E3 2018

بهترین نمایش E3 2018 ؟

• Sekiro Shadows Die Twice

• Gears of War 5

• Forza Horizon 4

• The Division 2

• Assassin's Creed Odyssey

• َAnthem

• Kingdom Heart 3

• Rage 2

• The Last of Us II

• Ghost of Tsushima

• Spider-Man

• سایر بازی ها

Results are only viewable after voting.

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
q361_e3-2018-1070x446.jpg

با سلام خدمت تمام بازی سنتری های گرامی و با تشکر از مدیریت بابت ایجاد تالار اختصاصی

امسال دوستان خیلی خیلی زودتر به پیشواز E3 رفتن که البته با توجه به عناوین قوی که از همین الان حضور آن ها قطعی هست دور از انتظار نیست! امیدواریم که امسال یکی از قوی ترین E3ها رو در پیش داشته باشیم.

مانند سال های قبل این تاپیک به صورت کلی ایجاد شده، اطلاعات کلی از قبیل زمان کنفرانس ها، لینک های تماشا و ... اینجا قرار می گیره. همین طور دوستان می تونن در انتقال اخبار هم کمک کنن و بازی ها و اخباری که خارج از کنفرانس های اصلی هستند و یا هنوز تاپیکی ندارند رو اینجا منتقل کنند.

قوانین کلی این تالار هم مانند کل مجموعه بازی سنتر هست، بنابراین از همه عزیزان خواهشمندیم که موارد رو رعایت کنن.
بحث و کل کل از موارد هیجان انگیز حاشیه E3 هست، اما لطفا با رعایت قوانین باشه، و دوستانی که به موردهای مخالف برخورد کردن خواشمندیم به جای پاسخ مستقیم، از گزینه گزارش استفاده کنن.

کسانی که تاپیک های کنفرانس های اصلی رو ایجاد می کنن باید به این مورد توجه داشته باشن که مسئولیت پست اول اون تاپیک کاملا بر عهده آن ها خواهد بود، تاپیک حتما باید شامل حداقل اطلاعات لازم باشه، با این حال از دوستانی که تجربه کافی در این کار را دارند دعوت می کنم که برای ایجاد تاپیک ها بعد از رسمی شدن زمان کنفرانس اقدام نمایند.
  • تاپیک هایی که پست اول آن ها به روز نباشد و یا از لحاظ اطلاعات و یا ظاهری درخور این تالار نباشد بعد از یک بار اطلاع رسانی به ایجاد کننده واگذار خواهند شد.
  • دوستانی که تمایل به ایجاد نظر سنجی دارند می توانند با مدیران این بخش هماهنگی های لازم را انجام دهند.
  • باز هم اشاره می کنیم که به جای درگیری، از گزینه گزارش به منظور برخورد با موارد تنش زا استفاده کنید.

کنفرانس های خبری

ag49_ea_e3_armin.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

7p1t_xbox_e3_armin_2.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

j5x5_608x-1sdas.jpg

aoz7_dcrsjoexkaa3xct.jpg

8lm6_ubi_e3_armin_2.jpg

yerc_dcwwrfqxcaagw0v.jpg

s14_sony_e3_armin_6.jpg

n8pu_nintendo_e3_armin.jpg

بازم تشکر از @™MaMaD عزیز که توی فروم فعال نیست اما بابت تاپیک ها همیشه کمک می کنه

آخرین ویرایش:
با این لیک Hitman 2 دیگه مطمئن شدم که واقعا 2015 داره تکرار میشه :D
هر استدیویی که سه سال پیش توی E3 بازی معرفی کرده بود، داره عنوان بعدی خودشو معرفی می‌کنه...
با اینکه اکثر بازیهای امسال لیک شدن ولی واقعا نمی‌تونم صبر کنم نمایششون رو ببینم...E3 امسال طوفانیه <:-P

حس می‌کنم، متوجه نیستید که قراره چقدر E3 خفنی باشه شایدم هایپ خودتونو کنترل کردید که زمان سریعتر بگذره :D خب بزارید یه لیست مختصر بدم تا همه بدونید که چقدر باید الان هایپ باشید...با معرفی‌هایی که ازشون خبر نداریم یا سوپرایزها اصلا کاری ندارم، فقط حجم محتوای خفنی که تایید شده (یا احتمالش بشدت بالاست)، هفته بعد قراره ببینیم رو توی ذهنتون تجسم کنید :D :

The last of Us Part II
پروژه جدید From Software
Cyberpunk 2077
پروژه‌ی جدید Rocksteady
Devil May Cry 5
Resident Evil Remake 2
RAGE 2
Fallout 76
Ghost of Tsushima
پروژه جدید Remedy
Hitman 2
Battlefield V
Death Stranding
Metroid Prime 4
Avengers Project
Left Alive
Splinter Cell
Gears of War 5
Spider-Man
Forza Horizon 4
Super Smash Bros
Metro Exodus
Kingdom Hearts III
Beyond Good & Evil 2
Anthem
+ کلی بازی بزرگ دیگه که الان یادم نمیاد :D + بازیهای کوچیکتری که خودم شخصا منتظرشونم + بازیهایی که هنوز لیک نشدن ! :D

کلا وقتی به استدیوهای خفنی که امسال قراره پروژه‌ی جدیدشون رو معرفی کنن توجه کنیم، می‌تونیم بگیم که امسال چند برابر نسبت به پارسال شلوغ‌تره...اگه غیر از همین بازیها هیچ سوپرایز دیگه‌ای در کار نباشه و همه چی تا الان لو رفته باشه، بازم شخصا برای من قراره یکی از بهترین‌ E3‌های تاریخ باشه <:-P
اصلا یه E3 که Naughty Dog، Bioware، From Software، Kojima Productions، Remedy، BGS، Rocksteady و CD Project RED همشون با هم توی اون حضور دارن، نمی‌تونه رویایی نباشه...:x حالا بقیه‌ی موارد به کنار...

با این لیک Hitman 2 دیگه مطمئن شدم که واقعا 2015 داره تکرار میشه :D
هر استدیویی که سه سال پیش توی E3 بازی معرفی کرده بود، داره عنوان بعدی خودشو معرفی می‌کنه...
با اینکه اکثر بازیهای امسال لیک شدن ولی واقعا نمی‌تونم صبر کنم نمایششون رو ببینم...E3 امسال طوفانیه <:-P

حس می‌کنم، متوجه نیستید که قراره چقدر E3 خفنی باشه شایدم هایپ خودتونو کنترل کردید که زمان سریعتر بگذره :D خب بزارید یه لیست مختصر بدم تا همه بدونید که چقدر باید الان هایپ باشید...با معرفی‌هایی که ازشون خبر نداریم یا سوپرایزها اصلا کاری ندارم، فقط حجم محتوای خفنی که تایید شده (یا احتمالش بشدت بالاست)، هفته بعد قراره ببینیم رو توی ذهنتون تجسم کنید :D :

The last of Us Part II
پروژه جدید From Software
Cyberpunk 2077
پروژه‌ی جدید Rocksteady
Devil May Cry 5
Resident Evil Remake 2
RAGE 2
Fallout 76
Ghost of Tsushima
پروژه جدید Remedy
Hitman 2
Battlefield V
Death Stranding
Metroid Prime 4
Avengers Project
Left Alive
Splinter Cell
Gears of War 5
Spider-Man
Forza Horizon 4
Super Smash Bros
Metro Exodus
Kingdom Hearts III
Beyond Good & Evil 2
Anthem
+ کلی بازی بزرگ دیگه که الان یادم نمیاد :D + بازیهای کوچیکتری که خودم شخصا منتظرشونم + بازیهایی که هنوز لیک نشدن ! :D

کلا وقتی به استدیوهای خفنی که امسال قراره پروژه‌ی جدیدشون رو معرفی کنن توجه کنیم، می‌تونیم بگیم که امسال چند برابر نسبت به پارسال شلوغ‌تره...اگه غیر از همین بازیها هیچ سوپرایز دیگه‌ای در کار نباشه و همه چی تا الان لو رفته باشه، بازم شخصا برای من قراره یکی از بهترین‌ E3‌های تاریخ باشه <:-P
اصلا یه E3 که Naughty Dog، Bioware، From Software، Kojima Productions، Remedy، BGS، Rocksteady و CD Project RED همشون با هم توی اون حضور دارن، نمی‌تونه رویایی نباشه...:x حالا بقیه‌ی موارد به کنار...

و البته مهم تر از همه این بازی ها، Final Fantasy VII Remake و Metroid 4 و صد البته Ori 2 و Bayonetta 3:دی (چطوری تونستی اینارو جا بندازی؟:دی) به همراه احتمالا بازی بعدی Playdead و GenDesign. همین بازی بعدی پلی دد و فامیتو اودا در صورت معرفی میتونه هایپ بقیه بازی هارو بخوابونه:دی

کلا این E3 میتونه در ادامه 2015 و 2016 سه گانه خفن ترین رو تکمیل کنه. 2015 خفن ترین معرفی هارو داشتیم، از Shenmu 3 و TLG بگیر تا FFVIIR و Horizon و NieR. سال بعدش که عجیب غریب بود، God of War و Crash و Death Stranding و Days Gone و Spiderman و .... امسال هم دقیقا ادامه همون رونده. معرفی ها حفن در کنار نمایش های فوق بزرگ. و نکته جالب اینجاست که امسال فقط سونی نیست که خفنه، بلکه مایکروسافت هم قطعا ترسناک ظاهر میشه، نینتندو هم به نظرم بهترین نمایش هاش رو داره. متروید و یوشی و سوپر اسمش بروز و بیونتا 3 و ...

و البته مهم تر از همه این بازی ها، Final Fantasy VII Remake و Metroid 4 و صد البته Ori 2 و Bayonetta 3:D (چطوری تونستی اینارو جا بندازی؟:D) به همراه احتمالا بازی بعدی Playdead و GenDesign. همین بازی بعدی پلی دد و فامیتو اودا در صورت معرفی میتونه هایپ بقیه بازی هارو بخوابونه:D

کلا این E3 میتونه در ادامه 2015 و 2016 سه گانه خفن ترین رو تکمیل کنه. 2015 خفن ترین معرفی هارو داشتیم، از Shenmu 3 و TLG بگیر تا FFVIIR و Horizon و NieR. سال بعدش که عجیب غریب بود، God of War و Crash و Death Stranding و Days Gone و Spiderman و .... امسال هم دقیقا ادامه همون رونده. معرفی ها حفن در کنار نمایش های فوق بزرگ. و نکته جالب اینجاست که امسال فقط سونی نیست که خفنه، بلکه مایکروسافت هم قطعا ترسناک ظاهر میشه، نینتندو هم به نظرم بهترین نمایش هاش رو داره. متروید و یوشی و سوپر اسمش بروز و بیونتا 3 و ...
دیگه اگه قرار بود همه رو بنویسم، یه طومار میشد :D
Metroid Prime 4 هم که توی لیست بود...بازی بعدی فامیتو هم خیلی مونده ببینیمش...سونی اینبار دیگه تا مطمئن نشه بازی آمادست، عمرا نشونش بده :D
در مورد نینتدو من منتظرم ببینم که دوباره بهترین بازی E3 رو میبره یا نه! دو سال پشت سر هم با Zelda و Mario بیشترین جوایز E3 رو درو کرد...امسال شاید Smash یا Metroid بتونه دوباره همچین کاری کنه ولی رقابت سخته...

• Like
Reactions: Cloud Strife
دیگه اگه قرار بود همه رو بنویسم، یه طومار میشد :D
Metroid Prime 4 هم که توی لیست بود...بازی بعدی فامیتو هم خیلی مونده ببینیمش...سونی اینبار دیگه تا مطمئن نشه بازی آمادست، عمرا نشونش بده :D
در مورد نینتدو من منتظرم ببینم که دوباره بهترین بازی E3 رو میبره یا نه! دو سال پشت سر هم با Zelda و Mario بیشترین جوایز E3 رو درو کرد...امسال شاید Smash یا Metroid بتونه دوباره همچین کاری کنه ولی رقابت سخته...

فامیتو یه سری کانسپت از بازیش رو کرده، تو سونی ژاپن هم یه پیج داره. مدت زیادی هم هست که در حال ساخته. بعید نیست رونمایی کنن و به همین زودی هم منتشر بشه. چون نسل رو به پایانه و قاعدتا باید همین نسل بیاد.

یادته ابتدای نسل گفتی بترسید از روزی که مایکروسافت با اون حساب بانکی خفنش میلیارد میلیارد خرج انحصاری کنه اما در ادامه نسل نابود شد این پیش بینی:Dاینم به فال نیک میگیریم:D

این دفعه فرق داره، چون به نظرم اگه این E3 مایکرو نتونه نمیاش خوبی داشته باشه، با توجه به کنفرانس فوق خفن سونی (حتی اگه واقعا هیچ نمایش جدیدی نداشته باشه همین بازی هایی که هست بی نهایت خفن هستن) از بیخ و بون نابود میشه، در نتجه من فکر میکنم براش حکم مرگ و زندگی رو داشته باشه. خودشون هم میدونن برای همین قراره طولانی ترین کنفرانس رو داشته باشن. هم باید انحصاری زیادی نشون بدن (شماره بعدی همه IP های خفنش به همراه یه سری انحصاری زمانی) و هم اینکه روی نمایش ترد پارتی ها و کیفیت بهتر روی X1X مانور بدن. البته واقع بینانه نگاه کنیم مایکرو نمیتونه با انحصاری های سونی رقابت کنه، از بین حداقل 6 تا انحصاری جدیدی که داره، یعنی TLoU2 و DS و SM و GoT و Dreams و DG، پنج تاش IP جدیده! و از دم بازی های حفنی هستن، ولی با این حال تمام تلاشش رو میکنه و قاعدتا باید دست پر بیاد. Halo و GeoW و Fable از بیخ متحول شده و سری Forza و Forza Horizon در کنار نمایش احتمالا خوب CD3 و شاید اسپین آف های Halo و GeoW و انحصاری های قطعا جدید و احتمالا انحصاری های زمانی مثل SC. مایکرو هم میتونه خیلی خفن باشه. اگه غیر از این باشه با خیال راحت همه میتونن اکس باکس هاشون رو بفروشن برن سمت PS. البته اگه تا الان نرفتن!! جدی.

من حتی فکر میکنم بازی مثل CD3 هم نمایش خوب و آبرومندی داشته باشه. نمیگن WoW خواهد بود اما با توجه به این همه شایعات منفی مثل کنسل شدن که پشتش هست مایکرو اگه نتونه نمایش آبرومندی داشته باشه همون کنسل کنه بهتره. من الان روی اینکه مایکرو دست پر میاد و انحصاری های جدید هم معرفی میکنه شرط میبندم تا اینکه بگم دوباره همون روند افتضاح دو سال اخیر رو ادامه میده. از همین الان معتقدم نمیتونه با سونی رقابت کنه و کلا کسی رو در حدی نمیبینم که با اون 6 تا انحصاری توان کل انداختن داشته باشه اما این E3 رو نقطه عطف برند Xbox و خصوصا X1X در این نسل میدونم.

پ.ن: امیدوارم چون X1X خریدم و 3375 بیزبون رو دادم پاش خودم رو گول نزده باشم:D

جفت فروخیدن فخر:دی
fqsv_photo_2018-05-30_17-37-53.jpg

پس بر اساس چیزایی که پیش بینی کردی کنفرانس مایکرو یه چیزی تو این مایه هاس:

*Halo و GeoW و Fable از بیخ متحول شده
*سری Forza و Forza Horizon
*نمایش احتمالا خوب CD3 و شاید اسپین آف های Halo و GeoW
*انحصاری های قطعا جدید و احتمالا انحصاری های زمانی مثل SC
*مایکرو دست پر میاد و انحصاری های جدید هم معرفی میکنه
*این E3 رو نقطه عطف برند Xbox و خصوصا X1X در این نسل میدونم

پ.ن:این نکات رو مد نظر قرار میدیم و هفته دیگه مقایسشون میکنیم:D
پ.ن2: پس از کنفرانس مایکرو از سایت دیوار" بخش Xbox تصویر بالا رو بعنوان یک فرد ناشناس به نصف قیمت خودم میخرم:laughing::D

من کنفرانس مایکروسافت رو اینجوری پیشبینی میکنم:

معرفی ادامه IP های قدیمیش، Fable و F و حداقل یکی از دو عنوان Halo و GeoW (یا هردوش)
معرفی اسپین آف جدید از Halo یا GeoW
معرفی انحصاری جدید (کلا IP جدید)
معرفی انحصاری زمانی جدید (شاید SC)
نمایش انحصاری های قبلی مثل CD3 و Ori. و CD3 نمایش خوبی خواهد داشت. باز تاکید میکنم WoW نیست، اما در حد خودش یه بازی فان و جالبه. انتظار شاهکار نباید داشت، صرفا خوب.
اعلام یه خبر همکاری بزرگ. یا تاسیس استدیو یا مثلا خرید پابجی (البته در مورد پابجی حدس اصلیم اینه که برای رقابت با فورتنایت عوض انحصار برعکس میان روی PS4 تا پلیرهاشون بره بالا)
معرفی یه سری ایندی انحصاری (خیلی کم)
معرفی های مولتی برای اولین بار و اعلام اینکه یا روی X1X کانتنت ویژه دارن یا تنها کنسولی هست که ترو 4K اجرا میکنه.
معرفی بعضی از بازی های مورد انتظار هم تو کنفرانس مایکرو هست، از سایبرپانک و اسسینز و بتل که بدیهی هست تا احتمالا بازی بعدی راک استدی و فرام سافتور و KHIII.

در مجموع هم بهترین کنفرانس مایکروسافت در این نسل خواهد بود.

پ.ن: با اطمینان کامل میگم چون اگه جز این باشه همونطور که گفتم باید کلا ببندن برن پی کارشون. X1X خودم رو هم آفیشالی بهت 2 میفروشم:دی

این دفعه فرق داره، چون به نظرم اگه این E3 مایکرو نتونه نمیاش خوبی داشته باشه، با توجه به کنفرانس فوق خفن سونی (حتی اگه واقعا هیچ نمایش جدیدی نداشته باشه همین بازی هایی که هست بی نهایت خفن هستن) از بیخ و بون نابود میشه، در نتجه من فکر میکنم براش حکم مرگ و زندگی رو داشته باشه. خودشون هم میدونن برای همین قراره طولانی ترین کنفرانس رو داشته باشن. هم باید انحصاری زیادی نشون بدن (شماره بعدی همه IP های خفنش به همراه یه سری انحصاری زمانی) و هم اینکه روی نمایش ترد پارتی ها و کیفیت بهتر روی X1X مانور بدن. البته واقع بینانه نگاه کنیم مایکرو نمیتونه با انحصاری های سونی رقابت کنه، از بین حداقل 6 تا انحصاری جدیدی که داره، یعنی TLoU2 و DS و SM و GoT و Dreams و DG، پنج تاش IP جدیده! و از دم بازی های حفنی هستن، ولی با این حال تمام تلاشش رو میکنه و قاعدتا باید دست پر بیاد. Halo و GeoW و Fable از بیخ متحول شده و سری Forza و Forza Horizon در کنار نمایش احتمالا خوب CD3 و شاید اسپین آف های Halo و GeoW و انحصاری های قطعا جدید و احتمالا انحصاری های زمانی مثل SC. مایکرو هم میتونه خیلی خفن باشه. اگه غیر از این باشه با خیال راحت همه میتونن اکس باکس هاشون رو بفروشن برن سمت PS. البته اگه تا الان نرفتن!! جدی.

من حتی فکر میکنم بازی مثل CD3 هم نمایش خوب و آبرومندی داشته باشه. نمیگن WoW خواهد بود اما با توجه به این همه شایعات منفی مثل کنسل شدن که پشتش هست مایکرو اگه نتونه نمایش آبرومندی داشته باشه همون کنسل کنه بهتره. من الان روی اینکه مایکرو دست پر میاد و انحصاری های جدید هم معرفی میکنه شرط میبندم تا اینکه بگم دوباره همون روند افتضاح دو سال اخیر رو ادامه میده. از همین الان معتقدم نمیتونه با سونی رقابت کنه و کلا کسی رو در حدی نمیبینم که با اون 6 تا انحصاری توان کل انداختن داشته باشه اما این E3 رو نقطه عطف برند Xbox و خصوصا X1X در این نسل میدونم.

پ.ن: امیدوارم چون X1X خریدم و 3375 بیزبون رو دادم پاش خودم رو گول نزده باشم:D

جفت فروخیدن فخر:D
fqsv_photo_2018-05-30_17-37-53.jpg
ماکان شما که X1 X گرفتی حداقل یک بررسی بازی های 4k میکردی

دوستان، یعنی باید قید ادامه Crysis رو بزنیم؟!:D چرا کسی در مورد این بازی حرف نمی زنه!:D خیلی دوست دارم ادامه اش ساخته بشه برا این نسل:x

دوستان، یعنی باید قید ادامه Crysis رو بزنیم؟!:D چرا کسی در مورد این بازی حرف نمی زنه!:D خیلی دوست دارم ادامه اش ساخته بشه برا این نسل:x
چون کرایتک همین الانشم به زور زنده مونده:D

چون برادر گرامی و ابر استاد عزیزمون جوات The Great، با برداشتن گام های بلند در جهت ارتقای گرافیکی عناوین و کتلت کردن دیگر بخش ها، خشتک خویش را مورد پاره شدن قرار داده و استودیو خویش را تا مرز نابودی به جلو سوق دادند:D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or