E3 2012 | برنامه Ubisoft برای E3 مشخص شد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شرکت Ubisoft در اطلاعیه ای برنامه خود را برای E3 امسال تشریح کرد. کنفرانس این شرکت به مدت 3 ساعت در تاریخ دوشنبه 4 ژوئن برگزار خواهد شد و شامل برنامه های زیر است.

• نمایش تریلرهای مختلف از جمله بازی های ساخته شده برای Wii U
  • معرفی یک عنوان جدید که بر اساس اطلاعیه “special guests and surprise announcements.”
  • نمایش عنوان های Assassin’s Creed III, Far Cry 3, Rayman Legends, Rocksmith و تعدادی بازی دیگر.

قبل از شروع کنفرانس در یک جلسه پرسش و پاسخ، سوالاتی در مورد UPlay مطرح خواهد شد و بهترین جواب داده شده توسط میهمانان در زمان کنفرانس به صورت یک ویدیو پخش خواهد شد.

شاید مهم ترین نکته این کنفرانس معرفی عنوان جدیدی باشد که خود Ubisoft از آن به عنوان Surprise announcements یاد کرده است. این احتمال وجود دارد که این عنوان ساخت Ubisoft Toronto و از تیم تحت سرپرستی Jade Raymond باشد ولی در هر صورت باید تا E3 صبر کرد.

ubisoft-booth_010-1280.jpg

آخرین ویرایش:
اینو 1 ساعت پیش Yves Guillemot از خودش خارج کرد !! :d

گفته 1 بازی برا Wii U هم نشون میدن ! ولی حرفی از R6 نزد مردک !!
اینها از قبل برنامه ریزی کردن واسه Wii U که ناشر 3rd party شماره اولش باشن. این که هیچ :دی.
This year's E3 will be one of the biggest and greatest
خب میشه گفت نمایش کنسولهای نسل بعدی تائید شد :دی.

خب دیگه داره میشه تاپیک آرزو ها:d
کی به کیه امیدوارم Dino Crisis جدید باشه:d

داوود آرزو های محالی میکنی ها :دی Dino Crisis که IP کاپکامه :دی

منم بی صبرانه منتظر رونمایی رسمی SC6 ـم ، علاه بر اون از معرفی POP جدید هم استقبال میشه و از همه مهمتر نمایشی از Rayman Legends :دی :x:-*

فعلا در مورد AC III نظر نمیدم چون AC:R خیلی ناامید کننده بود و الان هم اصلا برای AC III هایپ نیستم ، امیدوارم نمایش فک براندازی توی E3 داشته باشه و خاطرات بد AC:R رو از ذهنمون پاک کنه

@ فریدون
تو این همه خودت رو آماده نسل بعد کردی اگه معرفی نشه بدطوری ضدحال میخوری ها :دی نکن اینکارو با خودت من میترسم بعد از E3 افسردگی بگیری :دی

آخرین ویرایش:
@Dante Never Cry

آنچنان هم محال نیست. فقط باید این IP توسط یوبی خریداری بشه، بعدش می تونن یه گند اساسی بزنن بشه.:d.

تو متن اطلاعیه گفته special guests and surprise announcements خب؟ دیگه چه کسی مهمتر از Jade Raymond می تونه باشه. مگر اینکه علی دایی Special Guest باشه.:d خب این رو هم بیارن قطعا بازی SC6 . اعتقادم بر اینه که این بازی تایید میشه و آخرین بازی بزرگ یوبی برای این نسله یا شاید هم اولین بازی بزرگش برای نسل بعد.

همون روزی که اینا کنفرانس دارن سونی و مایکرو هم یه Press Briefing دارن(اگر اشتباه کلمه رو نوشتم عذر می خوام!) که میان یه اطلاعاتی از برنامه کلی شون می گن. همه چیز تا اون روز مشخص میشه.:d

@Akiba
مگه الکیه بیان یهو یه دونه POP معرفی کنن. یه شایعه ای معمولا قبلش باید بیاد عزیزم.8->:d

بنظرم بهترین کنفرانس پارسال واسه Ubisoft بود و بعد Nintendo :دی.

از الان میشه Rayman Legends (ـWii Uـ) Ghost Recon Online ـ(Wii U) و Splinter Cell 6 و Rainbow Six و Killer Freak ـ(Wii U) و ACIII توی کنفرانسش دید :دی فقط میمونه Beyond Good&Evil 2 یا Prince of Persia که هرکدومشون یه Megaton حسابی ان و میتونن کنفرانس رو پُررنگتر از همیشه کنن.

آخرین ویرایش:
نه اینکه SC قبلی خیلی شاهکار بود ;;):d

حداقل از اون بیلد قبلی R6 یه بارقه های امید میشد دریافت کرد ! ایشالا تو E3 نشون بدن چون من کلا با سری R6 خیلی حال میکنم :دی

ولی اینو میدونیم که R6:Patriots داغونه ولی نمی دونیم SC جدید چطوریه پس بازم همون SC ـه جدید :دی با این که عاشق R6 ـم ولی بعد این GR جدید گفتم بیخیالش شم بهتره با اون تریلرهاش :| شده Heavy Gears :d

ولی اینو میدونیم که R6:Patriots داغونه ولی نمی دونیم SC جدید چطوریه پس بازم همون SC ـه جدید :دی
اون تریلر که برا بیلد قبلیشون بود باو ، اونو به کل انداختن دور ! بعد اینکه اون CG که نشون دادن خیلی باحال بود ! همونی که یارو رو از ساختمون پرت میکنه پایین و بعدش بوم :دی کلا امیدوارم خوب دربیارنش !

دیشب خواب دیدم ریموند اومده رو سِن، به جای SC6 یه IP جدید معری کرده:| :| :| یعنی بیدار شدم فحش رو کشیدم بهش:|
با این که عاشق R6 ـم ولی بعد این GR جدید گفتم بیخیالش شم بهتره با اون تریلرهاش :| شده Heavy Gears :d

فرهود Future Soldier رو بازی کردی؟ اگه نکردی و این حرفا رو در موردش میزنی، اول بازی کن. اصلا اون چیزی که فکر میکنی نیست. خیلی بازیه خوبیه. حالا چند روز دیگه متوجه میشی.:دی
HL2-GF
زن خودتی:|

آخرین ویرایش:
دیشب خواب دیدم ریموند اومده رو سِن، به جای SC6 یه IP جدید معری کرده:| :| :| یعنی بیدار شدم فحش رو کشیدم بهش:|

بکَف باو :| حتما مثل اون خواب ِ فینال CL بود دیگه این خواب دیشبت ؟ :|

پ.ن : با این خواب سینا مطمئن شدم SC6 معرفی میشه :|:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or