E3 2018

بهترین نمایش E3 2018 ؟

• Sekiro Shadows Die Twice

• Gears of War 5

• Forza Horizon 4

• The Division 2

• Assassin's Creed Odyssey

• َAnthem

• Kingdom Heart 3

• Rage 2

• The Last of Us II

• Ghost of Tsushima

• Spider-Man

• سایر بازی ها

Results are only viewable after voting.

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
q361_e3-2018-1070x446.jpg

با سلام خدمت تمام بازی سنتری های گرامی و با تشکر از مدیریت بابت ایجاد تالار اختصاصی

امسال دوستان خیلی خیلی زودتر به پیشواز E3 رفتن که البته با توجه به عناوین قوی که از همین الان حضور آن ها قطعی هست دور از انتظار نیست! امیدواریم که امسال یکی از قوی ترین E3ها رو در پیش داشته باشیم.

مانند سال های قبل این تاپیک به صورت کلی ایجاد شده، اطلاعات کلی از قبیل زمان کنفرانس ها، لینک های تماشا و ... اینجا قرار می گیره. همین طور دوستان می تونن در انتقال اخبار هم کمک کنن و بازی ها و اخباری که خارج از کنفرانس های اصلی هستند و یا هنوز تاپیکی ندارند رو اینجا منتقل کنند.

قوانین کلی این تالار هم مانند کل مجموعه بازی سنتر هست، بنابراین از همه عزیزان خواهشمندیم که موارد رو رعایت کنن.
بحث و کل کل از موارد هیجان انگیز حاشیه E3 هست، اما لطفا با رعایت قوانین باشه، و دوستانی که به موردهای مخالف برخورد کردن خواشمندیم به جای پاسخ مستقیم، از گزینه گزارش استفاده کنن.

کسانی که تاپیک های کنفرانس های اصلی رو ایجاد می کنن باید به این مورد توجه داشته باشن که مسئولیت پست اول اون تاپیک کاملا بر عهده آن ها خواهد بود، تاپیک حتما باید شامل حداقل اطلاعات لازم باشه، با این حال از دوستانی که تجربه کافی در این کار را دارند دعوت می کنم که برای ایجاد تاپیک ها بعد از رسمی شدن زمان کنفرانس اقدام نمایند.
  • تاپیک هایی که پست اول آن ها به روز نباشد و یا از لحاظ اطلاعات و یا ظاهری درخور این تالار نباشد بعد از یک بار اطلاع رسانی به ایجاد کننده واگذار خواهند شد.
  • دوستانی که تمایل به ایجاد نظر سنجی دارند می توانند با مدیران این بخش هماهنگی های لازم را انجام دهند.
  • باز هم اشاره می کنیم که به جای درگیری، از گزینه گزارش به منظور برخورد با موارد تنش زا استفاده کنید.

کنفرانس های خبری

ag49_ea_e3_armin.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

7p1t_xbox_e3_armin_2.jpg

BC Topic -- Official Stream -- Twitch -- Youtube -- Full Conference Download Link

j5x5_608x-1sdas.jpg

aoz7_dcrsjoexkaa3xct.jpg

8lm6_ubi_e3_armin_2.jpg

yerc_dcwwrfqxcaagw0v.jpg

s14_sony_e3_armin_6.jpg

n8pu_nintendo_e3_armin.jpg

بازم تشکر از @™MaMaD عزیز که توی فروم فعال نیست اما بابت تاپیک ها همیشه کمک می کنه

آخرین ویرایش:
آها خوب تازه این رو کامل خوندم برای همین یه سری موارد رو با جیزایی که خودم میدونم اصلاح کنم:
  • نمایش بازی توی E3 حتمیه
  • روی پرو بازی Native 4K نیست. همونطوری که علی گفت رزولوشن بازی روی پرو متغییره و اکثر اوقات به 4K خیلی نزدیکه ولی فکر نکنم هیچوقت Native بشه.
  • photogrammetry scanning همون سیستمیه که باهاش یه شی یا شخص رو اسکن میکنند و با کیفیت خیلی بالا توی بازی میبینیمش. دلیل تغییر وحشتناک چهره کریس توی ایول ۷ همین بود چون یه مدل رو باید اسکن میکردن. اینبار توی REmake 2 هم دارن از همین تکنیک استفاده میکنند و شخصیتای لئون و کلیر از روی مدل‌های واقعی اسکن شدن ولی خب بعد از واکنش‌های شدید هوادارا به کریس، کپکام تمام تلاشش رو کرده که بعد از انجام اسکن، مدل شخصیت‌ها رو تا جایی که میشه به لئون و کلیر نزدیک کنه
  • اون یه سری افراد رو من شنیدم میکامی و کامیا هستن که دارن روی بازی کار میکنند ولی خب به کپکام برنگشتن و کارشون قراردادیه. شایان ذکره که REmake 2 تنها بازیی نیست که اینا توی کپکام دارن روش کار میکنند :-":-":-"
کامیا و میکامی =D>@-) همین که هستن خودش خیلیه و واقعا امیدوار کننده است اگه واقعیت داشته باشه. =P~

گویند فردا قراره یه استریم به مناسبت سالگرد ۲۰ سالگی استدیوی گرس‌هاپر برگزار بشه.

احتمالا یه چیزی از سودا۵۱ توی اون استریم میبینیم. (پورت بازی کیلر ۷ برای پی‌سی؟)
ادامه ی shadows of the damned می‌خوام :((:D
چه قدر بازیش فان و باحال بود، داستان باحالی هم داشت، دیوانگی سودا 51 همه جای بازی بود و لول دیزاین و شوتینگ بازی‌ای میکامی . خیلی حال میداد بازیش، حیف واقعا :(

آقای "دانیل سوثورث" بازیگر ورجیل تو توییتر

"کارگردان DMC "هیدکی ایتسونو" رویارویی سختی با ورجیل و دانته خواهد داشت."
هشتگ e3 هم زده...پس صد در صد رونمایی میشه
فقط امیدوارم انحصار کامل سونی نباشه اگه باشه من رسما خودکوشی میکنم...دانته داره میادB-)

اطلاعات دیوانه کننده بود .
بخصوص اون دوربین ثابت که همچنان وجود داره و خیلی خوبه موقع شلیک از رو شونه نشون بده .
البته اگه آین مورد مشکل ساز نشه . یعنی تو باس ها میخوای سری در حال حرکت بچرخی نشونه بکیری ممکنه ادم قاطی کنه قشنگ
بازی که میشه مثال زد واسه این نوع گیم پلی مثلا آیا مثل MGS3 میشه مثلا ؟ دوربین هنگام حرکت از یه نمایی دیگه باشه ولی هنگام شوتینگ یه هو حالت اول شخص میگرفت .
اخیرا که mgs3 بازی میکردم خیلی باعث قاطی کردن من میشد .
جزو مورد انتظارترین های من هست امیدوارم همین ۲۰۱۸ بیاد دیگه
البته تایید نشده که اینجوری باشه:D یعنی فقط میدونیم که دوربین از روی شونه هست. اون چیزی که بعدش نوشتم، حدس و حدیث هست و تایید شده نیست:D

• Like
Reactions: SPILL
گویند فردا قراره یه استریم به مناسبت سالگرد ۲۰ سالگی استدیوی گرس‌هاپر برگزار بشه.

احتمالا یه چیزی از سودا۵۱ توی اون استریم میبینیم. (پورت بازی کیلر ۷ برای پی‌سی؟)
در استیم رویت شد:D

killer7 on Steam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or