آخرین ویرایش:
ما که resident evil ای نمی بینیم!!!
کاش یه کم عکسو بازتر می گرفتن:d
Plants Vs Zombies : Garden Warfareوقتی بنر و تصاویر تبلیغاتی رزیدنت اویل رو میبینی که بازی تایید شده باشه :d نه بازی که هنوز قراره تایید بشه و رو هوا هست :d ولی اگه تایید بشه ایشالا تو E3 2015 اونم میبینی من دلم میخواد یک خبری از 7 بیاد نه یک بازی برای 3DS![]()
فکر کن مثلا هیچ کس نمیدونه رزیدنت اویل 7 میخواد رونمایی بشه بعد بنر هاشو تو نمایشگاه تو غرفه ها میزنه بعد تو کنفرانس میاد میگه خب ما یه سورپرایز برای طرفداران رزیدنت اویل داریم. بعدی یکی بلند میشه میگه همونی که بنرشو تو غرفتون زدین؟ :d
Plants Vs Zombies : Garden Warfare
پارسال چنین سوتیی داده بود EA![]()
نه!![]()
فقط PvsZ 2 رو برای IOS تایید کرده بود!![]()
نه! :dیعنی قبلا هیچ خبری در موردش نگفته بود EA ؟؟؟؟؟؟
والا چی بگم.......وقتی بنر و تصاویر تبلیغاتی رزیدنت اویل رو میبینی که بازی تایید شده باشه :d نه بازی که هنوز قراره تایید بشه و رو هوا هست :d ولی اگه تایید بشه ایشالا تو E3 2015 اونم میبینی من دلم میخواد یک خبری از 7 بیاد نه یک بازی برای 3DS![]()
فکر کن مثلا هیچ کس نمیدونه رزیدنت اویل 7 میخواد رونمایی بشه بعد بنر هاشو تو نمایشگاه تو غرفه ها میزنه بعد تو کنفرانس میاد میگه خب ما یه سورپرایز برای طرفداران رزیدنت اویل داریم. بعدی یکی بلند میشه میگه همونی که بنرشو تو غرفتون زدین؟ :d
توجه می کنین این جرثقیل ها به نظر خیلی کوچیک میان در حالی که خیلی بزرگ هستن...فقط یه چرخش هم هیکل یه آدمه:d
والا چی بگم.......
اینا که وسط نمایشگاه پا نمی شن بنر به راه کنن:dاگه چیزی باشه همین الان باید وصل بشه یا نه اگه وصل نشه مثل همیشه برای سوزوندن ....گیمرها می گن پشت درهای بسته:d
- - -ویرایش - - -
توجه می کنین این جرثقیل ها به نظر خیلی کوچیک میان در حالی که خیلی بزرگ هستن...فقط یه چرخش هم هیکل یه آدمه:d
منم دقیقا همینو دارم میگم که بنر مخصوص بازی های تایید شده هست که قراره نمایشی داشته باشن ! حالا من فکر میکنم یک رزیدنت اویل معرفی میشه البته خدا کنه دو تا معرفی بشه![]()
فکر کنم عناوینی که حالت سورپرایز دارن و بعد از معرفی بنرهای مربوطه رو میچسبونن (بالاخره e3 که درمانگاه شبانه روزی نیست که) یه تایمی خلوت میشه واسه نصبوقتی بنر و تصاویر تبلیغاتی رزیدنت اویل رو میبینی که بازی تایید شده باشه :d نه بازی که هنوز قراره تایید بشه و رو هوا هست :d ولی اگه تایید بشه ایشالا تو E3 2015 اونم میبینی من دلم میخواد یک خبری از 7 بیاد نه یک بازی برای 3DS![]()