من فقط منتظر اینم :D

107844

پ.ن : بقیه عکسا رو تو مرورگر باز کنید :D

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or