E3 2018

بهترین نمایش E3 2018 ؟

• Sekiro Shadows Die Twice

• Gears of War 5

• Forza Horizon 4

• The Division 2

• Assassin's Creed Odyssey

• َAnthem

• Kingdom Heart 3

• Rage 2

• The Last of Us II

• Ghost of Tsushima

• Spider-Man

• سایر بازی ها

Results are only viewable after voting.

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
q361_e3-2018-1070x446.jpg

با سلام خدمت تمام بازی سنتری های گرامی و با تشکر از مدیریت بابت ایجاد تالار اختصاصی

امسال دوستان خیلی خیلی زودتر به پیشواز E3 رفتن که البته با توجه به عناوین قوی که از همین الان حضور آن ها قطعی هست دور از انتظار نیست! امیدواریم که امسال یکی از قوی ترین E3ها رو در پیش داشته باشیم.

مانند سال های قبل این تاپیک به صورت کلی ایجاد شده، اطلاعات کلی از قبیل زمان کنفرانس ها، لینک های تماشا و ... اینجا قرار می گیره. همین طور دوستان می تونن در انتقال اخبار هم کمک کنن و بازی ها و اخباری که خارج از کنفرانس های اصلی هستند و یا هنوز تاپیکی ندارند رو اینجا منتقل کنند.

قوانین کلی این تالار هم مانند کل مجموعه بازی سنتر هست، بنابراین از همه عزیزان خواهشمندیم که موارد رو رعایت کنن.
بحث و کل کل از موارد هیجان انگیز حاشیه E3 هست، اما لطفا با رعایت قوانین باشه، و دوستانی که به موردهای مخالف برخورد کردن خواشمندیم به جای پاسخ مستقیم، از گزینه گزارش استفاده کنن.

کسانی که تاپیک های کنفرانس های اصلی رو ایجاد می کنن باید به این مورد توجه داشته باشن که مسئولیت پست اول اون تاپیک کاملا بر عهده آن ها خواهد بود، تاپیک حتما باید شامل حداقل اطلاعات لازم باشه، با این حال از دوستانی که تجربه کافی در این کار را دارند دعوت می کنم که برای ایجاد تاپیک ها بعد از رسمی شدن زمان کنفرانس اقدام نمایند.
  • تاپیک هایی که پست اول آن ها به روز نباشد و یا از لحاظ اطلاعات و یا ظاهری درخور این تالار نباشد بعد از یک بار اطلاع رسانی به ایجاد کننده واگذار خواهند شد.
  • دوستانی که تمایل به ایجاد نظر سنجی دارند می توانند با مدیران این بخش هماهنگی های لازم را انجام دهند.
  • باز هم اشاره می کنیم که به جای درگیری، از گزینه گزارش به منظور برخورد با موارد تنش زا استفاده کنید.

کنفرانس های خبری

ag49_ea_e3_armin.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

7p1t_xbox_e3_armin_2.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

j5x5_608x-1sdas.jpg

aoz7_dcrsjoexkaa3xct.jpg

8lm6_ubi_e3_armin_2.jpg

yerc_dcwwrfqxcaagw0v.jpg

s14_sony_e3_armin_6.jpg

n8pu_nintendo_e3_armin.jpg

بازم تشکر از @™MaMaD عزیز که توی فروم فعال نیست اما بابت تاپیک ها همیشه کمک می کنه

آخرین ویرایش:
تسلیت عرض میکنم به تمام دوستان و کسایی که منتظر Cyberpunk بودن. بازی FPS هست و همین الان تایید شد از طرف Andy McNamara:
Cyberpunk 2077 is a seamless open world FPS RPG. The city looks crazy with impressive crowds and a clean 80’s inspired Cyberpunk vibe.

تسلیت عرض میکنم به تمام دوستان و کسایی که منتظر Cyberpunk بودن. بازی FPS هست و همین الان تایید شد از طرف Andy McNamara:

حالا اگر مشکل با اول شخص بودنش هست که به کنار
منتها اگر مشکل با بخش شوتر اش داری، چند سال پیش معلوم شده بود توش شوتینگ هست

حالا اگر مشکل با First-Person بودنش هست که به کنار
منتها اگر مشکل با بخش شوتر اش داری، چند سال پیش معلوم شده بود توش شوتینگ هست
نه بحث شوتینگ نیست چون معلومه هست:D ولی فکر کنم ملت دقیقا انتظار استایل ویچر رو داشتن توی دنیای سایبرپانک.

خب نزديك ٩٠٪؜ هايپ خوابيد:))

اطلاعات بيشتر:

Seeing high tech shotguns and assault rifles, along with a bunch of other powers. Hacking enemies, hanging from walls and pouncing from above with melee attacks

So much detail in the world, and this demo is filled with a fair amount of story and choice. CD Red definitely doing their thing here

You are V. Can play as male or female, and you choose your past and it affects your story

You can explore the city with a number of vehicles.
Watching a car chase scene now

• Like
Reactions: mahdi-ps4
God of war مگه با fps شدنش کسی ناراحت بشه! :دی. یه گیم جدیده هیچ مشکلی پیش نمیاد.

1-Devil May Cry 5
- عجب E3 ای شد. حجم انتظار برای DMC انقدر بالا بود که ایشون به تنهایی کیفیت E3 رو برد بالا. توضیحات ایتسونو + چیزایی که توی تریلر بود نشون میده بهترین DMC تا حالا منتظر ماست.

2- Ghost of Tsushima
سامورای! اتمسفر/گرافیک/انیمیشن/گیم پلی(احتمال نزدیک به یقین) همه تاپ ناچ. خدا به خیر کنه.

3- Sekiro
سامورای! اصلاً خود حضور سامورای در یه بازی اون رو ارتقا میده. نیازی نیست دلیل دیگه ای باشه. حالا میازاکی هم بذارید روش میشه Perfection. تنها دلیلی که پایین تر از GoT قرار گرفته اینه که احتمالاً خیلی سخت تره و منم خیلی نوبم، برای همین بازی های آسون رو بیشتر دوست دارم:دی

4- Nioh 2
سامورای! فاکین سامورای! من و این همه خوشبختی محاله!!!! راستش همه چیزایی که برای مورد 3 هست، در مورد این هم صادقه. یعنی اینم احتمالاً سخت تر از اونیه که نوبی مثل من بتونه راحت بازی کنه.

5- Beyond Good & Evil 2
جید! جیییییییید! جییییییییییییییید! هایپ لول 10000000000
فقط خیلی نگران بازی ام. حس می کنم یوبی سافت پول مول بهشون نمیده. ولی بازم جییییییییییید! جیییییییییییییییییییییییییییییییییید! لاااااوووووووووووو

6- Kingdom Hearts 3
زیبایی و دوست داشتنی بودن از سر و کول دیزنی می باره. اما اسکوئر ما رو جر داد تا به این جا رسیدیم. بازم حال کردم. دنیاهای جدید بازی هم به شد مورد علاقه است:دی

7- Cyberpunk 2077
خدا CDPR رو از ما نگیره. بازی چه 3rd Person باشه چه FPS شکی توش نیست که می ترکونه. خودم خراب Blade-runner ام اینم بدجوری Blade Runner Vibe داره

8- Forza Horizon 4
هیچ وقت اون جوری ها ریسینگ باز نبودم. اما کاری که مایکروسافت با FH3 کرد بی نظیر بود به تمام معنا. عاشق بازی شدم. حالا FH4 مشخصه همه چی رو حتی بهتر کرده. کاش بقیه یاد بگیرن.

9- Ori and the Will of the Wisps
خیلی گوگولیه.:دی

10- PC Gaming Show
راستش اکثر بازی های نمایش داده شده برام مورد انتظار شد.:دی به خصوص شاهکار حضرت سگا.

با وجود TLOU 2 بقیه باید برای دومی بجنگن :D

2- Ghost Of Tsushima عالی بود

3- forza horizon 4 خیلی خوشم اومد

4- Spiderman عالی بود

5- Death Stranding بازی مغز ذوب کنیه

عاشق اونایم که tlou2 تو لیستشون نمیذارن :))

من از تلو خوشم نیومده بود و الانم منتظر نسخه دومش نیستم . کی میخوان ملت بفهمن آدم با آدم سلیقش فرق داره و فکر نکنن هر حسی که دارن منطقا درسته و آبجکتیوه...
_____________________​
1) DMC5
2) yakuza kiwami 2
3) cyberpunk 2077
4) RE 2
5) Ghost of Tsushima
6) sekiro

1. Kingdom Hearts III
یعنی هرچی از نمایش های بازی و مخصوصا تریلر کنفرانس سونی بگم کم گفتم! چقدر دنیاهای بازی پیشرفت کردن، خوفناک شدن! و طراحی سورا و رفقا ایندفعه فیت دنیای کارائیب کردن! از حضورت حضرت اکسل هم زیاد گفتم:x (و تمام کاراکترهای دوست داشتنی سری:x )
اگر دوتا تریلرش رو بخوام بزارم احتمالا مقام سوم هن باید بهش میدادم:))

2. the Awesome Adventures of Captain Spirit
همون حس فصل اول LIS :x فوق العاده! :x و چون زود میاد الان در پوست خودم نمیگنجم برای بازی کردنش:x
و ایم دنیای کودکانه ی پسرک، اصلا خیلی خوبه! عالیه عالیه:x

3. Ghost of Tsushima
گرافیک : کف+خون! :|
عجیب محیطی،عجب جوی، عجب حس و حال سامورایی واری:D خیلی خوب بود نمایش! اون مبارزه آخر کار:x وای وای.... الان تریلر معرفی رو درک میکنم! و تصور اون محیط ها خیلی راحت تر میشه... به شدت منتظر نمایش بازی توی شب و قابلیت های نینجایی هم هستم! + یه نمایش از سیستم آپگرید و ... ، اما در کل عالی:x

4. Spider-Man
اینم عالی بود نمایشش، بدمن ها رو به شکل خفنی معرفی کرد و خیالمون رو از حضور باس های زیاد راحت کرد:x
مبارزات و ... جذاب میزنه و تعقیب و گریز و ... همه چی عالی! :x فکر میکردم چون قبلا ازش زیاد نمایش دیدیم و اطلاعات زیادی اومده دیگه لازم نیست روش مانور داده بشه و اون جذابیت رو نداره، اما نمایشش عالی بود:x
البته هنوز گیم پلیی که بعد از کنفرانس نشون دادن رو درست ندیدم:-"
این 4تای اول انتخاب بینشون و ترتیب بندیشون واقعا برام سخت بود:D

5. Skull & Bones
خیلیییی خوب بود! :x اصلا بخش کاستومایز خالیش برای من هایپ خالصه:D کلا دزدای دریایی خیلی خوبن>:)
اون بخشی که تو جزیره میشد کاراکترمون رو کنترل کنیم و آپگرید کشتی و ...، بزرگترین سورپرایز بود و شدیدا حال داد! :x خیلی خوب بود:((

6. Beyond Good & Evil 2
CGش که خیلی حال داد! اینا هم یه جورایی دزد دریای...حالا فضایی میزنند:D جو باحالی داشت تیمشون، پر از آدم و حونور عجیب غریب=)) دوست دارم!:D
اما برای گیم پلی کلا نگرانم، یعنی چیزیه که بعید میدونم از پسش بر بیان! بازی هم میره برای نسل بعد به نظرم:-"

7. the Last of Us 2
یعنی این تعامل با محیطی که نشون دادن دیوانه کننده بود، و به نظرم 100% از پسش بر میان، همینطور که TLOU1 رو از پسش بر اومدن! تعامل با محیطشم بعید میدونم به این زودیا کسی نزدیکش بشه، همینطور که هوش مصنوعی شماره قبل هم تقریبا مثلش رو نمیشه دید!
و... جوئل هم هست:(( :(( :((

8. For Honor
اخبار آپدیت جدیدش:D مود جدید، بخش داستانی جدید:x ، فکشن جدید...گرچه زد تو ذوقمون کمی که بازم شرقین:(
و اون CG خفن:D
در کنار این ها بقیه ی اطلاعاتی که بعدا اومد هم خیلی جذاب میزنند:x در کل هاااااایپ:D

دوتای بعدی فقط چون تو کنفرانس ها نبودن اومدن ته لیست:-"

9. Concrete Genie
خیلی خوب بود نمایشش، مثل قبل دوست داشتنی بود:x و واقعا هنریه و دلت میخواد نقاشی بکشی یا با جونورهایی که میکشی تعامل داشته باشی:x
ارزش گشت و گذار تو محیطم بالاست چون آیتم های زیادی(از دفترچه طراحی پسرک) تو محیط پراکنده شدن که باعث میشه نقاشی های گوگولی تری تو بازی بکشیم:x و همینطور شاید مواردی برای تعامل با جونورها باشه(مثلا توپ بسکتبال انداخت و از سبد رد کرد، و بعدزدن قدش:D ، یه گربه هم اونجا بود که نرفت سراغش ببینیم چه میکنند:| کنجکاوم:| )
بخش پلتفرمر و اینا هم داره، برای فرار از دست بقیه بچه ها باید برید رو ساختمون ها و ...، نکته جالب اینه وقتی بچه ها نزدیک میشن به نقاشی هاتون از فروغ میفتن:( و کلا تحت تاثیر قرار میگیرن:( (تا وقتی دوباره دور بشن) کلا خیلی خوبه>:)
کلا برید " اینجا " خودتون ببینید دیگه:D

9. Spyro Reignited Trilogy
چقدر خوبه:x همون حس بازسازی کراش، اینبار با اون یکی عشق دوران PS1م :(
البته قبلا شماره اول رو بازی نکرده بودم و برام جدیده :D
توی شماره سوم اینکه بچه اژدهاها رو پیدا کنیم و هر کدومشون یه حال و هوایی داشتن رو خیلی دوست داشتم:x ، توی شماره اول هم اژدهاهایی داریم که تبدیل به کریستال شدن:D کلا خیلی خوبه:x
یدونه از تایم ترایل ها هم نشون دادن، خدایی خیلی سختن اینا:)) نابود میکردن برای 100% کردنشون، چالش پلات بازی هت توی این بخشه! خدا رحم کنه:|
منتطرم زودتر بیفتم دنبال این تخم اژدها دزدها و بعد از درگیری فراوون گیرشون بیارم:)) + اون خرسه دزده مکاره پول پرسته نامرد رو ببینم=)) چقدر تیغمون میزد تو بازی:| ، آها رفقای شماره سوم هم منتظرشونم، یه مرحله جدیدم بسازن با پلنگه بازی کنیم:(
اینم اگر کسی میخواد ببینه بره " اینجا " !

این یازدهمی هم باید بزارم حتما!

11. Forza Horizon 4
اینجاست چون بازیش نمیکنم:-" ولی واقعا خفنه! واقعا دوست داشتنی:( هعی هعی هعی... :(

---
در کنارش چندتا از بدترین نمایش ها هم بگم:-" ترتیب خاصی نداره:-"

AC Odyssey
هرچقدر محیط دلنواز و خفنی داشته باشه و دورانش و اسپارتا بودن رو دوست داشته باشم، اینکه اسم AC رو به دوش میکشه رو اعصابمه:|
اون سیستم مبارزات داغون و یه چند مورد دیگه هم که پا برجاست! :(

Death Stranding
با اقتدار به نظرم بدترین نمایش کنفرانس ها بود، و شاید حتی کلا! بدتر از کتاب توهم سونی و ‌.. تو سال های اخیر حتی! امسال جذابیته C&C Rivals حتی به نظرم چند برابر این بود:|
خیلی وقته که اینو قبول دارم:-"

بدبختی اینه 4کلمه نمیخواد توضیح درست بده آقا ما فاز بازیمون اینه، چنین هدفی داریم تو بازی و ...

Shadow of Tomb Rider
چقدر بد بود نمایشش:| اینا سر ریبوت یه حرکت درستی زدن و اکثرا حال کردن! ولی بعد اونقدرا تلاش نکردن خفن ترش کنند، اینم که دیگه هیچ:| خیلییی بد:|

معرفی Jedi : Fallen Order
ایشون هم با اقتدار بدترین معرفیه تاریخ رو کسب کردن:|

---
یه لیستی هم از غایبین باید داد که چقدر منتظرشون بودم و تقریبا مطمئن بودم و خبری نشد:(

MK XI
MediEvil
Avengers Project
Rocksteady
FF VII Remake
فکر کنم فقط همینا بود که برام مهم بودن، فعلا بیشتر از این حافظه یاری نمیکنه:-" به نظرم همشون تا الان باید تا یه جاهایی پیش میرفتن که نمایشی داشته باشن:|

---
یادم رفت! :|
Jump Force هم رتبه 11-12 بزاریدش! با اینکه طراحی کاراکترهاش افتضاحه! ولی بازم دیدن چنین بازیی برای من بسی هایپه:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or