E3 2012 | Konami

.Evanescence.

کاربر سایت
E3 2012 | Konami (آپدیت شد)

خوب همون طور که می دونید امروز Pre-E3 کنفرانس Konami هستش. انواع گزارش ها و خبرهارو اینجا به همراه دوستان عزیز قرار میدیم.
خوب برنامه‌های کونامی هم به اتمام رسید و آن‌ها با یک برنامه از پیش ضبط شده تمام کارهای خود را اعلام کردند.

Konami ابتدا با بیست و پنجمین سالگرد METAL GEAR برنامه خود را آغاز کرد. این بازی از سال 1987 تا 2012 خاطرات زیادی برای ما به ارمغان آورد. بعد نمایشی از اولین سری تا آخرین سری‌های METAL GEAR، کونامی استودیو جدید خود که بر روی بازی‌های اجتماعی و گوشی‌های همراه کار می‌کنند معرفی کرد.

نام این استودیو DIGITAL PUBLISHING است و تا به حال برروی سه عنوان به نام‌های FROGGER PINBALL، PUZZLE CHASERS UZZLE CHASERS CARNIVAL کار کرده‌اند. کارگردان این استودیو John S. Coligan نام دارد. هدف آن‌ها سخت افزارهای Apple، شبکه‌های اجتماعی فیس بوک و گوگل است. Konami و Zynga در این بخش با هم همکاری خواهند کرد.

بعد از معرفی استودیو جدید نوبت به سری PES شد. آن‌ها این بخش را با حضور C. Ronaldo شروع کردند و در ادامه بخش‌هایی از بازی را به صورت یک تیزر به نمایش درآوردند.

آقای Masuda Kei سازنده ارشد استودیو Football شرکت کونامی شروع به صحبت در مورد مراحل توسعه بازی کرد. این استودیو یک سری از طرفداران پر و پا قرص خود از شبکه‌های اجتماعی را به استودیو دعوت کردند تا از نزدیک عنوان PES 2013 را ببینند و بازی کنند، و بعد از عکس العمل‌ها و انتقادها از بازی آن‌ها تصمیم گرفتند بر دو نکته مهم در بازی تمرکز کنند. اول دید بازیکنان و بعد کنترل کامل بر روی توپ. آن‌ها تکنیک و کنترل‌ و دریبل‌های جدید را به بازی اصافه کردند. همچنین برای فیزیک بازیکنان به طور مثال از C.Ronaldo استفاده کردند. نوع دویدن، نگاه کردن به اطراف، پاس دادن و شوت زدن دقیقا همانند حرکات خود Ronaldo انجام شد. در ادامه دریبل زدن بازیکنان و دفاع کردن به روش‌های جدید را در گیم‌پلی بازی نشان دادند. و در آخر آقای Masuda Kei از ارتباط اجتماعی در بازی سخن گفت. شما می‌توانید با دوست یا هوش مصنوعی بازی کنید و نتایج خود را از طریق شبکه اجتماعی به اشتراک بگذارید. بعد از تمام شدن معرفی بازی، C.Ronaldo جلوی دوربین حاضر می‌شود و خود را کاپیتان تیم Pro Evolution 2013 معرفی می‌کند و در ادامه می‌گوید: " امیدوارم همانطور که من عاشق بازی کردن این عنوان هستم شما هم عاشق آن باشید، زیرا این بازی به شدت جذاب و هیجان انگیز است. هر چیزی که احتیاج داشتید بدانید، من را در صفحه فیس بوک و توییتر دنبال کنید. امیدوارم واقعا از بازی لذت ببرید.

بعد از اتمام این بخش نوبت به Zone Of The Enders HD Collection می‌رسد. تیزری از بازی پخش می‌شود و آقای Hideo Kojima وارد می‌شود. او از بازی و طرفدارهای زیاد آن می‌گوید و از کرکترها و رباط‌های بازی تعریف می‌کند. در ادامه از HD Collection سری Metal Gear برای کنسول دستی ویتا پرده برداری می‌کند.

بعد از اتمام این قسمت نوبت به بازی Metal Gear Rising می‌رسد. با یک تریلر CG شروع می‌شود و با گیم‌پلی ادامه پیدا می‌کند. یک گیم‌پلی سریع و بسیار خونین که به نظر می‌رسد بازی پیشرفت‌های زیادی داشته است. گرافیک بازی از حالت قهوه‌ای و مات بیرون آمده و رنگ‌های مختلف جلوه شادتر و البته خونین تری پیدا کرده‌اند. بازی برای کنسول‌های PS3 و Xbox 360 در سال 2013 تاریخ خورد. لازم به ذکر است که بتای این بازی همراه با کالکشن Zone of The Enders در تعطیلات امسال منتشر خواهد شد.

و سورپرایز Konami برای ما چیزی نبود جز Castlevania: Lord Of Shadow 2 که مطمئن هستم خیلی از شما منتظر ادامه این سری بودید. این بازی با یک CG بسیار زیبا معرفی شد.

و کونامی در آخر با یک CG بسیار کوتاه نیز بازی Castlevania: Lord of Shadow –Mirror of Fate برای کنسول دستی 3DS به برنامه خود برای E3 امسال پایان دادند.

بازی‌سنتر | اخبار | گزارش برنامه E3 2012 | Konami
=============================================
دانلود کنفرانس رسمی Konami. این کنفرانس از پیش ضبط شده بود.
Download

اولین تریلر رسمی از بازی Castlevania: Lords of Shadow 2
Download

تریلر بازی Meral Gear Rising
Download

آخرین ویرایش:
Castlevania: Lords of Shadow 2

برای کسانی که دانلود کردن تریلر واسشون ممکن نیست

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 AM ارسال شده بود ----------

ساعت شروعش کی هست..؟
قرار نبود شروع شد. یه کنفرانس از پیش ضبط شده بود

---------- نوشته در 11:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:22 AM ارسال شده بود ----------

. Gif Time:

......

خوب ما بخاییم دانلود کنیم کنفرانس E3 با کیفیت خوب باید از کجا دانلود کنیم و ببینیم .
معین جان آخر پست اول 3 تا لینک هست. اولیش لینک کنفرانس هست با حجم 768 مگ. احتمالا کیفتش هم در حد تریلر هاست که یعنی خیلی خوبه.

معین جان آخر پست اول 3 تا لینک هست. اولیش لینک کنفرانس هست با حجم 768 مگ. احتمالا کیفتش هم در حد تریلر هاست که یعنی خیلی خوبه.

بهنام جان ممنون من همرو دقت کردم الا اون اخریه که لینک بود باز ممنون ازت داداش بهنام . دست دوستان هم درد نکنه بابت لینک ها .

lord of the shadows عجب تریلری بود. با وجود اینکه از نظر فنی و جزئیات مدل در حد بهترینهای دنیا مثلا اسکوئرانیکس و بلیزارد نبود ولی بشدت اتمسفریک بود و موسیقی عالی داشت و واقعا انتظار برای اومدن شماره 2 این شاهکار رو سخت کرد. فرم انگشتان گابریل دراز شده و بخاطر خون اشام شدن فرم بدنش کمی تغییر کرده. فقط امیدوارم ژاپنی بازی درنیارن و بزارن مرکوری استیم مثل قبلی کار خودش رو بکنه.

کل اخبار Konami Pre-E3

• Before the presser, GTTV aired a shorter version of the Metal Gear Rising E3 gameplay trailer. The end of the video confirmed a early 2013 launch for the Platinum action title. An extended version aired during the presser.
  • Castlevania: Lords of Shadow 2 was finally announced as a thing during the GTTV E3 special. MercurySteam is working on the game solo this time after collaborating with Kojima Productions on LoS1. It’s coming to PS3 and 360, but no date was given.
  • After the presser began with Konami’s social output, it moved straight onto Pro Evolution Soccer 2013. Team PES talked about it would improve on last year’s game. A demo was confirmed, but that’s as much shock as the sun coming out every morning. Real Madrid cover boy Cristiano Ronaldo also made an appearance, speaking in his native of Portugese. PES 2013 launches this autumn.
  • Then the big boys started rolling out, beginning with Zone of the Enders HD Collection. The first proper HD gameplay was shown, followed by a tease of the new anime intro to Zone of the Enders 1. We’ll have that on the site shortly. It’s out this autumn for PS3 and 360. A Vita version will follow afterwards.
  • Metal Gear was next. Kojima reflected upon 25 years of the series, but it was fleeting. He touched upon the upcoming release of the MGS HD Collection on Vita in the US and briefly chatted about the Fox Engine, but said he wasn’t allowed to mention anymore on it.
  • Following Rising’s extended trailer, Mega 64 came back after last year to debut a skit featuring Raiden looking for a job. It was dropped at the end of the video that a pre-launch demo for Rising would come with the ZoE HD Collection. The demo will launch outside the pack on PSN and XBL later this year.
  • After Lords of Shadow 2 was shown near the end of the presser, Konami aired a teaser for 3DS title Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate. More information has been promised for next Tuesday, June 5.

کلش خلاصه میشه توی این چند مورد
1. دموی مختصر MGS Rising
2. انونس رسمی Castlevania: Lords of Shadow 2 با یه تریلر CG
3.Pro Evolution Soccer 2013
4.Zone of the Enders HD Collection و نمایش گیم پلی و تاریخ انتشار پاییز و نسخه ویتا هم تایید شد.
5.MGS HD Collection برای ویتا و یه مقدار هم صحبت در مورد فاکس انجین
6. Mega 64 و نمایششون و تایید اینکه دموی Rising با Zone of the Enders HD Collection منتشر میشه
7. تیزر کوتاه Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate و نمایش تاریخ پنجم ژوئن برای نمایش رسمی بازی توی کنفرانس نینتندو

تازه اومدم بگم که این تریلر، آخر LoS رو اسپویل میکنه یا نه چون من هنوز تمومش نکردم(!) که دیدم کوروش جان زحمت اسپویلش رو کشید:دی
ممنون واقعا.:دی

تازه اومدم بگم که این تریلر، آخر LoS رو اسپویل میکنه یا نه چون من هنوز تمومش نکردم(!) که دیدم کوروش جان زحمت اسپویلش رو کشید:دی
ممنون واقعا.:دی

البته وقتی زمان E3 و تریلرهای جدید میرسه که دیگه چیزی برای قایم کردن وجود نداره :d ولی نکته جالب اینکه در اخر قبلی خون اشام نمیشه و چیزی اسپویل نشده و میتونی راحت بازی کنی. احتمالا این قضیه در DLC ها اتفاق میافته که من اونها رو بازی نکردم و نمیدونم چه اتفاقی میافته ولی از خود بازی خیالت راحت باشه و حتی 1 % هم اسپویل نشده. یک نکته ای هم بود در مورد اون تریلر اخر بازی که ربط چندانی به خود بازی نداشت و انگار خود کونامی مثل یک وصله ناجور به اخر بازی چسبونده بود.

البته وقتی زمان E3 و تریلرهای جدید میرسه که دیگه چیزی برای قایم کردن وجود نداره :d ولی نکته جالب اینکه در اخر قبلی خون اشام نمیشه و چیزی اسپویل نشده و میتونی راحت بازی کنی. احتمالا این قضیه در DLC ها اتفاق میافته که من اونها رو بازی نکردم و نمیدونم چه اتفاقی میافته ولی از خود بازی خیالت راحت باشه و حتی 1 % هم اسپویل نشده. یک نکته ای هم بود در مورد اون تریلر اخر بازی که ربط چندانی به خود بازی نداشت و انگار خود کونامی مثل یک وصله ناجور به اخر بازی چسبونده بود.

خُب چه بهتر:دی
البته من الان یه 6-7 ماهی هست سر اون شطرنج با اون بچه هه(!) هستم و دیگه سراغش نرفتم!:دی اگه میخواستم بازی کنم تا الان بازی کرده بودم. حالا این CGـه شاید یه تکونی بهمون داد:دی

من هم Pre Show کونامی رو گرفتم هم این تریلر MGR:R .ولی اون نمایش MGR:R تو کنفرانس کونامی یه سری چیزای اضافی تو تریلر داشت.مثلا یه جا این ومپ رایدنو سوسک کرده بود رایدنم از بس کتک خورده بود قلش در اومده بود!گفتم بدونید:D راستی این اهنگی که اول تریلر MGR:R پخش میشه رو اگه پیدا کردید بذارید.این عکسی هم که الان اواتارمه اگه کاملشو با رزولوشون بالا تو تاپیک تصاویر E3 بذارید ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or